БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)

Мнение от tisho_ » 22 Юли 2010, 0:17

Чета пост след пост и си мисля че ще е по- добре никаде да не ходим.
кви са тия заплахи и нападения? нали идеята е да се съберем и да си прекараме готино.
като гледам как е тръгнала работата като пийнем може и до бой да се стигне на тоя фест.
еба ти БМВ клуба

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 22 Юли 2010, 11:30

tisho_ написа:Чета пост след пост и си мисля че ще е по- добре никаде да не ходим.
кви са тия заплахи и нападения? нали идеята е да се съберем и да си прекараме готино.
като гледам как е тръгнала работата като пийнем може и до бой да се стигне на тоя фест.
еба ти БМВ клуба

:mhihi: то пък това и остава...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Мнение от samsurnik » 22 Юли 2010, 17:09

защо триете мнения не знам или просто на явор никой нищо не може да му пише ли?
искам да се обърна към организаторите, виждате, че има голямо недоволство от дисинформацията която представяте, въпреки това никой не казва какво става въобще ще има ли места или не! Никой ли не може да излезе и да напише има такъв и такъв проблем или ще се записва от тогава до тогава има толкова места свободни, поне кажете, защото доста хора ще се откажат
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 22 Юли 2010, 17:35

морски,какво има за казване..просто нищо оф-топик не трябва да има в темата ;) направих забележка на сина за писане/после изтрих и така/ :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 22 Юли 2010, 17:43

Явор написа:просто нищо оф-топик не трябва да има в темата ;)

Ами те последните 5 страници са оф-топик :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 22 Юли 2010, 18:07

Добре бе майка му стара, в близост няма ли други хотели? Какъв е тоя зор всички да се бутнем на едно място ( все в радиос от 30-40кмра ще има някви други хотели, които ще се радват на някакви клиенти, ще имат топла вода за къпане и т.н. ) Нали идеята е да се съберем и да си направим невероятно шоу? Ще има хора, които ще изминат минимум 500кмра ... та надали ги бърка да не спят в центъра на лудницата и 100кмра разхождания няма да ги бъркат в името на каузата! Нали в крайна сметка всички сме фенове... ;) Като не се спи там... се ще се намери къде да се спи! :))) Ще ви намерим една водоноска да се къпете :p :mhihi: :mhihi: Голям зор , че група непознати ще ви вземат за порове... Все едно цял живот чисти сме били :mhihi: Ние да ухаем на скъпи парфюми и ревю ли отиваме ? Или да се нацепим подобаващо и да си изкараме яко ? :)) :smoke: :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 26 Юли 2010, 11:44

B U L L I написа:аз вече започнах да се чувствам виновен,че съм второ ниво и че
имам запазена стая :kuku:
хора не бъдете дребнави ,миналата година очаквахме много народ на феста,но се оказа,че не можем да
напълним 2 къмпинга.няма начин и сега да се предвиди колко ще присъстват,
но организаторите предвидливо предпочетоха място с по голяма леглова база и площ за къмпинг,
за който по време на събора имаше много желаещи.
за последно искам да кажа,че ще предложа банята си на всеки който пожелае да я ползва

Нищо лично към теб колега, ама понеже ти си го написал затова те цитирам. Миналата година 4-5 дни преди феста се опитах да си запазя ЕДНО легло в посочените къмпинги и ми се отговори категорично "НЯМА НИТО ЕДНО МЯСТО". Не познавах много хора от клуба тогава и не отидох на феста. В последствие през изминалата година се запознах с приличен брой ФЕНОВЕ и се оказа в един светъл ден, че 70% от тях са спали по хотели в Боровец, защото наистина нямало места в къмпингите. И сега като си направя една проста сметка миналата година е имало около 200 души. Но щом някой ги е преброил по-малко от 120(не е лошо да запише един курс да си опресни Математиката)

snooperchi написа:Добре бе майка му стара, в близост няма ли други хотели? Какъв е тоя зор всички да се бутнем на едно място ( все в радиос от 30-40кмра ще има някви други хотели, които ще се радват на някакви клиенти, ще имат топла вода за къпане и т.н. ) Нали идеята е да се съберем и да си направим невероятно шоу? Ще има хора, които ще изминат минимум 500кмра ... та надали ги бърка да не спят в центъра на лудницата и 100кмра разхождания няма да ги бъркат в името на каузата! Нали в крайна сметка всички сме фенове... ;) Като не се спи там... се ще се намери къде да се спи! :))) Ще ви намерим една водоноска да се къпете :p :mhihi: :mhihi: Голям зор , че група непознати ще ви вземат за порове... Все едно цял живот чисти сме били :mhihi: Ние да ухаем на скъпи парфюми и ревю ли отиваме ? Или да се нацепим подобаващо и да си изкараме яко ? :)) :smoke: :mrgreen:

И към теб нищо лично колега. Израстнал съм в района и да има един хотел на около 20-тина км., но там за три дена ще оставиш една Е30-ка. Иначе в близките 50 км. освен да намери някоя баба да се гушне с нея вечерта човек, хотел :nono: Най-близките са в Хисаря, като цените са прилични, но идва следващия момент аз 3 дни ще мина едни 300+ км (при разход 10/100 = 60+лв.) отгоре(това ще го преживея), ама като дойда и какво една ракия не мога пия защото после кой ще ме прибере до хотела ми на 50+ км., айде да бяха 2,3-5 км.(като в Боровец например) и пеша ще го дръпна, ама то са 10 км. през гората и калта до "асфалтов" път.

ПП: Нищо лично и към УС ли са там, Организатори ли са незнам, но дълбоко се съмнявам!
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 31 Юли 2010, 9:32

Как е момчета, ще има ли койки за простосмъртните :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 31 Юли 2010, 23:13

SuPeR_FLY написа:Как е момчета, ще има ли койки за простосмъртните :mrgreen:

Ще има колега, между другото тай като стана ясно, че ние ще сме на палатки, предлагам си комбито с пуснати задни седалки с дюшек отзаде, има климатик, така, че за спане става само 12 лв нощувката (за цялата кола не на човек), записванията започват

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 02 Авг 2010, 1:30

samsurnik написа:
SuPeR_FLY написа:Как е момчета, ще има ли койки за простосмъртните :mrgreen:

Ще има колега, между другото тай като стана ясно, че ние ще сме на палатки, предлагам си комбито с пуснати задни седалки с дюшек отзаде, има климатик, така, че за спане става само 12 лв нощувката (за цялата кола не на човек), записванията започват

Той ще е на спален човал в пикапа :mhihi:
Изображение

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 03 Авг 2010, 20:34

В крайна сметка кво лошо има човек да спи на палатка, освен ако не може да надскочи собственото си его и как така той в стая а аз в палатка. В краина сметка нее ли важно да сме там и да сме заедно и да си изкараме един страхотен уикенд като миналата година
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Авг 2010, 23:10

bozukov_g написа:В крайна сметка кво лошо има човек да спи на палатка, освен ако не може да надскочи собственото си его и как така той в стая а аз в палатка. В краина сметка нее ли важно да сме там и да сме заедно и да си изкараме един страхотен уикенд като миналата година

Аз лично мразя палатките и предпочитам да си спя в курника ... А и Булли си предложи банята, така, че няма яд! Ще минем и без стая :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 04 Авг 2010, 0:30

а и всички ме знаят,че аз тая стая съм я взел само заради банята.
за мен е престъпление да се спи на такова мероприятие.
с удоволствие ще си преодстъпя леглото ако трябва стига дуетната ми
половинка андроноффф да няма нещо против
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 04 Авг 2010, 16:49

NeoPrint написа:Мястото изглежда супер. Там сме.
Има ли и други с каравана като мен или с кемпер? Да си правим компания на стадиона :bchug: :yammy: :have one:

Аз ако дойда,ще дойда с палатка и барбекю :mhihi: :mhihi: :mhihi: Надявам се за това да не се изисква предварително записване??? :roll: :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 04 Авг 2010, 21:20

bmw520i5063 написа:
NeoPrint написа:Мястото изглежда супер. Там сме.
Има ли и други с каравана като мен или с кемпер? Да си правим компания на стадиона :bchug: :yammy: :have one:

Аз ако дойда,ще дойда с палатка и барбекю :mhihi: :mhihi: :mhihi: Надявам се за това да не се изисква предварително записване??? :roll: :roll:

колега бъди сигурен, че и затова се изисква записване, местата за палатки пак са ограничене, а ако не си се замислил остана по-малко от месец и никой нищо не е казал, взех да се чуде въобще ще има ли фест?

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия