Въпрос за басейн
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Въпрос за басейн
Ще си правя басейн и ме интересува ако някой знае и иска да каже на какво разстояние от дъното се вграждат скимерите,осв.тела,подовия сифон и още такива работи и какви като вид и размери са тръбите които се вграждат в стените и пода на басейна преди самото му отливане???
Re: Въпрос за басейн
не се занимавай сам ми повикай някой които да ти направи дизайна.
аз се занимавах преди години с правенето на моя и толкова неща не знаех и нямаше как да науча, че ако го бях измислял сам щях да се вкарам в страшен филм... а не съм от глупавите...
аз се занимавах преди години с правенето на моя и толкова неща не знаех и нямаше как да науча, че ако го бях измислял сам щях да се вкарам в страшен филм... а не съм от глупавите...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- quickshare
-
-
Аз съм си измислил размери форма и т.н.Въпроса е че басейна ще е на покрива на новострояща се сграда и трябва да се отлее с плочата заедно,та затова питам ако някой знае как и къде се полагат нещата или пък някой да ми помогне с информация ще съм балгодарен.ПЪк в край на сметка ако няма кой да ми помогне ще викна фирма която се занимава с такива неща
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
А колко кубика вода ще поеме, а архитекта конструирал сградата знае ли, че там ще си правиш басейн. Колко е полезното тегло което е сметнал той знаеш ли ? Струва ми се малко несериозно.
Размера и формата трябва да ги е прегледал архитекта още по времето на чертежите на сградата.

яко, басейн на покрива
може би ще глътне един полезен етаж, но наистина ще е интересно

- quickshare
-
-
Кое е несериозното..първоначално нямаше басейн,после реших да има и следователно се промени проекта с нов.Хаахахаха аз няма да си правя бомба над главата,архитекта е направил всичко необходимо.Иначе размерите ще са 7м на 4,5м. на 1,5м дълбчина.Повече тежест неможе да понесе това поле на което е басейна-50 тона вода...но това няма значение,аз питах за съвсем друго нещо
- quickshare
-
-
© написа:яко, басейн на покрива![]()
Като е готово ще пусна снимки,защото няма да е само басейн а цяла градина с други интересни неща....наистина е много добро
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
100% съм сигурен, че ще е супер яко, но това е сериозна тежест и архитекта на сградата трябва да я е сметнал в чертежите си и като тегло и като разположение.
- quickshare
-
-
spacepl написа:100% съм сигурен, че ще е супер яко, но това е сериозна тежест и архитекта на сградата трябва да я е сметнал в чертежите си и като тегло и като разположение.
Да,има си изменение в плана,толкова желязо допълнително влезна че нямам думи..... иначе немога да го направя без негово разрешение понеже после няма да взема акт 16.
spacepl написа:100% съм сигурен, че ще е супер яко, но това е сериозна тежест и архитекта на сградата трябва да я е сметнал в чертежите си и като тегло и като разположение.
на архитекта му е през ... за сметките

И аз бих препоръчал да си наемеш правилния човек!
тук съвсем близо направиха една сграда, като покрива е оформен като градинка - много ефектно, но сега се оплакват от течове
внимавай с изолациите ... сигурно е излишно да ти го казвам, щом ще има цял басейн
...и задължително снимки да пуснеш
внимавай с изолациите ... сигурно е излишно да ти го казвам, щом ще има цял басейн

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
и според мен е най-добре да говориш с някоя фирма, която се занимава с това 
нашият го строиха преди години NOLA7. ако искаш мога да ти дам някакви контакти ?

нашият го строиха преди години NOLA7. ако искаш мога да ти дам някакви контакти ?
Tux0 Ca !

- quickshare
-
-
spdrrk0 написа:и според мен е най-добре да говориш с някоя фирма, която се занимава с това
Четох доста негативни мнения и коментари относно тази фирма NOLA7, пък мисля и че ги няма в Пловдив.Най-вероятно ще се възползвам от услугите на АКВАТЕК, защото доста хора са доволни....здраве и живот и аз ще си изкажа мнението за тях!!!
- quickshare
-
-
© написа:тук съвсем близо направиха една сграда, като покрива е оформен като градинка - много ефектно, но сега се оплакват от течове
внимавай с изолациите ... сигурно е излишно да ти го казвам, щом ще има цял басейн![]()

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Знам, че това което ще кажа не е точно което ти трябва, но все пак ... Тази дълбочина 1,5 м не е ли доста бих ти препоръчал около 1,35 ?!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2