Дайте съвет тези които събарят вълната лятото без болка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Дайте съвет тези които събарят вълната лятото без болка

Мнение от Демирев » 24 Юли 2010, 12:51

http://www.youtube.com/watch?v=jAMu43vFiTk
Къде мога да купя във Варна такава машинка за събаряне на вълната от гърдите...корема..гърба...ръцете

Мерси.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Дайте съвет тези които събарят вълната лятото без болка

Мнение от bum_bum » 24 Юли 2010, 12:54

От Метро са мисля най-евтини ама има и по-нов модел, тая е първия.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 24 Юли 2010, 13:00

Ползвал ли си ги? Дайте предложение за марки и модел да знам какво да търся че не съм ползвал такива досега и не искам да е нещо от което ще съм обринат 5 дена :confused:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Юли 2010, 13:03

пробвай в БГ мама :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 24 Юли 2010, 13:16

А защо не се замислиш за крема на Veet :mhihi: жена ми за това ме светна и е доста ефикасен :yes:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 24 Юли 2010, 13:31

Божееее, как се опулих на заглавието... Тоз пък ква вълна ше събаря на морето :shock: :roll: :mhihi:
А без болка няма любов, нал знаеш :mhihi:
Бръсненето и обезкосмяването с депилатоари прави космите по-дебели, да не говорим, че изникват за 1-2 дни... Наесен ще си още по... рунтав, пардон, вече шса по-прави... :mhihi:
Може би най-лесния и бърз начин са кремчетата, мазваш се от брадата то петите / да не забравиш и пръстенцата на кечетата :mhihi: /, седиш известно време без да мърдаш в стойка
26833.jpg

и бегом под душа... Само глей да не запушиш канала :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Юли 2010, 14:43

Ни е вярно тва, аз си махам вуната откакто се помня само с бръсначи и стригачки сякакви и не съм космат, нито са ми корави и незнам кви космите.
Предпочитам механичните начини щото не бих се мазал с тия кремчета и пяни, които се сещате ква са химия за да ти падне козината от тях.
Машинката на Филипс е добра, имам същата вече 3 години.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 24 Юли 2010, 15:15

Apassionata написа:Може би най-лесния и бърз начин са кремчетата, мазваш се от брадата то петите / да не забравиш и пръстенцата на кечетата

Що не се мазнеш ти с тея кремчета, особено по гърдите и коремчето :mhihi: :mhihi: :mhihi: После да му търсим на човека па мехлемчета за бърз растеж на вълничка за да скрие червените петна и обривите. :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 24 Юли 2010, 15:25

Don_Emilio написа:
Apassionata написа:Може би най-лесния и бърз начин са кремчетата, мазваш се от брадата то петите / да не забравиш и пръстенцата на кечетата

Що не се мазнеш ти с тея кремчета, особено по гърдите и коремчето :mhihi: :mhihi: :mhihi: После да му търсим на човека па мехлемчета за бърз растеж на вълничка за да скрие червените петна и обривите. :mhihi:

Аз па съм доволен от кремчетата и до сега не съм имал проблеми с обриви,петна и т.н :) я споделете някакви цени на тия машинки,че ме заинтригувахте :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 24 Юли 2010, 15:39

Намерих стара тема в бг.мама и според майките някои от тях им излезнали червени петна...други пък доволни ама съгласни че кожата много пламтяла първите 30 минути...мощна химия :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 24 Юли 2010, 15:42

bum_bum написа:Машинката на Филипс е добра, имам същата вече 3 години.

В момента е някакъв огнен ад навън..но като се захлади поне малко към 19 ч. смятам да отскоча до Метро да видя има ли я във варненското че иначе в Техномаркет Филипс ТТ 2021 само в София - Бургас - Хасково и Видин...няма да бъхтя 130 км. до Бургас за една машинка за 79 лв. я :cry: :cry: :cry:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 24 Юли 2010, 15:51

bum_bum написа:Ни е вярно тва, аз си махам вуната откакто се помня само с бръсначи и стригачки сякакви и не съм космат, нито са ми корави и незнам кви космите.

И аз така направих, преди два дни подкарах корема и кайсиите с жилет сензор ексел и пяна жилет, след което намазах с крем, но от вчера се чеша като луд :|
Влизам за бира в магазина и в едната държа торба с другата чеша кайсийте - не тези в торбата :mrgreen: девейката пред мен нещо странно плашливо се отдръпна :|

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 24 Юли 2010, 15:53

Демирев написа:Намерих стара тема в бг.мама и според майките някои от тях им излезнали червени петна...други пък доволни ама съгласни че кожата много пламтяла първите 30 минути...мощна химия :confused:

ами аз ползвам един крем на "HAIR" с мед. Намазваш се и след 15-мин с една пластмасова шпакличка докато си под душа отстраняваш... принципно аз ползвам самобръсначка за тая цел,че по ми допада ефекта :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 24 Юли 2010, 16:04

RSxRacer написа:
Демирев написа:принципно аз ползвам самобръсначка за тая цел,че по ми допада ефекта :)

И аз съм така до момента ама сърбииии :|
Как чешеш кайсийте деликатно навън като изезеш? :paranoid: Не е много приятно да те сръчка гаджето - айде спри се бе! :|

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 24 Юли 2010, 16:22

За тва Кола маска и нема ядове :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Следваща

Назад към Извън Темата