Дайте съвет тези които събарят вълната лятото без болка
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Дайте съвет тези които събарят вълната лятото без болка
обикновена машинка за подстригване,върши перфектна работа,няма болки,няма сърбежи...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
павката написа:обикновена машинка за подстригване,върши перфектна работа,няма болки,няма сърбежи...
Точно това е най-голямата грешка

Последна промяна BorisBMW на 24 Юли 2010, 17:14, променена общо 1 път
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Демирев написа:Намерих стара тема в бг.мама и според майките някои от тях им излезнали червени петна...други пък доволни ама съгласни че кожата много пламтяла първите 30 минути...мощна химия
Ти ме вкара в ебаси смеха.

Евала. Следя темата, че аз обмислям "събаряне на вълната"

N.Mihaylovski написа:За тва Кола маска и нема ядове
Е да, нооо е малко сложно, че може да останем без кайсии

Mbass написа:павката написа:обикновена машинка за подстригване,върши перфектна работа,няма болки,няма сърбежи...
Точно това е най-голямата грешка
Ще обясниш ли защо ?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Да , и на мен ми е интересно защо е грешка ?
Аз доста години вече си махам космите по цялото тяло с машинка за подстригване през есено-зимния сезон , а лятото ходя на кола маска. И наистина зимата малко се поодебеляват космите , но като почна с кола-маската на 2рия път доста омекват.
Аз доста години вече си махам космите по цялото тяло с машинка за подстригване през есено-зимния сезон , а лятото ходя на кола маска. И наистина зимата малко се поодебеляват космите , но като почна с кола-маската на 2рия път доста омекват.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Абе вие съвсем се изпед.... изметеросексуалнихте

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
По-добре си вземи едно хубаво гребенче и оформяй прическа според случая!
Без страх, без спирачка!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Демирев написа:RSxRacer написа:Демирев написа:принципно аз ползвам самобръсначка за тая цел,че по ми допада ефекта
И аз съм така до момента ама сърбииии![]()
Как чешеш кайсийте деликатно навън като изезеш?Не е много приятно да те сръчка гаджето - айде спри се бе!
нямам такива проблеми със сърбеж...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Колега, добави в заглавието на темата......." и сърбеж". На някой може да им е смешно, ама сърбежът, както при мен, така и при други тук, е сериозен проблем. Иначе действам с машинка за подстригване и нямам проблеми, а сърбежът идва при кола маска, самобръсначка или крем-депилтоар.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
N.Mihaylovski написа:За тва Кола маска и нема ядове
На гърдите и корема хубаво, ама веднаж отидох на краката и наистина щях да се разрева от болка . Тва особено на сгъвката на колената

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- RSxRacer
- вълкодав
-
BMW_RIDER написа:N.Mihaylovski написа:За тва Кола маска и нема ядове
...ама веднаж отидох на краката и наистина щях да се разрева от болка . Тва особено на сгъвката на колената
па тва жените са ебати животното... биеш му шамар и реве часове ама види ли епилатор или кола маска се радва кат вдовица на...
при мене обривите точно от кола маска стават
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Ооо ташаците само с бръснача, въпреки че от време на време ми идва идея да си взема от тези ленти на вийт дето са като кола маска, да се пробвам за по-продължителен ефект. Пробвал съм и с разните кремове, но е по-добре според мен да няма много химия. Иначе най-добрия вариант е колата маска(ако говорим за гърди и корем). Иначе и мен ме сърби щото нали се пак косъма разсте и всеки би трябвало да го сърби, не знам при колегата дето не го сърби мисля, че трябва да се консултира със специалист дерматолог 

- RSxRacer
- вълкодав
-
jordanov написа:Ооо ташаците само с бръснача, въпреки че от време на време ми идва идея да си взема от тези ленти на вийт дето са като кола маска, да се пробвам за по-продължителен ефект. Пробвал съм и с разните кремове, но е по-добре според мен да няма много химия. Иначе най-добрия вариант е колата маска(ако говорим за гърди и корем). Иначе и мен ме сърби щото нали се пак косъма разсте и всеки би трябвало да го сърби, не знам при колегата дето не го сърби мисля, че трябва да се консултира със специалист дерматолог
то си сърби ама не е толкова зверски колкото при колегите... пък и с тия комари тука... С лентите не се разбрахме нещо.Не успях явно да ги загрея достатъчно и след това нямаше измиване тая лепкавата история от тях...
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
RSxRacer написа:jordanov написа:Ооо ташаците само с бръснача, въпреки че от време на време ми идва идея да си взема от тези ленти на вийт дето са като кола маска, да се пробвам за по-продължителен ефект. Пробвал съм и с разните кремове, но е по-добре според мен да няма много химия. Иначе най-добрия вариант е колата маска(ако говорим за гърди и корем). Иначе и мен ме сърби щото нали се пак косъма разсте и всеки би трябвало да го сърби, не знам при колегата дето не го сърби мисля, че трябва да се консултира със специалист дерматолог
то си сърби ама не е толкова зверски колкото при колегите... пък и с тия комари тука... С лентите не се разбрахме нещо.Не успях явно да ги загрея достатъчно и след това нямаше измиване тая лепкавата история от тях...
Е да бе трае се, не е като едната ти ръка винаги да е заета. Аз понеже разбрах, че грам не сърби и си викам това е невъзможно.
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4