Квартира в Пловдив - помощ, колеги.
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Квартира в Пловдив - помощ, колеги.
Здравейте. От тази година ще съм студент в УХТ Пловдив и трябва да си търся квартира. Ако има някой студент тук също или просто имате информация споделете я с мен, че ей сега ще почне семестъра и трябва да знам дали има къде да живея.
За сега съм аз и едно момиче, тоест 2-ма. Предполагам, че трябва да се нанесем към средата на септемрви, не по-късно.
Търси се нещо за 4 човека евентуално, или ако някой друг се нуждае от 2-ма.
Ами цена не знам, предполагам около 150 макс. с консумативи на човек?
А според вас дали може да се наеме апартамент за 4 човека и да се направи компромис наема да се плаща на половина докато се намерят други 2-ма?
За сега съм аз и едно момиче, тоест 2-ма. Предполагам, че трябва да се нанесем към средата на септемрви, не по-късно.
А според вас дали може да се наеме апартамент за 4 човека и да се направи компромис наема да се плаща на половина докато се намерят други 2-ма?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Re: Квартира в Пловдив - помощ, колеги.
Spit-Fire написа:А според вас дали може да се наеме апартамент за 4 човека и да се направи компромис наема да се плаща на половина докато се намерят други 2-ма?
Не

Най-добре си отделете малко време с твоя приятел, вървете на място в Пловдив, взимате вестници с местниех в търсенето

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Spit-Fire написа:Здравейте. От тази година ще съм студент в УХТ Пловдив и трябва да си търся квартира. Ако има някой студент тук също или просто имате информация споделете я с мен, че ей сега ще почне семестъра и трябва да знам дали има къде да живея.
Пробвай с тази агенция много са коректни надявам се да откриеш апартамента който ти трябва
http://www.kondorimoti.com/ успех.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

ggb написа:Spit-Fire написа:Здравейте. От тази година ще съм студент в УХТ Пловдив и трябва да си търся квартира. Ако има някой студент тук също или просто имате информация споделете я с мен, че ей сега ще почне семестъра и трябва да знам дали има къде да живея.
Пробвай с тази агенция много са коректни надявам се да откриеш апартамента който ти трябва
http://www.kondorimoti.com/ успех.
И това е доста добра идея, но не забравяй, че трябва да платиш комисионна на агенцията

В Пловдив не е много добре положението с квартирите, в сравнение със София и Благоевград.
Миналата година мои приятели, момиче и момче, доста дълго време безрезултатно търсеха и накрая се принудиха на компромис и живееха на един етаж с хазяите, което не е много приятно.Ще ги поразпитам все пак как са нещата в момента и то главно като цени.
Но имай предвид, че за двама се намира много по-лесно, станете ли 4 нещата се усложняват не само с намирането, но и със съжителството после без значение колко сте били близки преди това.
Миналата година мои приятели, момиче и момче, доста дълго време безрезултатно търсеха и накрая се принудиха на компромис и живееха на един етаж с хазяите, което не е много приятно.Ще ги поразпитам все пак как са нещата в момента и то главно като цени.
Но имай предвид, че за двама се намира много по-лесно, станете ли 4 нещата се усложняват не само с намирането, но и със съжителството после без значение колко сте били близки преди това.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Добре бе не е като да не са ми ясни нещата, просто какво пък може да се намери за 2-ма човека за 200-220 кинта? Едностаен със спалня и хол с легло ли?
Абе има 2 месеца ама си е на зор работата щото ако не се намери нищо... а унито почва
Абе има 2 месеца ама си е на зор работата щото ако не се намери нищо... а унито почва

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Много правилно си се ориентирал по-отрано, мойте приятели веднага след приемането отидоха да търсят и се лутаха до средата на Септември!
Досега са плащали около 100лв от човек, без ток и вода и както казах на един етаж със хазяите, но с отделна баня и тоалетна.Тъй като си живеят общо взето на семейни начела и не са особено шумни проблеми не е имало.
Досега са плащали около 100лв от човек, без ток и вода и както казах на един етаж със хазяите, но с отделна баня и тоалетна.Тъй като си живеят общо взето на семейни начела и не са особено шумни проблеми не е имало.
Всъшност мисля че спокойно може да си намерите за 250 лв една две стаи самостоятелнен апартамент като го поделите на 2 дори ви идва по малко от 150 лв. , просто отиди питаи в някоя агенция. Комисионната зависи от агенцията, но в повечето случей е повече от 50 %.
bioz написа:Всъшност мисля че спокойно може да си намерите за 250 лв една две стаи самостоятелнен апартамент като го поделите на 2 дори ви идва по малко от 150 лв. , просто отиди питаи в някоя агенция. Комисионната зависи от агенцията, но в повечето случей е повече от 50 %.
Бе по-далече от тея агенции, че са такива смотльовци (поне в София де). Пролетта бехме решили с приятелката ми да се пренасяме в нещо по-широчко, гледам по сайтовете, харесахме си неколко обяви, звъня аз с молба да ми кажат къде мога да видя по-подробни снимки. Еми не можело, требва да отида на место до офиса им, там ще ми покажат, могат и направо да ме заведат, ма ще струва 5лв огледа

dimithur написа:...а пък има и покрив където да се разхожда котката, което е най-важното![]()
![]()
Тази котка и другата се прочуха из целия форум

Баце фащаш се с когато там си решиш и почваш да обикаляш по обяви - нема друг начин!
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
ако ти се отвори път към уни-то поразгледай се за бележки по дърветата
Поне покрай Пу-то е пълно с обяви за квартири за студенти. Даже като дойде време за записване плъзват бабички и дядовци с оферти.. Моите колеги масово си намериха квартири по тавански стаи или си взимаха апартаменти и си ги деляха .. та не е толкова зле положението

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Да бе ми аз да се хвана ама примерно отивам днеска и си харесвам 10 обяви, а дали хората ще могат да ми покажат точно днес апараментие, ако не какво правим?
Колега ако искаш ще ти дам номера на старата хазайка, може още да няма наематели, има една стая и една малка кухня тва е целия апартамент пиши лс ако си заинтересован
Spit-Fire написа:Да бе ми аз да се хвана ама примерно отивам днеска и си харесвам 10 обяви, а дали хората ще могат да ми покажат точно днес апараментие, ако не какво правим?
Ми губят си клиентелата, т'ва правят... По принцип щом са ги пуснали обявите, трябва да са на линия за посещения и прочие...

14 мнения
• Страница 1 от 1