БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)
I.Voykov написа:Giorceto е вашия човек или по-точно той се занимава със записването... И подфорум има вече за членовете първо ниво... и изобщо пак изисквате а както знаете клуба не ви е длъжен и го прави за вашия кеф макар да изисква много нерви, време и т.н. за да стане факт.
rosen.kolarov написа:Колеги,
по традиция и тази година за пореден (втори) път ще се провде БМВ Фест, мястото тази
година е "Белото Камене" - http://www.byalokamane.com/home.php
Мястото се намира на 9 км. над Старосел, или казано по друг начин на 35 км. от писта
"Дракон"-Калояново. Изборахме това място, защото е в центъра на страната и е удобно
за всички фенове, мястото е в планината, отделено от всичко друго и ни позволява да
нямаме ограничения относно шум и изпълнения.
.................................
Бъдете коректни! Мероприятието до колкото разбрах е за всички фенове, а не само за членове на клуба! В пълното право сте да си запазвате места първо за вас, но когато кажете дата....просто напишете какво става или какви проблеми има! Добре сте посочили и какви варианти за нощувки има, но искренно се съмнявам да остане и за органи като нас, които не са членове!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
samsurnik написа:от това което ти написа разбирам, че не сте длъжни да организиррате нищо такова? , а тогава защо го организирите и го съобщавате официално, и второ разбирам, че записване има само за членове 1-во ниво ами тогава организирайте си го само вие и си ходете само "богоизбраните", защото то така излиза! поправи ме ако греша особено с това изказване не сте били длъжни!!!! Много некоректно изказване спрямо хилядите бмв ентусиасти, защото не мисля, че трябва да сме първо ниво или кво беше тама за да сме фенове на марката, и не забравяйте, че заради нас "осмо ниво" членовете стана и толкова голям събор, защото 1-во ниво едва ли сте 5000 човека, не се заяждам просто искам да сте коректни към всички

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Не знам дали сте длъжни или не но ми искате членски внос който аз като отговорен човек съм си платил на време така че такива изказвания не са на място
Ако си организирате нещо ВИП,хората който сте били през 2003г. ок но като ми го давате като официално малко по-сериозно

Ако си организирате нещо ВИП,хората който сте били през 2003г. ок но като ми го давате като официално малко по-сериозно

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
I.Voykov написа:Giorceto е вашия човек или по-точно той се занимава със записването... И подфорум има вече за членовете първо ниво... и изобщо пак изисквате а както знаете клуба не ви е длъжен и го прави за вашия кеф макар да изисква много нерви, време и т.н. за да стане факт.
Не че нещо, ама хайде по-леко с нервните изблици

И клубът е много длъжен - на всички фенове, защото без тях е нищо - просто няк'ви документи, регистрация, име и 5 човека дето сте в УС. Да не говорим за членовете, който си ПЛАЩАТ вноса - поне към нас сте длъжни на малко повече коректност

И като за финал влиза админ и почва да обяснява, че клубът не бил длъжен на никого

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Maverick_VS написа:Изобщо не е правилно всеки от "богоизбраните" да се уреди с хубави места, да си уреди дружките, жените, приятелките и т.н. до 9-то коляно
Аз исках да уредя стая за мой приятел но ми беше отказано категорично... тъй че като не си много сигурен в думите си първо се поинтересувай... колеги разберете че всеки си има собствени грижи и проблеми... неможе човек на който не му се плаща а прави всичко само и единствено от ентусиазъм да поставя клубните дейности пред бизнеса си семейството си и собствените си грижи... щом се налага да изчакате 1 седмица изчакайте...
и недейте да четете думите на Войков буквално... опитайте се да вникнете в това което е написал и ще видите че с нищо не ви е обидил...
п.п. проблема че членовете 1-во ниво не намазаха от самото начало дойде от това че 90% от членовете 2-ро ниво незнаеха че членовете 1-во ниво не виждат клубния подфорум...
Последна промяна Ogi на 21 Юли 2010, 9:22, променена общо 1 път
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

1-во забавянето относно общото записване е 5 дена а вие се скъсахте да ревете и да изисквате.. малко толерантност да проявим какво ще кажете...
2-ро да клуба не е длъжен да организира фест-а, но го прави за ВАС феновете независимо дали сте членове или не и това, че се е получило забавяне или че местата се оказват малко не означава че не са положени усилия, не са хвърлени нерви и средства и поне на мен ми се струва, че трябва да се уважава труда на хора които работят за вас без да им се плаща за това... за вас незнам аз поне го уважавам.
3-то повече от естествено е че първо ще се даде възможност да си запазят места членовете 2-ро ниво, след тях се дава възможност да си запазят места членовете 1-во ниво и чак след това се дава възможност да си запазват места останалите фенове... Аз лично не виждам нищо по-нормално от това, все пак целта на клуба е да привлече нови членове.
4-то миналата година феста беше посетен от 120 човека, тази година имаме 180 места и те се оказват недостатъчни... за следващата година ще вземем 250 защото е видно че не стигат, но това не означава, че УС трябва да търпи чак такива критики само защото нямат предсказателни способности...
П.С. Някой от вас изобщо прочете ли първото изречение от поста ми или всички знаете да скачате само???

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- whoknows
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 Individual 525d
- Мечтае да кара: 760Li
Съгласен съм с колегата Войков, в крайна смекта никой не ни е длъжен, пък и наистина който има желание, в крайна сметка, мята палатката в багажника и се опъва на стадиона! 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
I.Voykov написа::mhihi: Тука станало забавно, чак на БЕ ми се говори, че и нервни изблици съм ималМомчета айде да се усещаме малко ....
1-во забавянето относно общото записване е 5 дена а вие се скъсахте да ревете и да изисквате.. малко толерантност да проявим какво ще кажете...
2-ро да клуба не е длъжен да организира фест-а, но го прави за ВАС феновете независимо дали сте членове или не и това, че се е получило забавяне или че местата се оказват малко не означава че не са положени усилия, не са хвърлени нерви и средства и поне на мен ми се струва, че трябва да се уважава труда на хора които работят за вас без да им се плаща за това... за вас незнам аз поне го уважавам.
3-то повече от естествено е че първо ще се даде възможност да си запазят места членовете 2-ро ниво, след тях се дава възможност да си запазят места членовете 1-во ниво и чак след това се дава възможност да си запазват места останалите фенове... Аз лично не виждам нищо по-нормално от това, все пак целта на клуба е да привлече нови членове.
4-то миналата година феста беше посетен от 120 човека, тази година имаме 180 места и те се оказват недостатъчни... за следващата година ще вземем 250 защото е видно че не стигат, но това не означава, че УС трябва да търпи чак такива критики само защото нямат предсказателни способности...
П.С. Някой от вас изобщо прочете ли първото изречение от поста ми или всички знаете да скачате само???
А ти прочете ли какво е написал Giorceto във форума за членовете 1-во ниво - че местата вече са много малко

И никой не е неблагодарен, не си прави грешни изводи от една критика

Като за финал - отново ще ти кажа, че не си прав с това твърдение, че "клубът не е длъжен" в какъвто и вариант да го употребиш и дано го разбереш в най-скоро време

Поздрави

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
никой не иска да се кара с вас, просто искахме малко по-коректно отношение и колегата маверик е много прав за всичко, да има много хора които ще им е интересно и забавно да са на палатка, но ще има и такива които или нямат възможността за палатка каравана или там каквото и да е, а има ии друго фактори като наприемр колеги които ще са с децата си ами извинете ама не е 18-ти век и 3 дни да нямам баня и тоалетна ако беше за един ден и в колите ще спим то няма и да се спи кой знае колко но все пак 3 дни без баня ....
относно организаторите евала, че го организират то ако не го организират значи все едно няма бмв общност в българия запазете си места за вас ок, но не коментирайте пред нас кой какво беше достатъчно като дадохте информация, че членовете 1 и 2 ниво са с предимство ОК никой нищо не каза всички други чакахме 15-и за да си запазим места, вярно много ангажименти имате , но можеше да драснете един ред и да кажете ще обявим инфирмацията след 10 20 30 дни, а никой нищо не казва и хората които не искат да са на палатки е естествено да се притесняват, защото искат да присъстват и вие вместо да се радвате, че има желаещи и то доста вие ни отвръшатае с някакво пренебрежение и пълна безличност, не мисля, че есте нещо повече от нас
относно организаторите евала, че го организират то ако не го организират значи все едно няма бмв общност в българия запазете си места за вас ок, но не коментирайте пред нас кой какво беше достатъчно като дадохте информация, че членовете 1 и 2 ниво са с предимство ОК никой нищо не каза всички други чакахме 15-и за да си запазим места, вярно много ангажименти имате , но можеше да драснете един ред и да кажете ще обявим инфирмацията след 10 20 30 дни, а никой нищо не казва и хората които не искат да са на палатки е естествено да се притесняват, защото искат да присъстват и вие вместо да се радвате, че има желаещи и то доста вие ни отвръшатае с някакво пренебрежение и пълна безличност, не мисля, че есте нещо повече от нас
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
В тази тема разбрах едно! Първо ставаш член, ама не си баш член, дори да си "станал" и на първо ниво! Ако "станеш" до 2-ро и т.н. нива, тогава си баш член!!! 
П.П. По темата! Каквото е, това е! Ако има места ще се дойде, ако ли не здраве да е! И заплаха ли прочетох???

