вижте как ме усраха
Модератор: Общи модератори
вижте как ме усраха
здравеите колеги направо сам болен цял ден не мога да си намеря място снощи са ми усрали цялата кола цялата са я надрали /и това са само някой мой приятели/ направо не ми се мисли от двете страни са ми пуснали по една черта а на предният капак са ми написали ПЕДАЛ

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Re: вижте как ме усраха
голям ужас са ти причинили
това могат да го направят само банда гадни завистници
възползвай се от каското колега 
това могат да го направят само банда гадни завистници
възползвай се от каското колега Re: вижте как ме усраха
днес ходи да я снимат и сега 6те видим кво 6те стане казаха че ще я правят но да видим

- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
Дано да имаш каско колега, макар че и то няма да ти премахне ядовете. Дано им изсъхнат та**ците на тия идиоти!!!
На мене 2 пъти ми изпускат гумите понеже съм паркирал в друг квартал сиреч на някой на мястото макар че реално улицате не е нечия собственост, но явно някои ограничени хора си мислят точно обратното.
Идиотска държава!!!
На мене 2 пъти ми изпускат гумите понеже съм паркирал в друг квартал сиреч на някой на мястото макар че реално улицате не е нечия собственост, но явно някои ограничени хора си мислят точно обратното.
Идиотска държава!!!
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Супер гадна работа.
Радвай се че имаш каско а който няма...(като мене) да му мисли.
Радвай се че имаш каско а който няма...(като мене) да му мисли.
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Човек те са се изгаврили с теб , 100% е някой познат , който нети мисли добро. Замисли се кой скоро си ядосал и ти е вдигнал мерник иии да има Ту Би Кантиниелд
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
Колега,май знаеш кои са?Както и да е,дори да си го заслужил,тва е долно и неджентълменско.Едно време са се викали на дуели,пък сега.....Има си принципи в тоя живот и един от тях е "не колата"
Ама минаха тия времената на принципите.
From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
На майка им у картера
лошо ми става като гледам как са ти окепазили колата
Дано имаш каско и застрахователя да ти я оправи!
лошо ми става като гледам как са ти окепазили колата
Дано имаш каско и застрахователя да ти я оправи!
Si non confectus, non reficiat.
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
винаги съм се чудел на такива боклуци какво е виновна колата,като има нещо да ти го кажат очите,не това е начина.дано разбере6 кой е и да му счупи6 рацете.
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Много кофти за колегата съчувствам му макар да не помага
. Имахме подобна Джазга на предния капак на е39тката. Това го правят само идиоти от завист. Просто такъв е манталитета на българина- гледа чуждото канче и завижда на чуждия успех. И принципа е - аз като нямам и тои няма да има. Ти вземи я надери цялата... Само простак би го сторил. Особено с тоя надпис. Ко повече да говорим. Келеши ! Надявам се имаш каско и ще покрият щетите. Ако пребоядисат целите детаили ще е наи добре.
Такива хора пръстите на ръцете един по един ще им строша с чук ако ги видя дори и трабантчето на комшията да драскат по този начин.
Едит : Ето затова драги съфорумници е хубаво да има каско автомобила. Тъкмо вчера седя и си мисля... ко ще им давам 800лв годишно на тия педер*си ( застрахователите ) и бях решил като изтече каското ми в края на годината да не го подновявам. Грешни пари са. Но ето, че понякога си заслужава и след прочетения пост ще се замисля много . Ми я си представете , че вместо да напишат ПЕДАЛ са му строшили фаровете или джамовете и няма каско ? Е тогава си *бало мамата.
Такива хора пръстите на ръцете един по един ще им строша с чук ако ги видя дори и трабантчето на комшията да драскат по този начин.

Едит : Ето затова драги съфорумници е хубаво да има каско автомобила. Тъкмо вчера седя и си мисля... ко ще им давам 800лв годишно на тия педер*си ( застрахователите ) и бях решил като изтече каското ми в края на годината да не го подновявам. Грешни пари са. Но ето, че понякога си заслужава и след прочетения пост ще се замисля много . Ми я си представете , че вместо да напишат ПЕДАЛ са му строшили фаровете или джамовете и няма каско ? Е тогава си *бало мамата.
zoti написа:Колега,май знаеш кои са?Както и да е,дори да си го заслужил,тва е долно и неджентълменско.Едно време са се викали на дуели,пък сега.....Има си принципи в тоя живот и един от тях е "не колата"Ама минаха тия времената на принципите.
не колега не знам кой ако знаех щях да му счупя пръсчетат
ами колата е с каско в БУЛ ИНС днес ходих гледаха я снимаха я и казаха че ще я правят но докато не я вкарат в сервиз не вярвам тя си има доста надраскани детаили преден капак с надпис калници предни и задни и 4рите врати и направо не знам какво да правя ще я боядисвам цялата друк вариант не виждам

- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
todor kerin написа:гаражче ,бате да ти е мирна главата
взех да се замислям вече за този вариант