Обществени места за паркиране и правата ни.....!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Обществени места за паркиране и правата ни.....!

Мнение от zazomazo » 15 Юли 2010, 9:34

SKISA написа:..............
давайте идеи да се занимава ли човек с такива неща,да бие ли,да си търси ли правата или да си живее живота и да не се занимава с глупости....!
аз ,специално се триума.....

не знам за кво още се пениш за тоя паркинг...от миналата година си я захапал тая тема :kuku:
принципно си прав в тезата си, ама за твойте 40 и кусур години би трябвало да си проумял, че с плямпане по форумите нещата не се променят ;)

или гониш висок форумен рейтинг /не че твоя е нисък... :mhihi: / с подобни актуални теми :winky:
ако ти е толкова мъка, че ти нарушават правата можеше да си подал жалба поне...да не говорим за някакви по-крайни мерки...,
а ти кво? пусна две теми с надъхани фрази за гражданските ни права и чакаш ония да си махнат табелите- забрави
дреме му на някой, че ти и още две шепи народ сте недоволни от нещо...
нали знаеш лафа за кучетата и кервана...та и в тоя случай е така..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Юли 2010, 10:33

Значи,моето скромно мнение е че в тая тъпа държава,всеки е нагъл и всичко е на баща му,мисля че бех написъл как бех спрял на едно местенце и пред мен имаше свободно място с табела за служебен абонамент,аз си кибичим в колата и идва некакъв селяк от близката банка(ПИБ) и ми обяснява че било служебен абонамент и да земе да се разкарам,след още две настоявания зех че се разкарах на съседният ъгъл,ама отидох да видя какво гласи знака поставен там,че ми беше в гръб,е там пише -1 място,табелата си стой с 1 място и мястото бе свободно,отивам на тоя паразит да го питам с какво право ми разпорежда къде да стоя,пък тоя червей ми заявява че цялото място (2 места) било техно,ествено аз инициализирах лек злоблив разговор с откровенна антипатия с привкус на омраза към селско-пролетарско-откровенно-комплексарското му поведения на тъпото охранител,че като пише едно (едно),тъпата банка си е платила за едно (едно) място и мое да ме фане за пи*шката!!!
Усещах че го е страшно яд че не може да ми направи нищо,пък аз даже изявих желание да се срещна с шефа му,да го попитам до къде аджеба се простира собственноста на въпросната банка и правомощията на тъпото охрана...
Просто сме адски тъпа държава с много нагли,слабоумни тъпи парчета и безброй мангасари...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 15 Юли 2010, 14:58

Е.Димитров написа:Просто сме адски тъпа държава с много нагли,слабоумни тъпи парчета и безброй мангасари...

това е самата истина :D супер тъпа държава, преди 2 години ми вдигнаха колата пред дома и ми я закараха на наказателен паркинг, за да спрат автобусите на Атака пред нас, колите на Ipon паркират на синя зона и си пазят места на нея, без да пускат ни смс, ни талон ни нищо и още куп готини примери има, бате бойко ще ни оправи :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Юли 2010, 16:15

zazomazo написа:
SKISA написа:..............
давайте идеи да се занимава ли човек с такива неща,да бие ли,да си търси ли правата или да си живее живота и да не се занимава с глупости....!
аз ,специално се триума.....

не знам за кво още се пениш за тоя паркинг...от миналата година си я захапал тая тема :kuku:
принципно си прав в тезата си, ама за твойте 40 и кусур години би трябвало да си проумял, че с плямпане по форумите нещата не се променят ;)

или гониш висок форумен рейтинг /не че твоя е нисък... :mhihi: / с подобни актуални теми :winky:
ако ти е толкова мъка, че ти нарушават правата можеше да си подал жалба поне...да не говорим за някакви по-крайни мерки...,
а ти кво? пусна две теми с надъхани фрази за гражданските ни права и чакаш ония да си махнат табелите- забрави
дреме му на някой, че ти и още две шепи народ сте недоволни от нещо...
нали знаеш лафа за кучетата и кервана...та и в тоя случай е така..

