Физиотерапия след операция къде ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 730d

Физиотерапия след операция къде ?

Мнение от KONN » 27 Юни 2010, 16:33

Здравейте колеги

На 13.06.2010 си счупих глезена много лошо на 15.06 ме оперираха в Пирогов и ми сложиха десетина пирони и две планки. Операцията я направи др.Паскалев който е завеждащ отделението по травматология и приятел на баща ми от доста години та можех да му се доверя напълно.Операцията мина успешно, сега предстой махане на конците и след време слагане на гипс или шина.
Знам че за да се възтановя напълно трябва доста време но въпрова ми е към тези дето са минали вече по този или подобен път. Къде да ходя на физиотерапия след махането на гипса ? Не ми е проблем и да е извън София за една или две седмици но въпроса е да е при някой кадърен който си разбира от работата.
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!

Потребител
Аватар
Кара: Гаджето си да готви...
Мечтае да кара: ///М3

Re: Физиотерапия след операция къде ?

Мнение от bojanski » 30 Юни 2010, 8:36

KONN написа:Здравейте колеги

На 13.06.2010 си счупих глезена много лошо на 15.06 ме оперираха в Пирогов и ми сложиха десетина пирони и две планки. Операцията я направи др.Паскалев който е завеждащ отделението по травматология и приятел на баща ми от доста години та можех да му се доверя напълно.Операцията мина успешно, сега предстой махане на конците и след време слагане на гипс или шина.
Знам че за да се възтановя напълно трябва доста време но въпрова ми е към тези дето са минали вече по този или подобен път. Къде да ходя на физиотерапия след махането на гипса ? Не ми е проблем и да е извън София за една или две седмици но въпроса е да е при някой кадърен който си разбира от работата.

Колега на рехабилитаций само във Военна болница!Там ще те оправят да знаеш.
Speed?
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 04 Юли 2010, 1:01

Лекаря, който те лекува до момента трябва да те прати на физиотерапия. Все пак е приятел на баща ти... ако не те прати, където трябва...
Все пак, ако искаш сам да избереш място, отиди в ортопедичната клиника в кв.Горна баня, това е мястото за такива работи... не питай откъде знам
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 04 Юли 2010, 15:12

Тук са много добри.

Тук - също. Работят и със Здравната каса.

Успех и бързо възстановяване! :yes:
"... _ _ _ ..."

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Юли 2010, 21:33

аз не ходих никъде, просто като оздравях и забравих :lol:
иначе до колкото знам докато не ти махнат планките май много не може да се ходи :roll:
купих си кростренажор и от време на време "тренирах" :lol:
но наистина най-добре е лекаря да те насочи какво е полезно за теб
Между другото чак след като си счупих бедрото и се движих с патерици около 6 месеца разбрах колко са тренирани всъщност мускулите на краката. Може би една година след това, счупеният крак не е толкова здрав колкото другия само заради обездвижването, а да не ти разправям каква мускулна треска имах след като започнах да стъпвам

Назад към Извън Темата