Въпрос за изгонване на котарак

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Въпрос за изгонване на котарак

Мнение от dimithur » 27 Юли 2010, 9:36

Elesar74 написа:Колеги, някой да ми разтълкува израза, "антихуманно отношение към животно", please. В конкретния случай, явно начина би бил с нежни думи и ласки да накарам "хуманно" нахалника да си оди. Ама той явно не разбира от "хуманно" отношение,(те някои хора не разбират, какво остана за животни) просто защото е животно и му е през оная работа за наш'те сложни термини. Е, ко правим? Мите, гръмни го да се не мъчи, JSB Predator Polymer, перфектни са-http://shop.oragie.com/product_info.php?cPath=62_354&products_id=871

P.S. Не си такъв човек, а мухите ли трепеш с тая 125-ца?

Пазя си я за цигани, за тех поне не ме е жал :mhihi: Полимерните чашки ще ги пробвам :yes:
Инак за животните, не съм фен да убивам нещо, което не мога да изям после :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 27 Юли 2010, 9:41

Доволен ши останиш :bang: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Юли 2010, 9:43

dimithur написа:
Elesar74 написа:Колеги, някой да ми разтълкува израза, "антихуманно отношение към животно", please. В конкретния случай, явно начина би бил с нежни думи и ласки да накарам "хуманно" нахалника да си оди. Ама той явно не разбира от "хуманно" отношение,(те някои хора не разбират, какво остана за животни) просто защото е животно и му е през оная работа за наш'те сложни термини. Е, ко правим? Мите, гръмни го да се не мъчи, JSB Predator Polymer, перфектни са-http://shop.oragie.com/product_info.php?cPath=62_354&products_id=871

P.S. Не си такъв човек, а мухите ли трепеш с тая 125-ца?

Пазя си я за цигани, за тех поне не ме е жал :mhihi: Полимерните чашки ще ги пробвам :yes:
Инак за животните, не съм фен да убивам нещо, което не мога да изям после :mhihi:

Уби ме :lol:
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Юли 2010, 9:48

Има ли файда от тия полимерни чашки? За пръв път виждам такива, ползвам ето тези http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... 03&bih=619
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 27 Юли 2010, 10:08

Полимерните са много ефективни срещу всякакъв добитък, дупчат яко, минават и заминават. Ламарина няма да пробиеш с тях, както с Promagnum-a, обаче куче или котка.......
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Юли 2010, 10:28

Elesar74 написа:Полимерните са много ефективни срещу всякакъв добитък, дупчат яко, минават и заминават. Ламарина няма да пробиеш с тях, както с Promagnum-a, обаче куче или котка.......

И магнум-а трябва да пробвам. Засега съм най-доволен от експандера , про-хънтър за нищо не стават, или поне не и за тая пушка :dunno: E за тея инак съм чувал добри отзиви, само дето требва да се зареждат с чук :mhihi: http://webcache.googleusercontent.com/s ... lr=lang_bg
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 27 Юли 2010, 11:06

Всяка пушка си има "своите" фаворити за чашки. Аз например с Prohunter имам добри резултати - Norica Dream Hunter 5.5. А с ей тези http://shop.oragie.com/product_info.php ... ts_id=1381, имам много добри резултати, мисля са по-добри от Expander-a на Gamo. Скоро с една такава сдупчих двустранно паркова лампа от около 50 м. От гамовските съм стрелял почти с всичките видове, като че ли Prohunter-a най-добре засега. Много се разочеровах от Gamo Rocket, още имам някакви от тях. Ма май малко се отклонихме от темата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Юли 2010, 11:16

Неее, тва е най-култовата тема, честно!
Направо ми потекоха сълзи от смях :mhihi: :bowdown:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 27 Юли 2010, 12:23

Абе имаше едни Гамо дето с Нориката пукам канче от 10тина метра... бяха с някакъв метален съдречник, като тресна една талашитена дъска с тях фърчат парчета като от банциг. Мани не трепи котарака - аз имам една луда съседка дето почти всяка вечер й разгонвам хайтите под балкона, че се клецат и реват като бенгалски тигри... не е истина :mrgreen: Плескай го по гъза и ще се разкара. Освен ако не е загорял като каубойски тиган и не му пука за някоя и друга капка кръв де :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Юли 2010, 12:27

Zagy написа:Абе имаше едни Гамо дето с Нориката пукам канче от 10тина метра... бяха с някакъв метален съдречник, като тресна една талашитена дъска с тях фърчат парчета като от банциг. Мани не трепи котарака - аз имам една луда съседка дето почти всяка вечер й разгонвам хайтите под балкона, че се клецат и реват като бенгалски тигри... не е истина :mrgreen: Плескай го по гъза и ще се разкара. Освен ако не е загорял като каубойски тиган и не му пука за някоя и друга капка кръв де :mhihi:

Maй ще трябва да го оставя моя да се разправя. Ма какви са тея котешки битки не мога да разбера, ръмжат си 2 часа и най-много по една-две лапи да си вкарат през това време. Немам чак пък толкова нерви да ги търпя :mhihi:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 27 Юли 2010, 12:37

Колега, примамваш го с гранулки. После му правиш Рамбо първа, втора и трета кръв, след това мортал комбат и ако случайно не е терминатор всичко е тип топ. Но ако е терминатор минаваме на по-крайни действия... винаги може да хвърлиш 2-3 гранати по покрива, хем няма да се чуе повече звук, хем ще имаш перфектна гледка към небето и особено вечер към луната и звездите (женските мацки ще ти се кефят :mhihi: )

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Юли 2010, 12:39

6per40 написа:Колега, примамваш го с гранулки. После му правиш Рамбо първа, втора и трета кръв, след това мортал комбат и ако случайно не е терминатор всичко е тип топ. Но ако е терминатор минаваме на по-крайни действия... винаги може да хвърлиш 2-3 гранати по покрива, хем няма да се чуе повече звук, хем ще имаш перфектна гледка към небето и особено вечер към луната и звездите (женските мацки ще ти се кефят :mhihi: )

Eбавай се ти, ма аз вече сериозно мисля върху варианта, за дистанционно възпламеняващи се пиратки :mhihi:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 27 Юли 2010, 12:40

Не му се занимавай, щом толкова те дразни направо го махай. Ако искаш хуманно... закарай го някъде на 20-тина км и го пусни. Друг вариант е :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Юли 2010, 14:40

6per40 написа:Не му се занимавай, щом толкова те дразни направо го махай. Ако искаш хуманно... закарай го някъде на 20-тина км и го пусни.

Най- вероятно ще се върне, котките са пословично известни с това, че намират бързо пътя за в къщи.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 27 Юли 2010, 16:33

hvashtash go s nqkyv kapan ... posle pravish hranilka do nqkoe durvo blizo do vas... pulnish q dogore i 4akash si4kite kvartalni gadove da se s1berat i go obesvash publi4no na durvoto pred tqh 8) :mhihi:

p.s ako iskash humannost go podhvurli taka 4e brimkata da mu s4upi vrata :D ina4e shte pukne bavno :yes: :wave:

nqam kirilizator na toa komp

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата