Навигация ГАРМИН

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 10 Яну 2009, 22:20

Аз скоро си взех такъв тип телефон Е71 дори пуснах тема да питам ... Кракнах си го ... Инсталирах му Гармин ХТ за Симбиянт и си върви много добре, говори ти на български и има подробни карти на много места... Карам го с карта версия 4.70 мисля се водеше... И досега ми върши работа... Има предимства и недостатъци :

Предимства :
1. Носиш си телефона у теб винаги.
2. Има стойки за телефони и такива устройства за кола които са ефтини не както един колега се изрази тука за 100лв.... Ето един пример : Днес си го поръчах дори :
http://www.usa2bg.com/avtoaksesoari/car ... -mp3s.html
3. На телефона можеш да качиш разнообразен софт. който се намира в нета...
4. Има си пълна QWERTY клавиатура и всичко необходимо да си пишеш удобно.

Недостатъци :
1. Гармин е леко тежка от към намиране на сателитите. Но имало изход от ситуацията като включиш подпомагане и през GPRS ти помага срещу 1стотинка да намериш сателит за около 30 сек. Иначе е относително но ти го намира за около 3-4минути някъде...
2. Гармин навигацията си има голям дисплей сравнение с какъвто и да е телефон а и си е направена за това....
3. Все още немога разбера как да търся адреса по SPELL начина... Тоест да напиша част или цялото име на улицата и да ми я намира... Ако някой знае да каже...

Гледах доста телефони и се спрях на този просто щото е с доста симпатичен дизайн...Метален е ... Изглежда масивно, а в същото време е тънък...Има елегантен калъф кожен който си върви с телефона... Батерията му е 1500mah което си е доста добра батерия...Ако не го ръчкаш много издържал по една седмица и нагоре с едно зареждане...

Това е от мене...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 10 Яну 2009, 22:22

Ето за колегите които питат как да инсталират Гармин на телефона, това за мене е най-добре описано как става :

http://www.smartphones-world.com/forum/ ... php?t=9505

Има си линкове за всичко което е нужно ... Успех..Пробвано е на Нокиа Е71 и върви ...
Изображение

Аватар
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: E36 - 318

Re:

Мнение от ilialazarov » 24 Юли 2010, 17:32

SaSo написа:Ето за колегите които питат как да инсталират Гармин на телефона, това за мене е най-добре описано как става :

http://www.smartphones-world.com/forum/ ... php?t=9505

Има си линкове за всичко което е нужно ... Успех..Пробвано е на Нокиа Е66 и върви ...

С ДВЕ КАРТИ САМ за България и цяла Европа-Нокиа Е66 :lalala: :lalala:

Слави
Аватар

Re: Навигация ГАРМИН

Мнение от © » 24 Юли 2010, 23:36

това ли беше целта на изравянето на тази едногодишна тема? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: Навигация ГАРМИН

Мнение от kriso85 » 24 Юли 2010, 23:57

:shock:
Направо се стреснах като видях темата, а нямам спомен скоро да съм пускал тема за ГАРМИН тук...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата