Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България
Неделя: 14:00 съм на линия.
- Ivanoff_320
- Потребител
-
gugichamp написа:Неделя 14.00ч. Спортна София БМВ Повер VS. PML
Всеки,който ще идва да напише тук!Това се отнася
и за евентуалните нови попълнения в отбора!
Носете СИНИ ТЕНИСКИ![]()
![]()
![]()
ВСИЧКИ ТАМ В 13.30ч.
Значи последно тези, които се бориме за вратарския пост да дойдем Неделя 13:30 на Спортна София, така ли?

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Неделя 14.00ч. Спортна София БМВ Повер VS. PML
Носете СИНИ ТЕНИСКИ
1.Облия
2.Шрек
3.Шнурдавей
4.Фико
5.Дебелия
6.Рънърс
7.Pepi-sky (вратар)
8.Фифо
9.Пипо Дружбенскй
10.Ivanoff_320i (вратар)
11.Хорейшио
12.
ВСИЧКИ ТАМ В 13.30ч.
Носете СИНИ ТЕНИСКИ
1.Облия
2.Шрек
3.Шнурдавей
4.Фико
5.Дебелия
6.Рънърс
7.Pepi-sky (вратар)
8.Фифо
9.Пипо Дружбенскй
10.Ivanoff_320i (вратар)
11.Хорейшио
12.
ВСИЧКИ ТАМ В 13.30ч.
Последна промяна Knight_Rider на 14 Юли 2010, 20:52, променена общо 1 път

Много хубаво се организирате, изглежда всичко е на шест, само, че нали искам и аз да бъда в отбора
съм малко объркан...
За утре няма да има проблем да дойда там, където ще ритате, само, че Дружба ми е малко далеч
Дали ще бъде удобно на някой, който е с кола някъде в центъра да се видим заедно да ходим при другите да поиграме футбол
Благодаря предварително на отзовалите се...!!!

За утре няма да има проблем да дойда там, където ще ритате, само, че Дружба ми е малко далеч

Дали ще бъде удобно на някой, който е с кола някъде в центъра да се видим заедно да ходим при другите да поиграме футбол

Благодаря предварително на отзовалите се...!!!
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
За утре няма място! Чети баце,става дума за неделя на Спортна София(между ст. Васил Левски и Армията се намира) от 14:00!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Knight_Rider написа:За утре няма място! Чети баце,става дума за неделя на Спортна София(между ст. Васил Левски и Армията се намира) от 14:00!
За да сме по-точни - отбивката на Капитолия на Драган Цанков. Караш по нея и няма как да изпуснеш Спортна София - от лявата страна точно преди Армията. Има паркингче, специално за клиентите на СС.
Объл.. Ivanoff_320i и той бил вратарче.. Какво правим, ако имаме двама вратари ?
(Вратарите не е нужно да са в синьо.. )

ОК, няма проблеми за неделя, Спортна София ми е вече по-близо 
Но малко ми е тъпо щото така никой не познавам от футболистите на BMWPower-BG и като отида трябва се оглеждам като някой луд
Идеята ми сега е с някой да се видя преди това от клуба, дори и да е без кола, и заедно да отидем на мача
Поздрави!!

Но малко ми е тъпо щото така никой не познавам от футболистите на BMWPower-BG и като отида трябва се оглеждам като някой луд

Идеята ми сега е с някой да се видя преди това от клуба, дори и да е без кола, и заедно да отидем на мача

Поздрави!!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Хорейшио написа:ОК, няма проблеми за неделя, Спортна София ми е вече по-близо
Но малко ми е тъпо щото така никой не познавам от футболистите на BMWPower-BG и като отида трябва се оглеждам като някой луд![]()
![]()
![]()
Поздрави!!
Абе не се притеснявай нямам как да ни сбъркаш с друг

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Runnaway написа:Knight_Rider написа:За утре няма място! Чети баце,става дума за неделя на Спортна София(между ст. Васил Левски и Армията се намира) от 14:00!
За да сме по-точни - отбивката на Капитолия на Драган Цанков. Караш по нея и няма как да изпуснеш Спортна София - от лявата страна точно преди Армията. Има паркингче, специално за клиентите на СС.
Объл.. Ivanoff_320i и той бил вратарче.. Какво правим, ако имаме двама вратари ?
(Вратарите не е нужно да са в синьо.. )
Еми по едно полувреме предполагам...тамън да ги видиме за ко иде реч,ама се консултирай с Гената или по-скоро с някой от тренерите,аз само преброявам и пускам скисък да се види кой,кфо и що!

Хорейшио написа:
Поздрави!!
Пич,нема как да ни сбъркаш-сини екипи с логото на форума...носи си синя фанелка!

Значи аз не съм аут за мача в неделя на 100% има вариант в петък да одя до морето но ще разбера утре вечерта най-късно дали ще пътувам.
Разбира се това не пречи хората които да се пробват за вратари да не идват точно обратното
Разбира се това не пречи хората които да се пробват за вратари да не идват точно обратното

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
CRACK_FTW написа:Значи аз не съм аут за мача в неделя на 100% има вариант в петък да одя до морето но ще разбера утре вечерта най-късно дали ще пътувам.

За малко някой да разбере,какво
точно искаш да кажеш!!!

от свинята лебед не става...
Искам да кажа че има възможност да дойда на мача независимо дали е в събота или в неделя
СЕГА РАЗБРА ЛИ МЕ
?:?:?
СЕГА РАЗБРА ЛИ МЕ

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
В неделя съм у кюпа, четвъртък пропущам. Гена кво стана, видя ли се с Пума-джиите
А вратарите не се бойте. Идвайте колкото искате бройки...сички ше ви провЕрим. Има и да се гонят топки, да се носи бира и др. важи функции 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
krika написа:В неделя съм у кюпа, четвъртък пропущам. Гена кво стана, видя ли се с Пума-джиитеА вратарите не се бойте. Идвайте колкото искате бройки...сички ше ви провЕрим. Има и да се гонят топки, да се носи бира и др. важи функции
Ако играем както срещу Ман Юнайтед 6:0 с 1 удар към вратата, не знам как точно ще ги проверим. хах

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Да не ни изложите срещу ПЛМ...искам победа с поне 5 гола и то на 0 ... няма да ни разваляте рекорда със Стоян и Рънърса