вижте как ме усраха
Модератор: Общи модератори
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Re: вижте как ме усраха
тея от каското също са големи нещасници... насочи се към АРМЕЕЦ, след като изтече въпросното каско... аз лично съм доста доволен от услугите на АРМЕЕЦ
като че ли са най-коректни към клиентите си... Аз също съм бил на Бул Инс но...

- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Ама чакаи малко бе... кво значение има дори и сам да си я надрал ? Ти си плащащ ПЪЛНО автокаско. При наличие на щета те са ДЛЪЖНИ да ти я изплатят. На твое място бих се посъветвал с адвокат.
То по тая логика аз ще доида да ти строша джама и те ще ти кажат ми ти сам си го счупил таковаи са отзад нищо няма да ти изплатим . Или пък градушка да го напраи на сол. Кви са тия глупости. Какво се праят на луди. То в тая УЖ държава докат не тропнеш на масата и не напраиш скандал никои не си мърда пръста.
Няма значение кои, защо, как и кога е надрал колата. Те са длъжни да покрият щетата. Все едно тоя дет прави огледа и снимките.. да му теглиш 1 бои и да му кажеж паднал си по стълбите .
Аз имах една щета която като правиха каското не я видяха. Става въпрос за леко вдлъбнато по багажника около емблемата с диаметър 2см. Едва забележимо и то от близко разтояние. Реваха, че реваха .. 100 снимки напраиха... нещяха да плащат ама накрая кат взех да крещя у офиса на ОЗК и в краина сметка ми приспаднаха 100лв. от последната вноска.
То по тая логика аз ще доида да ти строша джама и те ще ти кажат ми ти сам си го счупил таковаи са отзад нищо няма да ти изплатим . Или пък градушка да го напраи на сол. Кви са тия глупости. Какво се праят на луди. То в тая УЖ държава докат не тропнеш на масата и не напраиш скандал никои не си мърда пръста.
Няма значение кои, защо, как и кога е надрал колата. Те са длъжни да покрият щетата. Все едно тоя дет прави огледа и снимките.. да му теглиш 1 бои и да му кажеж паднал си по стълбите .
Аз имах една щета която като правиха каското не я видяха. Става въпрос за леко вдлъбнато по багажника около емблемата с диаметър 2см. Едва забележимо и то от близко разтояние. Реваха, че реваха .. 100 снимки напраиха... нещяха да плащат ама накрая кат взех да крещя у офиса на ОЗК и в краина сметка ми приспаднаха 100лв. от последната вноска.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
М да....... и аз съм на мнение че човек който те познава го е направил и аз съм на 100000% сигурен както колегите.Преди няколко години така надраха с произволни надписи чисто новият сеат ибиза от магазина на брат ми.Беше побеснял и той.Наистина зависта в българина властва над всичко.
Карайте си така бе-това не променя вървежа и поведението на колата
знам от опит 

- Rundev
- младши ентусиаст
-
TUZara` написа:Карайте си така бе-това не променя вървежа и поведението на колатазнам от опит
Да е надраскано колега хубаво,ама с надпис "педал" си е направо уронване на самочувствието но всеки човек.Ако аз бих карал така както предлагаш,първо че може всеки момент да се взривя от яд(защото не съм си купил колата така,а някой малоумник завижда) и второ че бих донадраскал собственоръчно над надписа "педал"-"амбрияжен педал" или "спирачен педал" поне да създаде някво двусмислие в хората които ми виждат колата,докато дойде време за боя.

еми за сега я карам така колкото и да не ми се иска докато дойде време за боя

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Дано да ти я оправят бързо и всичко да е ок че случката е много гадна и кой каквото да ти каже няма как да промени нещата,истински ти съчувствам.Сега ще стане поне по-лъскава.... 

martin_g60 написа:Дано да ти я оправят бързо и всичко да е ок че случката е много гадна и кой каквото да ти каже няма как да промени нещата,истински ти съчувствам.Сега ще стане поне по-лъскава....
да колега за това че ще стане по лъскава съм съгласен но все още не се знае дали ще ми я оправят от каското или аз ще си я правя

- Rundev
- младши ентусиаст
-
Ако не ти я оправят от каското ги каскадирай!Щом това неискат да оправят кви каското плащате незнам!
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Много сажелявам коелга че си при тези "застрахователи". Не е реклама. но от опит знам че при Армеец проблеми няма. Няколко пъти са ми изплащали за старата ми кола и винаги съм бил доволен.
Гледай от позитивната страна колега, като цяло си е малко нерви и няколко дена без кола докато я боядисат, ама след това ще имаш почти нова или поне наново боядисана
Като се разделях с бившата си приятелка, тя ми причини същото (по-късно разбрах, че е тя ама както и да е), понеже знаеше, че за колата ме боли
и така цялата от край до край без тавана, а на задния капак на Зоро подписа
Подадох жалба в полициятя с/у неизвестен извършител защото това ми искаха от застрахователите и после си ми я пребояддисаха и стана като нова, разни драскотинки камъчета по предния капак всичко изчезна, така че в край сметка ми направи услуга
Не се ядосвай това са само ламарини една боя и си готов

Като се разделях с бившата си приятелка, тя ми причини същото (по-късно разбрах, че е тя ама както и да е), понеже знаеше, че за колата ме боли

Подадох жалба в полициятя с/у неизвестен извършител защото това ми искаха от застрахователите и после си ми я пребояддисаха и стана като нова, разни драскотинки камъчета по предния капак всичко изчезна, така че в край сметка ми направи услуга

Не се ядосвай това са само ламарини една боя и си готов

- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
много зле се получило колега да я надраскат квото да е ама пак тва с предния капак е 

Rundev написа:TUZara` написа: ...
....

Така красиво изписана е от близо половин година и да ти кажа изобщо не ми прави впечатление вече

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
TUZara` написа:Rundev написа:TUZara` написа: ...
....
.....
Така красиво изписана е от близо половин година и да ти кажа изобщо не ми прави впечатление вече
Аз лично не бих могъл да възприема такъв външен вид на колата си