Каква е тази магия?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Каква е тази магия?
Много интересно явление.
Вече 10 години сигурно, наблюдавам невероятната магия, изгоненото правителство, което не е изпълнило нито едно обещание, по време на новото изведнъж да става много загрижено и трогнато за населението!
Гледам интервю по Нова тв. с Масларова, която вече е станала невероятно загрижена за възрастните и плюе новия соц.министър колко некъдърен бил.
Абе как така всички социалисти прогонени от предишния парламент през последния месец изведнъж станаха много загрижени за бедноста?
Толкова са загрижени червените че чак ми се дорева
Вече 10 години сигурно, наблюдавам невероятната магия, изгоненото правителство, което не е изпълнило нито едно обещание, по време на новото изведнъж да става много загрижено и трогнато за населението!

Гледам интервю по Нова тв. с Масларова, която вече е станала невероятно загрижена за възрастните и плюе новия соц.министър колко некъдърен бил.

Абе как така всички социалисти прогонени от предишния парламент през последния месец изведнъж станаха много загрижени за бедноста?
Толкова са загрижени червените че чак ми се дорева

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Каква е тази магия?
Винаги е лесно да намираш грешките на другите като гледаш отстрани,лесно е да го кажеш трудно е да го направиш.
А и по-пътя по който вървят,нормално е да се загрижат за бедността...И тях скоро ще ги сподели!!!
А и по-пътя по който вървят,нормално е да се загрижат за бедността...И тях скоро ще ги сподели!!!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
pistata9889 написа:...И тях скоро ще ги сполети!!!
Това за съжеление няма как да стане.
Иначе популизъм и безсрамие точно тази стара кранта вместо да се скрие в миша дупка излиза и плюва.Но няма и как,иначе застаряващия и електорат може и да я забрави до следващите избори

Хах ма тея спациално па са и нагли, къде па точно масларова, тръгнала да се обяснява
Точно тя горката, дето най-малко се ояде, са като една Жана Д'арк тръгнала да се бори за правата и просперитета на нещастния български народ
Такива като ги видя , да се изтъпанчат и да се правят на по католици и от папата, сериозно започвам да обмислям вариантите за закупуването на някакво автоматично огнестрелно оръжие 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Прост народ се управлява лесно!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
spacepl написа:Прост народ се управлява лесно!
Беден народ,лесен за управление,Богат труден.
Жив пример ти давам с гърците,седи си шест месеца без работа и не се е претеснява,а в БГ и ден да си без работа....почваш да неможеш да свържеш двата края.Как ще излезеш на протест или да се опълчиш на шефа,нали после може без работа да останеш!!!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми нормалко е сега червените да яхнат недоволството на народа ,щото,то какво стана,дойдоха тея новите (за които даже се напънах да стана и да гласувам) и вече една година,постоянно некакви оправдания че старите били такива и онакива,че направили това и онова,ами правят само некакви констатации-за това ли ги избрахме (аз де),за да дойдат и да ми констатират нещата какви са били,ми че аз именно защото знаех че са такива-избрах новите,пък те не вервам да не са знаели какви са нещата и въз основа на това казваха как ще направят нещата...Боли ме фара вече за всеки,дойдоха,усраха всичко,безработицата нарастна,станахме милиционерска държава-без да е добре за народа,пак има убииства,пак има наркотици,крадци по колите,имуществото и тн.Всичко поскъпна и то в кризата,некакви олигофрени пак са некакви господари и кат се размерише работата уж напускали ...ама пак са депутати...
Така че нормално е червените олигофрени да се опитват да яхнат протеста на обикновенните българи,особенно по-възрастното население дето изнемогва на тея цени и тея пенсии,а сега новите,дето казаха че това възрастно население е "лош материал" ,имам чуството че им го връщат като им казаха че пенсии няма да се дигат в близките 3-4 години,ама цените са нагоре,парно,ток,монополистите си разиграват коня както си искат,според мен в тая държава...ммм...местност,трябва да няма никакво правителство,хората да си живеят нормално-сами ще се оправим с бандитите-то милицията не може,като няма държава-няма да има и данъци-цените ще паднат драстично,няма да има акцизи-евал съм я държавата да я храним-какво получавам на среща-1 година преди да умра ще имам право на пенсия,а ако зема че отида на доктор-звонци,трябва пак да плащам,щото им свършили незнам си какви глупости там,некакви направления...
Така че нормално е червените олигофрени да се опитват да яхнат протеста на обикновенните българи,особенно по-възрастното население дето изнемогва на тея цени и тея пенсии,а сега новите,дето казаха че това възрастно население е "лош материал" ,имам чуството че им го връщат като им казаха че пенсии няма да се дигат в близките 3-4 години,ама цените са нагоре,парно,ток,монополистите си разиграват коня както си искат,според мен в тая държава...ммм...местност,трябва да няма никакво правителство,хората да си живеят нормално-сами ще се оправим с бандитите-то милицията не може,като няма държава-няма да има и данъци-цените ще паднат драстично,няма да има акцизи-евал съм я държавата да я храним-какво получавам на среща-1 година преди да умра ще имам право на пенсия,а ако зема че отида на доктор-звонци,трябва пак да плащам,щото им свършили незнам си какви глупости там,некакви направления...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Е.Димитров написа:...
Според мен си управляват добре... просто не уцелиха момента в който да вземат властта...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Е то все някой трябва да го уцели този момент. То когато всичко е на 6 и дизелбой ще може да управлява. Той човека си е казал "ако има има ако няма няма".
- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Наще оправници и всичко да е на 6 пак ше окрадат сичко и пак се докарат на 6 без 10 

10 мнения
• Страница 1 от 1