Късните телефонни игри по НОВА ТВ
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Късните телефонни игри по НОВА ТВ
b0k0 написа:Ето една игра.. да се намерят правилните знаци.. да ама трябва да си с еднометрова плазма за да откриеш малко ръбче или точка..
Абе точно на тая игра мо'а ли и го тура в майката нагласена?!? имаше нек'ви сърчица и аз понеже чакам към 4 и 30 следобед да ми се обадят и си пуснах т'ва да слушам живи хора... Та гледам хората един и същи отговор повечето казват, ама нъцки... И що да ги не преброя - броя, толко, броя пак, па толко... И накрая свърши предаването без спечелил и без да кажат отговора. Маскари!
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Всичкото мошенници, че каките някой път кат почнат с некви стойки, оголени деколтета и мамата си жас... и аз съм звънкал, но не до прекаляване максимум 3, 4 пъти за години, а не на веднъж.
Един път на т'ва Лесни Пари по БТВ веднъж ми се стори, че ме избраха обаче затворих с мисълта, че съм объркал номера, но по ТВ-то както се звънна и се чу заето беше ме фанало яд, че ако наистина съм се включил аз изтарвах някой лев ама кво да се прай късмет
От на майка ми GSM пращаме SMS 9ти сте ала бала... няма кво да се говори за тея
Един път на т'ва Лесни Пари по БТВ веднъж ми се стори, че ме избраха обаче затворих с мисълта, че съм объркал номера, но по ТВ-то както се звънна и се чу заето беше ме фанало яд, че ако наистина съм се включил аз изтарвах някой лев ама кво да се прай късмет

От на майка ми GSM пращаме SMS 9ти сте ала бала... няма кво да се говори за тея

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Докато има балъци,ще има и тарикати
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Навремето съм звънял, даже пробвах и с смс-ите вие сте 4-ти, 5-ти 7-ми 9-ти и айде 11-ти 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
Прост и глупав народ се оправлява най-лесно......Но и тази свърши
Народът малко от малко се съвзема....

...
b0k0 написа:Ето една игра.. да се намерят правилните знаци.. да ама трябва да си с еднометрова плазма за да откриеш малко ръбче или точка..
тука светофара е грешен

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Какво се чудете бе, тото тези дни пак беше същото . Колко от Вас пуснаха тото а? Само не ми казвайте,че никой не е пуснал ..И какво накрая някой спечели милионите с фиш за 2.40 - ха,ха, пък имаше хора дето се изръсиха с комбинации за по няколко хилядарки ... Ами еврофутбол-а не е ли същото ? Колкото повече обеднява българският народ, толкова по-големи залози пускат за еврофутбол. Изглежда в тази криза мераклиите за лесна печалба са много, само дето аз не познавам нито един да е спечелил от еврофутбол или тото-то .....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Покрай Световното играете ли Mondial Quiz, а
Русата кака Галя
"Толкова съм изнервена, че единственият начин да си оправя настроението, е да раздавам телевизори. Така че играйте и можете да ме ощастливите"
Аз по друг начин бих я ощастливил

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
M3 E92 написа:Покрай Световното играете ли Mondial Quiz, аРусата кака Галя
"Толкова съм изнервена, че единственият начин да си оправя настроението, е да раздавам телевизори. Така че играйте и можете да ме ощастливите"
Аз по друг начин бих я ощастливил
![]()
Тая руса кака Галя да каже с колко смса мога да я покарам нея, че съм голям мераклия

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Такива телефонни игри имат и немските телевизии, но там са късметлии, защото се излъчват само след полунощ.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ne-igraia-igri
- Потребител
-
Ооо тия телефонни игри... не ме учудва, че народа им се връзва, обаче не мога да проумея как може хората да се хващат на онези глупости от рода на "изпрати sms със своето и нейното/неговото име, за да разбереш дали сте един за друг" - много прост народ... много прост...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Вчера попаднах на една такава игра и ми стана интересно какъв ще е отговора. айде да видим вие дали ще познаете техния отговор, че сумати народ звъня и никой не позна. Даже и аз не успях на този отговор, който те дадоха за верен. Респективно никой не спечели и събраха един куп пари без те да дадат и една стотинка. Ей на това се вика чиста печалба
:
По надолу ще дам и техния отговор. Да видим дали вие ще познаете
Колко триъгълника има на картинката???

По надолу ще дам и техния отговор. Да видим дали вие ще познаете

Колко триъгълника има на картинката???
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
14 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3