Въпрос за изгонване на котарак
Модератор: Общи модератори
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Re: Въпрос за изгонване на котарак
Смачкай му къртуната от бой,опикай го обилно и след това маркирай цялата къща от до,та като те подуши да се насира от страх
ukelichko написа:С мирни средства няма изгонване. И аз го имам проблема, само че моите са два котака и идват още два в двора. Имам въздухарка Гамо (специалистите знаят за какво иде реч) и ме е жал да отстрелям натрапниците защото все пак са животинки. И преди две седмици си реших проблема. Прашка с камъни. Хем удара е достатъчно силен за да го заболи гада, хем не може да пукне и да ми тежи на съвестта. Гледам единия гад като че ли се отказа. И другия ще откажа.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Няма страшно за керемидите ако са от старите. Ако са Брамак или нещо подобно може и да има поражения.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dimithur написа:... моето си спеше кротко на раклата онова го събори и му вкара няколко тупаника...
Котаракът ти е гей
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пасатор с турбо..
- Мечтае да кара: самолет
купуваш течен валерян.....

не става само с БМВ....трябва и акъл...
Аз съм против обстрелването на такъв вид животинки, без значение дали с пушка или прашка. Иди си вземи някакви пиратки и пробвай да го сплашиш. Стрелянето според мене трябва да е краен вариант.
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
todor kerin написа:Смачкай му къртуната от бой,опикай го обилно и след това маркирай цялата къща от до,та като те подуши да се насира от страх

rwd фен
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
ktv написа:Фащаш гадината и и мажеш г.за с люта, ама много люта чушка.
това и аз съм го чувал

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
преди да си го изгонил,направи един клип,че все си представям как онзи е влезнал в стаята и с тупаници е свалил твоя от раклата,ама друго си е да се види
иначе може да вземеш 1на разгонена женска на 2та котарака и след 1на седмица като я разкараш няма да повярваш колко ще е тихо,дори няма да ги забелязваш

иначе може да вземеш 1на разгонена женска на 2та котарака и след 1на седмица като я разкараш няма да повярваш колко ще е тихо,дори няма да ги забелязваш

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
дрогираш го с валериан. слагаш го в един чувал и го стоварваш на 50-тина киломчетра от вас
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
alexsch написа:дрогираш го с валериан. слагаш го в един чувал и го стоварваш на 50-тина киломчетра от вас
Бе и аз съм чувал, че валериана ги надрусва, ама не знам как точно, да не станат по-бесни

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
dimithur написа:alexsch написа:дрогираш го с валериан. слагаш го в един чувал и го стоварваш на 50-тина киломчетра от вас
Бе и аз съм чувал, че валериана ги надрусва, ама не знам как точно, да не станат по-бесни
Там където най често се върти въпросния котарак...... сипваш на една ламарина (примерно) и седиш и чакаш за сеира

Колегата много точно е казал ,че се дрогира

Само че имай впредвид ,че тои няма да е единствения участник във веселбата

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

Hito написа:dimithur написа:alexsch написа:дрогираш го с валериан. слагаш го в един чувал и го стоварваш на 50-тина киломчетра от вас
Там където най често се върти въпросния котарак...... сипваш на една ламарина (примерно) и седиш и чакаш за сеира![]()
Колегата много точно е казал ,че се дрогира![]()
![]()
Само че имай впредвид ,че тои няма да е единствения участник във веселбата![]()
![]()
Да бе, да се научат и други и да ми заформят наркоманска комуна на покрива нали

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Хващаш кръвожадната гад, връзваш и със здрав канап една празна кутия от русенско варено за опашката и я пускаш.....
Става котка-драгстер 

Последна промяна saleen на 26 Юли 2010, 10:28, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!