Сметките Ви за ток ?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Сметките Ви за ток ?
Двама души - бойлер, климатик (чат-пат), печка - често, PC, телевизор и осветление - 80+ миналия месец, 80+този месец...очаквам и другия да е толкова...по цял ден ни няма вкъщи...в 6 се прибираме, в 10 принципно спим вече... 

Моята сметка е 120 лв. Ужас. Синчетата се редуват да играят на компа и като смятам разхода за него доближава този на бойлера.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Последната 90лв, баси лятната сметка
Пак има някакви изравнявания и такива простотии и не можеш да разбереш с точност кво си ползвал. Тая тема обаче ме подсеща, че на село при баба ми и дядо ми има трафопост построен в двора преди години по комунистическо, когато никой не е питал искаш ли или не, но сега май ЧЕЗ ще трябва да плаща наем 

От март въм в нов апартамент, около 70 м2. Бойлер и комп + отопление за март месец. По цял ден ме няма почти, а често и уикендите. За март беше 43 кинта с духалката. след тва са между 20 и 26 кинта. Сега като дойде зимата ще споделя опит и за отоплението как идва...
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Chapai написа:Моята сметка е 120 лв. Ужас. Синчетата се редуват да играят на компа и като смятам разхода за него доближава този на бойлера.
Мдам, май ще минаваме на лаптопи

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Четири членно семейство - лятото около 70-80-100 лева, като 2 компа, хладилник и отделно голям фризер и бойлер не се спират, зимата отоплението е на ток(климатици+малки радиатори на ток в по-малките стаи) сметките са около 300 лева + - 50.
Благодаря за обръщението на Вие.
Сметка, лятна - 60-70 лева, рядко нещо различно.
Сметка, зимна - 150 лева, отоплението е на дърва, но сутрин преди работа и даскало на ток.
Става дума за тричленно семейство. Компютър по 16 часа на ден, мониторът е от онези старите, по-голям от компютъра
.
Сметка, лятна - 60-70 лева, рядко нещо различно.
Сметка, зимна - 150 лева, отоплението е на дърва, но сутрин преди работа и даскало на ток.
Става дума за тричленно семейство. Компютър по 16 часа на ден, мониторът е от онези старите, по-голям от компютъра

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BMW_RIDER написа:Аз бях пуснал една тема в която си бях сканирал сметката за тока 3000лв![]()
ЧЕЗ са просто най-големите измамници. Ако се грееме с ток зимата е от порядъка 700-900лв на месец.
не е верно, топлофикация са по големи измамници

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
2 компа, 2 климатика и всичко на ток. Зимата не падаме под 150, лятото под 70. Направо ви се чудя как успявате да докарате до сметка 20-30 лева на месец
- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
зимата 180лв само печка на дърва и то след 17 часа ,лятото 100,120 без климатици само бойлер цъка
направо ви се чуда как има сметки по 20 ,30 лв

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
BMW_RIDER написа:Аз бях пуснал една тема в която си бях сканирал сметката за тока 3000лв![]()
ЧЕЗ са просто най-големите измамници. Ако се грееме с ток зимата е от порядъка 700-900лв на месец.
Ти да не живееш в резиденция

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
evans написа:BMW_RIDER написа:Аз бях пуснал една тема в която си бях сканирал сметката за тока 3000лв![]()
Че е голяма къщата, голяма е, но цифрите са супер завишени. И най-интересното е като си прегледаш сметката в нея цента на тока е едно, освен това имаш - такса пренос, такса зелена енергия, такса щот са много алчни и още няколко такси извън цената на самия ток.
А ето и прословутата сметка за невярващите. И не, не признаха ,че е нереална, единствено което отпуснаха е да я платиме на 3 вноски.

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Около 30 лева на месец, като се има предвид, че има бойлер, печка, хладилник, микровълнова и разни други дреболии, а зимата при отопление с 2000 ватова духалка е стигала сметката до 40 лева (двучленно засега семейство).
Никой не мое ма връне на селу!
BMW_RIDER написа:evans написа:BMW_RIDER написа:Аз бях пуснал една тема в която си бях сканирал сметката за тока 3000лв![]()
Че е голяма къщата, голяма е, но цифрите са супер завишени. И най-интересното е като си прегледаш сметката в нея цента на тока е едно, освен това имаш - такса пренос, такса зелена енергия, такса щот са много алчни и още няколко такси извън цената на самия ток.
А ето и прословутата сметка за невярващите. И не, не признаха ,че е нереална, единствено което отпуснаха е да я платиме на 3 вноски.
Хаха 20 000 киловата, демек си харчил по 660 киловата на ден, или по 28 киловата на час

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3