питаш ква е целта на темата ми ли!? ми освен мен ако още 100 човека тоя месец спрат там и се обадят в полицията ако им скачат със сигурност ще има някакъв смисъл. казвам на колегите ,че могат да спират там и не е забранено. отделно от това коментираме правата си -за тва са форумите.
от рейтинг не сметам ,че имам нужда....
днес смятах да отида да пусна жалба,щото след двете викания на полиция преди нова година бяха спряли да се разправят/поне с мен/ ,но може би сега с другата служебна кола не съм им още познат...! само че се оказа ,че имам доста работа и не можах да отида. със сигурност ще отида. дали кучетата само ще лаят и кервана ще си върви ще се види....а иначе ако темите ми те натоварват може да ги попрескачаш... :winky:
аз не се надявам онея да си махнат табелите ,щото сме писали тука -така или иначе няма ад прочетат,но се надявам повече хора да реагират на такива тъпотии -независимо дали пред хемус или другаде ,за да се спрат поне малко....
п.с. понеже гледам ,че колегата димитров е разисквал и некои съображения по месторождение -забравих да кажа ,че охраната бе така добър да ме уведоми ,че живеел в лозенец вече 50г и от къде съм се пръкнал аз от некое село да спирам къде си искам... та и при нас имаше кой от къде е ,колко е селянин,има ли селяндурщината почва у нас и колко точно са правата на гражданите спрямо селяните.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Юли 2010, 16:26

:OT:
Абре Иво,що си ми написъл заглавието с малка буква,не те ли е срам,ше кажа на баща ми!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Юли 2010, 17:36

SKISA написа:.........
питаш ква е целта на темата ми ли!? ......

ми не...не питам ква е целта на темата ти...пределно ми е ясно каква е ;)
също така ми е пределно ясно какъв ще е и ефекта от темата-точно същия както и от куп подобни теми, щото не е като да ги няма из форумите... ще се пеним тук, ще попсуваме властимащите и дотам. не случайно споменах за кучетата и кервана... ;)

по-скоро друго ми беше питането, ама явно не успяваш да схванеш подтекста, та ще ти се наложи да ти го кажа в прав текст: що, аджеба, за повече от половин година не успя да намериш един свободен ден да идеш да пуснеш жалба?
и не ми казвай, че не си заради това, че са те оставили на мира... щото по твойте думи оставам с впечатлението, че гледаш и колегите да намажат от благинката :arrow:
SKISA написа:.... казвам на колегите ,че могат да спират там и не е забранено. ...

и не, не ме натоварват темите ти, дори искрено ме забавляват :winky:
заради това, че си пуснал десетки подобни теми някой може и да ти казва "евала"
ама аз ще ти кажа "евала, Иво" когато направиш нещо по въпроса,нещо истинско...нещо различно от поредната тема в някой форум ;)
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Юли 2010, 19:53

ако трябва да ти отговоря по комсомолски-трябва може би да попитам ти кво направи ,но не ми е в стила....
не знам какво ти пречи ,че съм отворил темета и явно не само аз се интересувам от нея. щом ти е ясна целта и -радвам се ,че си я разбрал. аз понякога пускам и безцелни теми ,тая специално е целна...
да -не съм отишъл да си подам жалба ,защото наистина смятах ,че въпроса е решен-много пъти след това съм спирал и са ме питали само колко време ще седя-нищо друго. е! вчера беше различно ,за тва и съм писал...! смятам ,че ще е много полезно някой ако има работа в района да спре там и друг,и друг , и друг и да има обаждзания в 4то и тва ще свърши доста работа. щото една жалба е просто лист там ,но много обаждания и много жалби е друго. не знам защо имаш против явно да си говорим за тия неща,но аз не смятам като теб.
не съм седнал да права или не правя нещо за твойто или на някой друг евала . просто така мисля ,така пиша и така правя. ако не харесва на някой може да ме нахрани ,както и правиш...!ако съм нарушил нещо от правилата може и да я заключат. виждам едно негативно мнение за разговора-твоето и доста откликнали на разговора ,така че не смятам, че твоето в случая е меродавно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 15 Юли 2010, 20:09

На SKISA, мога да му кажа, да не си губи от времето за да пуска жалби. Ефекта от жалби е една голяма 0. Пускал съм жалби и знам. Системата не работи за жалост.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 15 Юли 2010, 20:22

Club BMW написа:На SKISA, мога да му кажа, да не си губи от времето за да пуска жалби. Ефекта от жалби е една голяма 0. Пускал съм жалби и знам. Системата не работи за жалост.

