Въпрос за изгонване на котарак
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Въпрос за изгонване на котарак
speedhokk написа:Аз съм против обстрелването на такъв вид животинки, без значение дали с пушка или прашка. Иди си вземи някакви пиратки и пробвай да го сплашиш. Стрелянето според мене трябва да е краен вариант.
И аз, но се налага понякога. Много са нахални и от нищо не се разбират. Все пак прашката е по-лекия вариант, защото може да се регулира силата на изстрела. Другият вариант е бой с метлата или нещо подръчно, но то пак си е антихуманно и не дава резултат. И мазането с газ, люта чушка и подобни методи също са също толкова антихуманни, колкото стрелбата. Ако някой знае вариант за някакъв по мек вариант да сподели, че се не трае.
Аре ново 20 са
Купих валериан от аптеката и го тествах първо върху моето, да видя как ще подейства. Ефект нулев почти - подуши, повъртя се малко и забегна
Са съм го пуснал на покрива да скитосва, онова ако дойде, съм му приготвил едни турски меки турски сачми, дано не го затрият 

Що не хванеш котката и не я закараш в някое друго село/град и не я пуснеш там 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
С тея меки съчми го фукай в гъза - ако знаеш кви дрифтове правят... като го изплющиш 2-3 пъти ще избяга яко дим. 

Si non confectus, non reficiat.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Със каква пушка ще го гърмиш?
Element написа:Що не хванеш котката и не я закараш в някое друго село/град и не я пуснеш там
Eми уж затова взех валериана, да го привлече и да го хвана, ама не действа нещо , поне на мойта де

spacepl написа:Със каква пушка ще го гърмиш?
Хасан 125ца

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
dimithur написа:Хасан 125цаMa това е в най най краен случай
Това ще го разпори бре!

Si non confectus, non reficiat.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз не разбрах, че гоненето трябва да бъде отвъд райските порти.... 

Никой не мое ма връне на селу!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Zagy написа:dimithur написа:Хасан 125цаMa това е в най най краен случай
Това ще го разпори бре!Верно трябва да е в краен случай...
Стая пушка и кучета дават фира,виждал съм какво става и с котка,ако си със слабо сърце не пуцай по животното,че егрозно

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
За хасана трябваше да вземеш полимерни чашки, поне да си 100% сигурен, че ще го отървеш от раз, със тия меките може да го раниш и да се мъчи животното, а втори път няма да можеш да го уцелиш. Помисли пак дали искаш да го гърмиш, че е грозна картинката, отделно ако пукне на покрива трябва да ходиш да го сваляш после, че ще ви усмърди живота като напече слънцето.
spacepl написа:За хасана трябваше да вземеш полимерни чашки, поне да си 100% сигурен, че ще го отървеш от раз, със тия меките може да го раниш и да се мъчи животното, а втори път няма да можеш да го уцелиш. Помисли пак дали искаш да го гърмиш, че е грозна картинката, отделно ако пукне на покрива трябва да ходиш да го сваляш после, че ще ви усмърди живота като напече слънцето.
Аз ако исках да го гърмя, нямаше да пускам тука тема, а направо щях да го направя, просто не съм такъв човек

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
С тея "хуманни" коментари ми звучите като vw beatle форума... Вкарайте малко CAMARO стил.. .все пак сме част от BMW общността..
Въпроса не трябва да бъде "как да го разкарам хуманно" а " Как да учистя гадината така, че и останалите да разберат какво ги чака.. " 
Та по темата... Аз предлагам менгеме

Та по темата... Аз предлагам менгеме

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, някой да ми разтълкува израза, "антихуманно отношение към животно", please. В конкретния случай, явно начина би бил с нежни думи и ласки да накарам "хуманно" нахалника да си оди. Ама той явно не разбира от "хуманно" отношение,(те някои хора не разбират, какво остана за животни) просто защото е животно и му е през оная работа за наш'те сложни термини. Е, ко правим? Мите, гръмни го да се не мъчи, JSB Predator Polymer, перфектни са-http://shop.oragie.com/product_info.php?cPath=62_354&products_id=871
P.S. Не си такъв човек, а мухите ли трепеш с тая 125-ца?
P.S. Не си такъв човек, а мухите ли трепеш с тая 125-ца?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.