ГДБОП с нова акция срещу пиратството
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Re: ГДБОП с нова акция срещу пиратството
Не вземат да се преборят с престъпността по улиците, ми правят виртуални акции
п.п. Тая сигурно е била "Сървърджиите"

п.п. Тая сигурно е била "Сървърджиите"

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Ще ги спрат естествено, след като сървърите физически се намират в страната...
След като не можаха нищо да направят срещу арена и замунда... малко да замажат очите с тая акция...
След като не можаха нищо да направят срещу арена и замунда... малко да замажат очите с тая акция...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
митко оченцата на парти на яхта,а уж в затвора.нашите тръгнали пак виртуални акцийки да правят 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Любо Мегов написа:Ще ги спрат естествено, след като сървърите физически се намират в страната...
Ми сървърджийте са си виновни, поне като ще пълнят хардове със 120 терабайта пиратска информация, да са ги скрили малко по добре

100% съм сигурен че тоя тия от ГДБОП дърпат като полудели от торентите ,ама акция тръгнали да правят.........ми хууу ама арена и замунда,за макарите баце 

И кво като има пиратско съдържание има общи условия доставят услуга за хостване на потребителски файлове не носят отговорност какво има на сървърите им.Няма начин тези доставчици да знаят кое е пиратско и кое не от това което потребителите качват. се едно да спрат рапидшейр щото някои качил там съдържание което подлежи на авторско право. Поредната безсмислена акциия която ние плащаме и краиния резултат ще е загуби за колокационните центрове, и компаниите които предоставят услугата.то и АБВ имат такава услуга дох.бг що тях не ги ударят
щотото всички ще им се изсмеят както след акциите срещу замунда и арена.

AcOrP написа:И кво като има пиратско съдържание има общи условия доставят услуга за хостване на потребителски файлове не носят отговорност какво има на сървърите им.Няма начин тези доставчици да знаят кое е пиратско и кое не от това което потребителите качват. се едно да спрат рапидшейр щото някои качил там съдържание което подлежи на авторско право. Поредната безсмислена акциия която ние плащаме и краиния резултат ще е загуби за колокационните центрове, и компаниите които предоставят услугата.то и АБВ имат такава услуга дох.бг що тях не ги ударятщотото всички ще им се изсмеят както след акциите срещу замунда и арена.
Ще им ги върнат и пак държавата ще плаща загубени дела в Страстбург

Любо Мегов написа:Ще ги спрат естествено, след като сървърите физически се намират в страната...
как така още не са възкръснали някъде на вън?
nanoset беше добре, другите - все едно с тях и без тях
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ако са верни данните за оборота, който са въртели не са за жалене. Да си бяха сложили сървърите в Южна Осетия или Дагестан и нямаше да имат проблеми а не да се стискат. Иначе Наносет беше що годе, но нещо не можах да му свикна на интерфейса.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Ее мам.а им ГДБОП-ска чудат са с кво да замажат... Та междодругото ФорСторинг и афаста бяха стабилни сървъри ама като не внимават такова е. Предполагам, че имат я копия я нещо ще се завърнат

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Винаги съм се чудил защо от години насам подминават площад Славейков, а гонят само торентите 

Zapa написа:Винаги съм се чудил защо от години насам подминават площад Славейков, а гонят само торентите
Е**ти, тоя Славейков още ли съществува?!

Спомням си как вадеха уиндос (май беше МЕ) няколко дни преди премиерата му, влизаше се по едни стаички ... сега не знам как е

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
© написа:Zapa написа:Винаги съм се чудил защо от години насам подминават площад Славейков, а гонят само торентите
Е**ти, тоя Славейков още ли съществува?!![]()
Спомням си как вадеха уиндос (май беше МЕ) няколко дни преди премиерата му, влизаше се по едни стаички ... сега не знам как еНо тогава нямаше и торенти
Не е мръднал, само некви бродяги са разтоврили каталози и чакат някой шаран да си купи скрийнър направен на ДВД примерно

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2