П.П. По темата! Каквото е, това е! Ако има места ще се дойде, ако ли не здраве да е! И заплаха ли прочетох???
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз се опитах да ви обясня нещата точно за да не седите в неведение, макар че в случая нямам абсолютно нищо общо с организирането на феста ама вие от добро не разбирате... Затова аз спирам да пиша и когато организаторите решът да пишат тогава ще получите инфо...
@ POL_Starshi - отдавна се чудя какво ви стяга шапката Сливенската група, но понеже с мен отношенията ви винаги са били супер не съм задълбавал, ама в случая ми е интересно какво ненормално виждаш в това членовете да са с предимство и ако искате и вие да сте с предимство защо аджеба не сте членове... Като тийм Сливен организирате нещо не си ли запазвате първи места
И къде и от кои я прочете тая заплаха, че това пък хич не го разбрах?
@ POL_Starshi - отдавна се чудя какво ви стяга шапката Сливенската група, но понеже с мен отношенията ви винаги са били супер не съм задълбавал, ама в случая ми е интересно какво ненормално виждаш в това членовете да са с предимство и ако искате и вие да сте с предимство защо аджеба не сте членове... Като тийм Сливен организирате нещо не си ли запазвате първи места

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
I.Voykov написа:@ POL_Starshi - отдавна се чудя какво ви стяга шапката Сливенската група, но понеже с мен отношенията ви винаги са били супер не съм задълбавал, ама в случая ми е интересно какво ненормално виждаш в това членовете да са с предимство и ако искате и вие да сте с предимство защо аджеба не сте членове... Като тийм Сливен организирате нещо не си ли запазвате първи местаИ къде и от кои я прочете тая заплаха, че това пък хич не го разбрах?
Ти шапката на Сливналии не закачай, ами вземи прочети по-внимателно какво съм написал, че е нормално да си запазите места, но трябва да има светлина какво става след това!
POL_Starshi написа:
Бъдете коректни! Мероприятието до колкото разбрах е за всички фенове, а не само за членове на клуба! В пълното право сте да си запазвате места първо за вас, но когато кажете дата....просто напишете какво става или какви проблеми има! Добре сте посочили и какви варианти за нощувки има, но искренно се съмнявам да остане и за органи като нас, които не са членове!
А заплахата как да я видиш като сте забърсали мнението на Митака!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
аз вече започнах да се чувствам виновен,че съм второ ниво и че
имам запазена стая
хора не бъдете дребнави ,миналата година очаквахме много народ на феста,но се оказа,че не можем да
напълним 2 къмпинга.няма начин и сега да се предвиди колко ще присъстват,
но организаторите предвидливо предпочетоха място с по голяма леглова база и площ за къмпинг,
за който по време на събора имаше много желаещи.
за последно искам да кажа,че ще предложа банята си на всеки който пожелае да я ползва
имам запазена стая

хора не бъдете дребнави ,миналата година очаквахме много народ на феста,но се оказа,че не можем да
напълним 2 къмпинга.няма начин и сега да се предвиди колко ще присъстват,
но организаторите предвидливо предпочетоха място с по голяма леглова база и площ за къмпинг,
за който по време на събора имаше много желаещи.
за последно искам да кажа,че ще предложа банята си на всеки който пожелае да я ползва

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
B U L L I написа:за последно искам да кажа,че ще предложа банята си на всеки който пожелае да я ползва
Ей това е солидарност

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
whoknows написа:Съгласен съм с колегата Войков, в крайна смекта никой не ни е длъжен, пък и наистина който има желание, в крайна сметка, мята палатката в багажника и се опъва на стадиона!
Браво колега , с това мислене до никъде няма да стигнем.
Защо винаги трябва да си длъжен, за да направиш нещо за някой.

На времето ако Ботев и Лески мислеха по тоя начин какво щеше да стане?
Това докато не го проумеете няма да се оправи тоя форум.( нито страната ни)
Какъв БМВ клуб е това без хилядите фенове?
Какъв БМВ събор щеше да стане без хилядите посетители?
Ако ги няма хилядите юзъри тоя форум е за кофата.
Аз лично след тия простотий се отказах да идвам дори и на палатка.