Акт за превишена скорост в Турция и последствия...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Акт за превишена скорост в Турция и последствия...
засега съм пас да плащам. на границата евентуално ще се разбере дали ще ме сдерат или ще мина метър....
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:засега съм пас да плащам. на границата евентуално ще се разбере дали ще ме сдерат или ще мина метър....
казах ти там да не ходиш повече, ама пусти мерак

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Иво , било е някъде 2001 година като ходих с едни познати в Истанбул.На връщане към София ни снима камера на магистралата недалеч от границата и на самата граница направо ни показаха снимката и ни заставиха да платиме ! Не ни пускаха тогава без това.Това е било преди почти 10 години , сега може и да не е така.Смущаващото е че седят с автомати едни индивиди дето не говорят никакъв език
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
само мога да ви кажа,че акта не ме чакаше на границата. не знам защо и как...
минах три джагалски будки и на трите гледаха номера на колата с камерите и нещо си човъркаха по комповете ,но никой не ме спря.
така че съм напред с 270лири ,а там скоро или повече няма да стъпя...
минах три джагалски будки и на трите гледаха номера на колата с камерите и нещо си човъркаха по комповете ,но никой не ме спря.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
SKISA написа:само мога да ви кажа,че акта не ме чакаше на границата. не знам защо и как...
Ми ако не си си направил типтрик-а ти се е разминало. Но за всеки случай не ходи повече там, поне със същата кола

не знам как са го писали този акт
миналата година един ми разказва, че вместо книжка им показал лична карта и са го пуснали ...
защото книжката била отнета още в България
миналата година един ми разказва, че вместо книжка им показал лична карта и са го пуснали ...
защото книжката била отнета още в България

- SKISA
-
-
ми ако искате ше ви го скенирам и ше го покажа...
написаха го при дадени книжка и талон на колата. в акта ,а и в тухните бумаги написаха само моето име и номера на колата. нищо друго. и единствено по номера на колата можеха да стигнат до мен . но не го направиха-не знам защо.... така че акта остава за сметка на турските данъкоплатци...
не съм прилагал никакви фатки,не обжалвах ,щото ми се стори тъпо да загубя час в турски конак,вместо на турски плаж,и не направих нищо,което да реши въпроса-просто се явих на границата и чаках да видя кво ше стане. е! не стана нищо.
написаха го при дадени книжка и талон на колата. в акта ,а и в тухните бумаги написаха само моето име и номера на колата. нищо друго. и единствено по номера на колата можеха да стигнат до мен . но не го направиха-не знам защо.... така че акта остава за сметка на турските данъкоплатци...
не съм прилагал никакви фатки,не обжалвах ,щото ми се стори тъпо да загубя час в турски конак,вместо на турски плаж,и не направих нищо,което да реши въпроса-просто се явих на границата и чаках да видя кво ше стане. е! не стана нищо.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Колега, ние ходим доста често до Турция и момчето, с което ходим да караме сърф миналата година там му написаха фиш ли акт ли, не знам.
Полицаите му казаха, че ще си плати на границата, но там никой за нищо не го пита.
От тогава сме ходили заедно и поотделно с неговата и с моята кола абслоютно никакви проблеми.
Все пак си носи 270 лири за по-сигурно.
Полицаите му казаха, че ще си плати на границата, но там никой за нищо не го пита.
От тогава сме ходили заедно и поотделно с неговата и с моята кола абслоютно никакви проблеми.
Все пак си носи 270 лири за по-сигурно.
Touring & windsurf club
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
SKISA написа:само мога да ви кажа,че акта не ме чакаше на границата. не знам защо и как...
Сега за да е всичко тип топ си вземи един "Whistler" с тия 270 лири и ще знаеш, че ще си по-подготвен за патрулите и камерите

- SKISA
-
-
Alex_GT3 написа:SKISA написа:само мога да ви кажа,че акта не ме чакаше на границата. не знам защо и как...
Сега за да е всичко тип топ си вземи един "Whistler" с тия 270 лири и ще знаеш, че ще си по-подготвен за патрулите и камерите
кобричката ми е около два пъти по 270лири и работи перфектно. просто в случая нещо ми беше писнало да свирка и не обърнах внимание,а и в момента на снимката наистина моята скорост не беше с превишение ,а на задминаващият ме.в предходните случаи си ме спаси със сигурност ,щото от 200 на 90 намаляване в единият случай завърши с изкълчен палец на крака на сина на задната седалка .
аз не предвиждам скорошно ходене в турция близката петилетка-две ,така че 270 лири смятам да ги изхарча за по-полезни неща...
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2