Въпрос за изгонване на котарак
Модератор: Общи модератори
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Въпрос за изгонване на котарак
Пусни твоя на курсове по карате 

spacepl написа:Пусни твоя на курсове по карате
Бе той моя си го бие , все пак е бая охранен, ма онова не престава да идва да досажда и да го дебне от засада

- spacepl
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:spacepl написа:......
Бе той моя си го бие ......................
Купи му принадлежности някакви, явно не бие качествено. Миналата година един котарак така влезна у дома да бие моя и после една нощ чувам моя че ръмжи като откачен, ставам и гледм оня влезнал в кухнята и му яде от гранулките и му пие от водичкта. Амииии като ми кипна че са ме събудили и че тоя наглия е влезнал у дома да яде гранулките дето аз съм ги купувал за моя и като затворих прозореца на хола (от където беше влезнал) спуках го от бой, ама го разпрах, то не бяха бушници, шутници и други от тоя жанр, повече не го видях даже и по улицата да се навърта. Сега моя е ебль*то на квартала.
spacepl написа: Сега моя е ебль*то на квартала.
А да бе, като се измътят малки, те пищат още по-гадно

Темите в този подфорум (предимно) стават все по и по-интересни
Най-добре го гепи и го закарай някъде на майната си, дано не се върне ...

Най-добре го гепи и го закарай някъде на майната си, дано не се върне ...
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...ти мъжки котарак на чуждо място хващал ли си да видиш какво чудо е
опасна работа си е това

опасна работа си е това
Да ти кажа въпроса опира до това кой е по-решен да стане на неговото 

Няма спасение, ако вече е свикнал да идва, да влиза в къщата и да наобикаля наоколо.
Живея на първия етаж, моята котка е любопитка и чат-пат скача да се поразходи под прозорците. Днес, утре, колко вечери съм тичала с фенера, имаше дори една, в която два пъти изскочи... накрая и купих нагръдник и така си стои на прозореца, вързана за решетката. На мен ми е спокойно и тя си свикна. Мир!
Но... от месец и нещо си имаме "другарче", не мога да преценя мъжко или женско е, но Карина го усеща всяка вечер и драска да излиза на перваза. Една хубава вечер гостенчето ни реши да скочи на перваза и изтръпнах. Двете, една до друга - шаш пълен.
Нямам нищо против котката, ама ако влезне у нас ще се поизпотя доста, докато я изкарам. Реших да пробвам с вода, пръсках, поливах... плясках с ръце, нищо не помага. Накрая мирясах. Сега я храня редовно /всяка вечер/ и тя миряса, за сега не прави опити да се качва при моята, а и любимката ми също миряса. В началото как ми съскаше, при опитите ми да прогоня гостенина/нката.
Така че, не е лесно.
Решение да се прогони ефективно котка е трудно да се намери.
Живея на първия етаж, моята котка е любопитка и чат-пат скача да се поразходи под прозорците. Днес, утре, колко вечери съм тичала с фенера, имаше дори една, в която два пъти изскочи... накрая и купих нагръдник и така си стои на прозореца, вързана за решетката. На мен ми е спокойно и тя си свикна. Мир!
Но... от месец и нещо си имаме "другарче", не мога да преценя мъжко или женско е, но Карина го усеща всяка вечер и драска да излиза на перваза. Една хубава вечер гостенчето ни реши да скочи на перваза и изтръпнах. Двете, една до друга - шаш пълен.
Нямам нищо против котката, ама ако влезне у нас ще се поизпотя доста, докато я изкарам. Реших да пробвам с вода, пръсках, поливах... плясках с ръце, нищо не помага. Накрая мирясах. Сега я храня редовно /всяка вечер/ и тя миряса, за сега не прави опити да се качва при моята, а и любимката ми също миряса. В началото как ми съскаше, при опитите ми да прогоня гостенина/нката.
Така че, не е лесно.
Решение да се прогони ефективно котка е трудно да се намери.
Да караш Peugeot е страст!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Сложи си мрежи на прозорците и вратите,така хем ще спре да влиза другата котка хем няма да пуснеш друга тема-"как да се предпазя от комарите" и "как да се предпазя от мухите"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Нали писах по-нагоре, бой, стригане и Веселин Маринов и ша са оправят нещата 

Eva* написа:..............
Едва ли е жеснко другото, внимвай да не ти се увеличи котешкото семейство с 4-5 члена

Е.Димитров написа:Сложи си мрежи на прозорците и вратите,така хем ще спре да влиза другата котка хем няма да пуснеш друга тема-"как да се предпазя от комарите" и "как да се предпазя от мухите"
И това е вариант, но това ознавача, че мойто по цел ден ще ми виси на главата и ще драска по прозорците, вратите, вече ми изяде балатума в коридора

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами нали знаеш тея врати за домашни любимци,дето сато те си минават през вратичката,мисля че натрапника няма да минава,а и винаги може да сложиш дистанционно да се заключва вратичката
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
spacepl написа: Веселин Маринов и ша са оправят нещата
Това е много тежка крайна мярка

Никой не мое ма връне на селу!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз по принцип много много не им цепя басма на такива нахалници. Бих пробвал разни варианти за изгонване по мирния начин, ама ако не стане нищо, като последен вариант влиза в действие калибър 0.22.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
saleen написа:spacepl написа: Веселин Маринов и ша са оправят нещата
Това е много тежка крайна мярка
Да бе, а аз през това време какво ще правя, да си слагам антифоните ли