вижте как ме усраха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: вижте как ме усраха

Мнение от dimodi » 06 Юли 2010, 23:53

Ужас, колега, дано си оправиш бързо и качествено колицата. Преди няколко седмици на един съсед на Фиат Брава-та му надраскаха по абсолютно същия начин предния капак, но бяха написали "МРИ!!!" :shock: Направо се побърках като го видях, още повече че моята кола беше спряна точно до неговата въпросната вечер. :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: 318 i

Мнение от krasy1982 » 07 Юли 2010, 0:25

Наистина кофти случка. Като вариянт за решение на проблема ти предлагам следната тема viewtopic.php?f=34&t=195726 макар че ме съмнява да го правиш по този начин. Лошото е, че като я пребоядисаш може още същия ден да я видиш с друг надпис. Все пак човешката глупост и вселената са безгранични

Потребител
Аватар
Кара: Е 46 320i
Мечтае да кара: X6

Мнение от petarcho83 » 07 Юли 2010, 0:33

който ти я е надраскал така колега,син да дочака и сина му зед да му заведе у тях!Тез боклуци мръсни,как може да съществуват такива лекета и аз не знам! :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 07 Юли 2010, 10:13

petarcho83 написа:,син да дочака и сина му зед да му заведе у тях!:

Колега това мн ми хареса :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Мнение от ceno83 » 07 Юли 2010, 10:51

Изроди
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 46/320d
Мечтае да кара: самолет

Мнение от AUDI-6EFFFFFFFA » 07 Юли 2010, 19:50

Ей много завислив народ има де**а и пе*****сите ама така ако мога да го хвана как се е навел накапака и пише така ште му го орясам в кафевата точка че после като види БМВ ще го заобикаля през другия квартал.На колегата ще кажа да не се ядосва той оня от горе гледа. :ranting:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 08 Юли 2010, 16:54

Kalinski написа:Едит : Ето затова драги съфорумници е хубаво да има каско автомобила. Тъкмо вчера седя и си мисля... ко ще им давам 800лв годишно на тия педер*си ( застрахователите ) и бях решил като изтече каското ми в края на годината да не го подновявам. Грешни пари са. Но ето, че понякога си заслужава и след прочетения пост ще се замисля много . Ми я си представете , че вместо да напишат ПЕДАЛ са му строшили фаровете или джамовете и няма каско ? Е тогава си *бало мамата.

Незнам. Аз тази година каско не съм плащал. Реших че няма смисъл да се занимавам. Само разправии и накрая на кантар излизат нещата: годишна такса = пари за оправяне на леки щети. Като се има в предвид, че сваляемите свалени части не ми ги изплатиха...
Смисълл за каско има ако стане пълна щета, но тогава я шофьора я колата.. няма значение за парите.
Но не съм предвидил надиране на колата...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 08 Юли 2010, 16:59

ето такива типове да ги хванеш да ги блъскаш цял ден ... :ranting:
Изображение

Аватар
Кара: колело

Мнение от golf gtd » 08 Юли 2010, 17:39

на никой не му пойелавам да се занимава с такива работи сега ми излизат с кви ли не номера за да не ми оправят колата а като ми застраховаха бяха номер1 да не сам се притеснявал за нищо колата била в добри раце

1во ми казаха че нямало да ми платят нищо защото сам си я бил надраскал самичак за да ми я направили тези са напълно :kuku: как ли не сам ще си въртя кушиш 6те се занимавам с глупости сега и с това малко дете без кола не става а и сам безработен само на едно майчинство сме в къщи накараха ме да да си платя всички оставащи вноски/2 по 200лв/ а и сега трябва да си плащам за да ми боядисат цялата кола направо не ми се мисли :banghead:

2ро след много разправий и обаждания и скандали с тези в София в централният офис и ми казаха че щяли да преразгледат на ново щетата да видим сега какво ще стане
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 2000г.

Мнение от gocho_ » 08 Юли 2010, 18:01

Ааа полудях като го видях това :ranting: :ranting: :ranting: :banghead: :banghead: :banghead: :censored: :censored: :censored:
:duel:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Юли 2010, 18:05

ми тоя там дето е по щетите го причакваш ,сменяваш му физиономията и после ще твърдиш че сам се е бил :banghead:

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Юли 2010, 18:06

Къде е застрахована?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325d
Детайли за колата: BMW FOREVER

Мнение от BOBO BAVARIA » 08 Юли 2010, 18:37

лоша работа бате виж има некви маркери ама незнам дали имат ефект
бмв-то е болест за която няма лек

Аватар
Кара: колело

Мнение от golf gtd » 08 Юли 2010, 19:47

Alexi написа:ми тоя там дето е по щетите го причакваш ,сменяваш му физиономията и после ще твърдиш че сам се е бил :banghead:

той тва е най лесната работа ама не е виновен този в нашият офис а някой си от София

застраховката и каското са в БУЛ ИНС
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 08 Юли 2010, 20:01

направо нямам думи... според мен са малки лиглиовци дето се правят на интересни 1 на друг... вече не е модерно да счупи емблемата на мерцедеса, а да надраска колата... постоянно се случва...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата