:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
Re: :: Случаи на некоректност ::
винаги казвам цената и марката на частите преди да правя каквото и да било клиента казва ок и ние момчетата в сервиза деистваме ,извинявам на недоволните заповядаите да се реванширам 

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
ясен николов написа:винаги казвам цената и марката на частите преди да правя каквото и да било клиента казва ок и ние момчетата в сервиза деистваме ,извинявам на недоволните заповядаите да се реванширам
Язък, че написах, че повече няма да пиша

- ясен николов
- ентусиаст
-
- lubo101
- Потребител
-
- Кара: 525 tds
ясен николов написа:винаги казвам цената и марката на частите преди да правя каквото и да било клиента казва ок и ние момчетата в сервиза деистваме ,извинявам на недоволните заповядаите да се реванширам
Наистина ли!
1. за реванша не ми се говори не благодаря
2. цената и марката добре, ама накрая цената платена а марката менте ... кой крив кой прав...
3. като не можеш да различаваш менте от истинско кажи ни да си носим части
Не ми е приятно да пиша ама изобщо такива работи ама е истина
живи и здрави нищо лично просто аз дойдох в твоя сервиз защото прочетох тука във форума и сгреших !!! и сега много внимавам ако се налага да ползвам услуги на колеги тук от форума а много от тях заслужават уважение и респект, но не и вие господин Николов.
- ясен николов
- ентусиаст
-
колите се правят във вашето присъствие и частите се монтират пред очите ви защо на място не сте казали че има проблем ,или даи да плуеме за да правиме мнения
- raduslaf
- ентусиаст
-
Всеки път се заричам да спра да чета тоя подфорум, но всяко следващо мнение, ме отказва
Частите се сменят пред нас?С две думи - преебал съм ви пред очите ви, нямате право да се оплаквате!
Аз не съм длъжен да стоя там по време на смяната, за да следя дали пък случайно няма да се монтира нещо от 5 лв, за което аз ще платя 25 лв.Ти това ли съветваш клиентите си?Няма да споменавам за надписа, който виси на стената: "Препоръчително е клиентът да не виси в сервиза по време на ремонта" или нещо в тоя смисъл.А дори да съм там, не съм длъжен да разбирам и да знам кое е оригинално, кое не е и т.н.В моя случай специално, аз бях там точно преди да се монтират частите, защото вече се бях върнал да си взимам колата, мислейки, че е готова.Съвсем случайно от едно от момчетата ти разбрах, че филтрите, които стоят на тезгяха са моите.На тях пишеше нещо, което никога не бях чувал, но реших, че за мойта кола това ще да са оригиналните филтри, още повече, че на лично се бяхме разбрали всичко да е оригинално BMW!Казах си: "Това момче знае какво прави" и си изчаках търпеливо смяната.Макар ти да не докосна колата през цялото време, ама това пък е съвсем друга тема.След време разбрах, че тия филтри нямат нищо общо с оригиналните такива на BMW.Е, разбира се, усъмних се леко, когато каза: "Абе то филтъра е хартия, къвто и да сложиш не е от голямо значение", ама уви.Та по-добре не се опитвай да оспорваш брутално силните аргументи на всеки един от недоволните, а се старай занапред да са по-малко.В крайна сметка ти си знаеш най-добре.

Някои иска ли с мене,да навестим този Владимир Николов от София и да се разбереме,защото и аз сам пострадал от него.Знам му адреса всичко,знам точно къде живее,който иска да пише и го навестяваме

Последна промяна Tecktonik на 17 Юли 2010, 9:26, променена общо 1 път
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Моля, без закани, и обиди!
Темата не е за това, нито пък ще насърчава подобно поведение!
Ако тук стане ясно без съмнение, че някой е некоректен - екипа от Модератори и Администратори ще вземе мерки за временно или перманентно ограничаване на достъпа на въпросния някой до форума с цел редуциране на "изгорелите" потребители!
Ако тук стане ясно без съмнение, че някой е некоректен - екипа от Модератори и Администратори ще вземе мерки за временно или перманентно ограничаване на достъпа на въпросния някой до форума с цел редуциране на "изгорелите" потребители!
- raduslaf
- ентусиаст
-
Dimitroff написа:Моля, без закани, и обиди!
Какво мислиш за последните няколко поста?

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
raduslaf написа:Dimitroff написа:Моля, без закани, и обиди!
Колега, не си мисли, че темата за Некоректни не се преглежда от екипа Модератори...не оставайте с впечатление, че нещата остават непрочетени...и, че след прочитане не се вземат никакви мерки!
Дадено е време както за коментиране на ясен николов от страна на Модераторския екип, така и за публикуване на вашите мнения...а и не на последно място - ясен николов трябва също да изкаже своята гледна точка/версия.
За момента темата на въпросния потребител е недостъпна.
- lubo101
- Потребител
-
- Кара: 525 tds
ясен николов написа:колите се правят във вашето присъствие и частите се монтират пред очите ви защо на място не сте казали че има проблем ,или даи да плуеме за да правиме мнения
Добре сега ще доразкажа и останалата част:
1. на мене лично ми е се тая колко мнения имам, аз не ползвам форума за да си правя реклама, виж на кратко какво е форум http://bg.wikipedia.org/wiki/Интернет_форум

2. да ти припомня ли цял ден от 1020 сутринта до 1800 вечерта ми се сменяше помпата в резервоара и уж стана да ама не понеже видях кой мъркуч се гледа за мехурчета и като се прибрах просто от любопитство го погледнах и ти се обадих веднага че виждам мехурчета и ти ми каза ела на другия ден, да ама аз на дугия ден нямах време вече да стоя цял ден за тая помпа, и тогава като ме е нямало ми е сложена онази за която споменах в предишен пост
3. два дена ми се слагат се ментета за това не са работили чак аз го разбрах където не съм инженер
и пак казвам нищо лично който е доволен от твоята работа нека е доволен, аз и такива като мене си намерихме сервизи няма проблем от тези дето не ги пишат по форумите има и няколко колеги и от тука от този форум на които съм много благодарен!
незнам за другите колеги ама аз със сигорност няма да пиша повече в този подфорум вече става досадно...
- raduslaf
- ентусиаст
-
Dimitroff написа:raduslaf написа:Dimitroff написа:Моля, без закани, и обиди!
Колега, не си мисли, че темата за Некоректни не се преглежда от екипа Модератори...не оставайте с впечатление, че нещата остават непрочетени...и, че след прочитане не се вземат никакви мерки!
Дадено е време както за коментиране на ясен николов от страна на Модераторския екип, така и за публикуване на вашите мнения...а и не на последно място - ясен николов трябва също да изкаже своята гледна точка/версия.
За момента темата на въпросния потребител е недостъпна.
Просто не видях реакция в темата и реших, че някои са с привилегии

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, ти хубаво не искаш да го гонят, ама я виж другите мошеници - още при първия случай и отлитат, а пича май е попарил не един и двама с "оригиналните" части дето монтира...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ясен николов
- ентусиаст
-
за мен е важно следното за осем години работа имам хиляди доволни и няколко недоволни /неизбежно е/пак казвам искам да не е така но се случва,всичко не зависи от мен /не се оправдавам /работя със складове ,монтиори и т,н, стават грешки ,но когато има проблем може спокоино да се реши ,но не във форума ами на място очи в очи мисля че ще направя усилие да поправя грешката която съм допуснал ,мисля да не се обяснявам повече поради факта че темата се изчерпи .
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Не можах да разбера едно - защо след като клиента иска ОРИГИНАЛНИ части, ти му слагаш афтърмаркет? Според мен е заради отстъпката, която получаваш (от оригиналните се печели по-малко)...На тези далавери им мина времето отдавна. Не ти прави чест такова поведение във форум като този. Хората са дошли с парите и доверието си, а ти си ги изиграл като последните балъци...ясен николов написа:за мен е важно следното за осем години работа имам хиляди доволни и няколко недоволни /неизбежно е/пак казвам искам да не е така но се случва,всичко не зависи от мен /не се оправдавам /работя със складове ,монтиори и т,н, стават грешки ,но когато има проблем може спокоино да се реши ,но не във форума ами на място очи в очи мисля че ще направя усилие да поправя грешката която съм допуснал ,мисля да не се обяснявам повече поради факта че темата се изчерпи .

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Назад към Авточасти и аксесоари