вижте как ме усраха
Модератор: Общи модератори
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Re: вижте как ме усраха
todor kerin написа:гаражче ,бате да ти е мирна главата
Гаража ще те спаси ли ако ти я надраскат докато е паркирана в центъра на града докато пиеш 1 биричка с приятели ? Гаража е вариант само когато се прибираш у къщи.
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Kalinski написа:todor kerin написа:гаражче ,бате да ти е мирна главата
Гаража ще те спаси ли ако ти я надраскат докато е паркирана в центъра на града докато пиеш 1 биричка с приятели ? Гаража е вариант само когато се прибираш у къщи.
Да,но нали повечето недоброжелатели,правещи тия мизерий са познати, съседи и т.н.
Много лошо, колега
На
да го
и в
да я
Апф... То си има Господ, един ден всичко се връща. Няма да се косиш, щото и да се ядосваш, нито ще заличиш чертите, нито ще върнеш времето назад... Станалото , станало, майната му...
А и също така, повечето недоброжелатели действат през нощта... Мисля, че са малко камикадзетата, които биха тръгнали през деня, в центъра на града, с ключа... А я си представи да е некъв случаен и да не ме знай кой съм и случайно да си е избрал мойта кола да нарисува, а в същия момент аз да се задавам към нея...

todor kerin написа:Kalinski написа:todor kerin написа:гаражче ,бате да ти е мирна главата
Да,но нали повечето недоброжелатели,правещи тия мизерий са познати, съседи и т.н.
А и също така, повечето недоброжелатели действат през нощта... Мисля, че са малко камикадзетата, които биха тръгнали през деня, в центъра на града, с ключа... А я си представи да е некъв случаен и да не ме знай кой съм и случайно да си е избрал мойта кола да нарисува, а в същия момент аз да се задавам към нея...

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...някой много ти завижда явно!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Мамка им, гадове долни
Сигурен съм че ако потърсиш малко логика, ще се сетиш коя/кой е.
ПС. Имай предвид че такива деруги се оправят трудно, дори и след боядисване.
Ако не се подготвят внимателно, да се занулят преди да се китват, един ден след боядисването почваш да си ги виждаш къде са били, личат си.
Спомни си за това когато оставяш колата при майсторите, да го имат предвид, също и когато им подписваш протокола да си взимаш колата,
гледай внимателно дали няма отново да прочетеш "педал" на предния капак.

Сигурен съм че ако потърсиш малко логика, ще се сетиш коя/кой е.
ПС. Имай предвид че такива деруги се оправят трудно, дори и след боядисване.
Ако не се подготвят внимателно, да се занулят преди да се китват, един ден след боядисването почваш да си ги виждаш къде са били, личат си.
Спомни си за това когато оставяш колата при майсторите, да го имат предвид, също и когато им подписваш протокола да си взимаш колата,
гледай внимателно дали няма отново да прочетеш "педал" на предния капак.
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
Много завист в тоя народ
Много жалко колега

Много жалко колега

- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
не всеки има гараж колега или може да си позволи а ти я боклуци засложават
мамка им мрьсна

И на моето Е36 на капака пише ПРОСЯК XXX от половин година-ама пука ли ми .... нееее
Аз пак си се возя,пък рома където го написа продължава да си ходи пеш

- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
може да са и некои келешчета дето по цяла нощ се чудат ква беля да направат 

TUZara` написа:И на моето Е36 на капака пише ПРОСЯК XXX от половин година-ама пука ли ми .... нееее![]()
![]()
разбирам те колега но на мен не само капака ми е надран и ми пука направо не мога да е гледам

golf gtd написа:TUZara` написа:И на моето Е36 на капака пише ПРОСЯК XXX от половин година-ама пука ли ми .... нееее![]()
![]()
разбирам те колега но на мен не само капака ми е надран и ми пука направо не мога да е гледам
Да де,аз надраните врати,счупените стъкла на фаровете,надраните калници и счупената отвертка в шофьорския патрон ти ги спестих,за да не абортираш като видях как си се впечатлил от съвсем финното надиране ако видиш при мен,че е до ламарина ще паднеш...Нищо - ще го изчакам да ръждяса така на надпис и ще викам,че е в РАТ скил

- Veselin_LG
- Потребител
-
- Кара: Е46 320-М52Б20ТУ- 11.98
Пич или си направил нещо много неприятно на някой/и или не змам просто какъв гениялен мозък ще реши да се забавлява нощем по този начин
П.С. Аз за това като ми казаха, че на парконга пред нас има свободно място, веднага го платих наема. Причината за това е, че карах едно кабрио до миналата година и келешчетата ми бяха срязъли гюрука точно в най-големия дъжд

П.С. Аз за това като ми казаха, че на парконга пред нас има свободно място, веднага го платих наема. Причината за това е, че карах едно кабрио до миналата година и келешчетата ми бяха срязъли гюрука точно в най-големия дъжд

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
TUZara` написа:golf gtd написа:TUZara` написа:И на моето Е36 на капака пише ПРОСЯК XXX от половин година-ама пука ли ми .... нееее![]()
![]()
Да де,аз надраните врати,счупените стъкла на фаровете,надраните калници и счупената отвертка в шофьорския патрон ти ги спестих,за да не абортираш като видях как си се впечатлил от съвсем финното надиране ако видиш при мен,че е до ламарина ще паднеш...Нищо - ще го изчакам да ръждяса така на надпис и ще викам,че е в РАТ скил
Човек сериозно ли говориш? Ако така си караш колата не знам ...
Аз лично никога не бих карал така ...
Веднага бих направил ... мобилна група на застрахователите ... оглед ... пращане в сервиз за препръскане и каране. И разбира се може би ще ги дебна тия лайненца!!! Просто нямам думи с каквто да успокоя колегата с надраната кола. Дано ти платят добре застрахователите за необходимият ремонт.
Много жалко за колата
дано платят колкото трябва
РАТ стила е твърде популярен у нас, направо ще се слееш с тълпата

дано платят колкото трябва
TUZara` написа:...

РАТ стила е твърде популярен у нас, направо ще се слееш с тълпата

- bmw_racing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D 1999г.
Много гадно колега, заклевам се това е най смотаната държава жалко че живеем в нея не съм ходил много по другите държави но когато отидох в Гърция по тротуарите беше пълно с строшени мотори които седяха там сигорно 3,4 години от прах не се виждаше какъв цвят са , а тук трябва или да не спиш ако нямаш къща с двор или да спиш вътре в колата.