царя ни съди в страсбург
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: царя ни съди в страсбург
vlad0 написа:толкова е хлъзгав и е голям лисан:
Журналисти го нападнаха и му казаха: "Какво стана с Вашето обещание да оправите страната за 800 дена..."
Той ги прекъсна нервно и поправи: "Не е обещание, а намерение! "добър е а?!
играч от класа
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
AGD написа:Zagy написа:bioz написа:alx написа:борис 3-ти едно време е написал едно настолно четиво за децата му (бъдещи царе). в нея той е споделил освен други неща и какво мисли за за това какви са и как се управляват българите.
вземете я прочетете.
къде да я намерим?
Купи си "Български Хроники" на Стефан Цанев - вътре доста е цитирано от въпросното четиво (третия том).
Става дума за Съвети към сина [http://bg.wikiquote.org/wiki/Фердинанд_Сакскобургготски](нещо се бърка енджина на форума от кирилски линкове) и се приписва на Фердинанд, а не на Борис. И въпреки че няма доказателства за авторство, няма как човек да не забележи паралелите между идеите на текстчето и поведението на Симеон - Общо правило — пази се. Говори малко и се изказвай още по-малко. Това е алфата и омегата на мъдростта на един цар.“
колега, тая книжка е предназначена за царски очи, не за бмв маанияци

ще си позоля един цитат по памет, от въпросната книжка:
българския народ е овче стадо, и като такъв трябва да бъде стриган и доен до край.
та човека просто следва заръката на предтечите.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
всъщност - да... мисля, че беше на фердинанд.. не помня вече.. чел съм я преди 20тина години... в апокрифен формат ...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Има ли значение
- важното е, че е станала Библия и настолно четиво на всички Кобургски олигофрени оттогава насетне.
Между другото и самите Кобурги си признават, че Фердинанд е една от светлите личности в родословното им дърво

Между другото и самите Кобурги си признават, че Фердинанд е една от светлите личности в родословното им дърво

Si non confectus, non reficiat.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
цар на хомозабавленията...
смешник..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
....кат дедо си!!
Със подобни действия само петни името на родата си, които поне малко са се опитали да направят нещо за България. Макар и да не успели/родата му/, не виждам това да е повод да се плюе по тях, тогавашните времена нямат нищо общо със сегашните.
Колкото до тоя пъпеш, според мен не му се полагат горите. За самите имоти/сгради може и да се поспори, но за планини, долини, реки и гори... ще ме извинява
Колкото до тоя пъпеш, според мен не му се полагат горите. За самите имоти/сгради може и да се поспори, но за планини, долини, реки и гори... ще ме извинява

Още като идваше си личеше че нищо няма да излезе от него
"Говори малко" - той две приказки не може да каже, ще ми говори малко
пълен глупак !!
не знам как успя да подведе толкова хора, то от самото начало си личеше че идва за пари
На всичко отгоре дори не е българин, върна се в Испания и ще ми притежава половин България от там
По нагъл тип не съм виждал
пълен глупак !!
не знам как успя да подведе толкова хора, то от самото начало си личеше че идва за пари
На всичко отгоре дори не е българин, върна се в Испания и ще ми притежава половин България от там
© написа:Още като идваше си личеше че нищо няма да излезе от него
пълен глупак !!
Aбе моля ти се, то и Азис да се кандидатира ще се юрне сума ти народ да гласува за него

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Не съм сигурен дали царя е нагъл или ние сме прост народ....,това в друга европейска държава няма как да се случи да дойде един комарджия /като дядо си/ и да каже "За 800 дни ще ви оправя"... и верно ни оправи самоче отзад.Не стига че ни ограби държавата ами и наглостта му ще стигне чак до Страсбург,но нали сме страната на абсурдите и нищо не би ме учудило вече 

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2