:yes: :yes:
И аз знам къде отиват. Много рядко стигат по предназначение, особено разни дребни работи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Юли 2010, 22:40

SKISA написа:ако трябва да ти отговоря по комсомолски-трябва може би да попитам ти кво направи ,но не ми е в стила....
не знам какво ти пречи ,че съм отворил темета и явно не само аз се интересувам от нея. щом ти е ясна целта и -радвам се ,че си я разбрал. аз понякога пускам и безцелни теми ,тая специално е целна...
да -не съм отишъл да си подам жалба ,защото наистина смятах ,че въпроса е решен-много пъти след това съм спирал и са ме питали само колко време ще седя-нищо друго. е! вчера беше различно ,за тва и съм писал...! смятам ,че ще е много полезно някой ако има работа в района да спре там и друг,и друг , и друг и да има обаждзания в 4то и тва ще свърши доста работа. щото една жалба е просто лист там ,но много обаждания и много жалби е друго. не знам защо имаш против явно да си говорим за тия неща,но аз не смятам като теб.
не съм седнал да права или не правя нещо за твойто или на някой друг евала . просто така мисля ,така пиша и така правя. ако не харесва на някой може да ме нахрани ,както и правиш...!ако съм нарушил нещо от правилата може и да я заключат. виждам едно негативно мнение за разговора-твоето и доста откликнали на разговора ,така че не смятам, че твоето в случая е меродавно...

виж сега Иво, мнението ми не е негативно спрямо същността на проблема....
негативно е относно ефекта, който ще се получи-много шум и нищо....само виж постовете на колегите над мен " няма файда от жалби"... тези постове ги смяташ за позитивни ли?
е от кво има файда???
от теми из форумите ли?

не ти давам наклон кви теми да пускаш...просто изказвам моята позиция по въпроса /имам право на такава, нали?/
както казах в първия си пост-ще се полае малко тук, ще се попсува и така...до следващата подобна тема

пък ти си в правото си да смяташ, че ще промениш нещо с подобни теми и че ще вдигнеш тълпата на революция...
или може би имаш нужда от малко морална подкрепа?
ти си знаеш ;)

п.с. и не те храня, коменирам си просто :winky:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Юли 2010, 23:04

всички пишем по някаква причина и пускаме теми или постове. всеки си има и мнение ,защо го прави и по какъв начин. моят начин е този. темата не е защо пишем или не пишем в определени форуми и как точно го правим. аз коментирам с тези,които ги интересува. не съм съгласен ,че няма смисъл от коментиране и теми,така че когато преценя ,че има смисъл го правя...
нямам нужда от морална подкрепа ,за да си пусна жалбата. мисля ,обаче че освен в полицията има нужда от коментар и тука.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 15 Юли 2010, 23:21

zazomazo написа:
негативно е относно ефекта, който ще се получи-много шум и нищо....само виж постовете на колегите над мен " няма файда от жалби"... тези постове ги смяташ за позитивни ли?
е от кво има файда???
от теми из форумите ли?

Колко жалби си пуснал до момента? Тук не говорим за позитивно и негативно, а за живата реалност!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 16 Юли 2010, 0:19

Club BMW написа:
zazomazo написа:
е от кво има файда???
от теми из форумите ли?

Колко жалби си пуснал до момента? Тук не говорим за позитивно и негативно, а за живата реалност!

живата реалност бате е тази която си направиш ;)
ако подхождаш негативно и резултатите ти ще са негативни, с други думи казано ако си пуснеш жалбата може и да няма ефект...ама ако не я пуснеш СЪС СИГУРНОСТ няма да има, сещаш ли се :winky:
а да псуваме из форумите е ветър работа...
айде живи и здрави
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person

Мнение от STASEK » 16 Юли 2010, 0:51

Предлагам да направите форумна сбирка от 10-15 коли на въпросния паркинг. Ще бъде интересно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 16 Юли 2010, 1:28

По начина, по който ми отговаряш си личи, че просто трупаш мнения и няма всъщност какво да кажеш!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата