магистър в еропа-та
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
магистър в еропа-та
магистратурите в Европа се признават в Хамерика, нали?
Искам да взема 2г за 1г и да запиша магистър в европа, че е в пъти по-евтино и после директно към new york сити
някви съвети къде в европа е яко и не скъпо? бих се записал в италия, кефят ме по-горещите народи (ИСПАНИЯЯ!!),ама трябва си тренирам английския
Искам да взема 2г за 1г и да запиша магистър в европа, че е в пъти по-евтино и после директно към new york сити
някви съвети къде в европа е яко и не скъпо? бих се записал в италия, кефят ме по-горещите народи (ИСПАНИЯЯ!!),ама трябва си тренирам английския

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Re: магистър в еропа-та
Холандия според мен е добър избор .... Не е толкова скъпо .. образованието е добро ,а и няма да имаш проблем да тренираш английския
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
А знаеш ли какво искаш да учиш и защо искаш да го учиш? Или ей така колкото да имаш кетап от "Европата"?
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Великобритания - най-скъпо, ама най-качествено(е то зависи и къде и какво де).
Холандия - пак добър избор. Има много магистърски програми на английски.
Дания - обучението е безплатно, но живота е скъп. За работа ще ти трябва датски.
Холандия - пак добър избор. Има много магистърски програми на английски.
Дания - обучението е безплатно, но живота е скъп. За работа ще ти трябва датски.
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
За каква специалност става въпрос все пак?
С Ню Йорк Сити не избързвай да не се окаже после, че с арното образование в "бялата" държава живееш по-зле отколкото в България необразован
С Ню Йорк Сити не избързвай да не се окаже после, че с арното образование в "бялата" държава живееш по-зле отколкото в България необразован

имам роднини в хамерика и горе-долу ме ориентираха. накратко, който иска може там, дава се шанс на младите без гръб, за бг както и за цял свят е същото + една предпоства за българия "НО" ... и всеки може да си попълва точките както иска
май май ще е в холандия излиза нещо средно там, а записвам
магистър само за да не прекъсна обучението си до тук (записвам 3-ти курс) че братята американци признават само американския в благоевуГрадско
уча, международно икономически отношения и само звучи фамазно, иначе няма такава глупост, ама пуст ти избор... а живота е както си го направиш,
пст: холандките... нема такива грозни жени по 2 метра и кльощави, американките всяка четвърта дебела
пст2: не се мисла за по-специален като завърша "европата" просто не виждам кво мога да права тук, да продавам на сергия или да ставам дилър, въпреки тва обичам бг и ще ми липсва мнооогоооооо

магистър само за да не прекъсна обучението си до тук (записвам 3-ти курс) че братята американци признават само американския в благоевуГрадско

уча, международно икономически отношения и само звучи фамазно, иначе няма такава глупост, ама пуст ти избор... а живота е както си го направиш,
пст: холандките... нема такива грозни жени по 2 метра и кльощави, американките всяка четвърта дебела

пст2: не се мисла за по-специален като завърша "европата" просто не виждам кво мога да права тук, да продавам на сергия или да ставам дилър, въпреки тва обичам бг и ще ми липсва мнооогоооооо
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Освен унито в Благоевград ,хамериканците признават и унито в Правец.... Един приятел тъкмо завърши там и се е ориентирал към Холандия и по специално към университетите който предлагат програмата Ерасмус ( ако несе бъркам как се пише) така че огледай се и за този вариянт
Успех и дано направиш правилния избор

то къвто и магистър да почнеш извън бг няма как да е неправилен избор
с парите,които ще дам за образование не мога си отвора и будка за гeвреци
(май пак влезнах в бисерите)

с парите,които ще дам за образование не мога си отвора и будка за гeвреци

То хубаво да работиш в Америка, ама с визата как ще си решиш въпроса
Иначе с две ръце за UK...

Иначе с две ръце за UK...
21/02/08...speechless
11 мнения
• Страница 1 от 1