Оръжие значи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Оръжие значи

Мнение от saleen » 04 Авг 2010, 15:55

Zagy написа:Ейййй, как не съм се сетил :mrgreen: - и аз ще пробвам с бензин, или още по-добре - нафта! :twisted:

То с нафта точно си е класика, от там името "дизел ефект" ;) Обаче ефектът върху точността и "живота" на буталото и маншета не е много готин :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Авг 2010, 16:02

бОли ме - аз ще го пробвам на китайката. И без това едвам плюе - барем й вдъхна малко повер и живот :mhihi:

А как точно стаа пиниза - капваш малко нафта в чашката или...? :help:
Si non confectus, non reficiat.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 04 Авг 2010, 16:05

Zagy написа:бОли ме - аз ще го пробвам на китайката. И без това едвам плюе - барем й вдъхна малко повер и живот :mhihi:

А как точно стаа пиниза - капваш малко нафта в чашката или...? :help:

Да точно :lol: Аз лично процедирам със синтетичен бензин на зипо за запалки, просто щото такъв имам под ръка пък и е много удобна тубичката за сипване :mhihi:

Точността обаче наистина отива на кино.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 04 Авг 2010, 16:08

На мен ми трябва точност на 10-15 метра - колкото да разгонвам кварталните мастии, щото се събират на гладиаторски боеве точно под балкона ми...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2010, 16:09

Мда - под полата на чашката, някои смесват нафтата с твърда смазказа да може по- добре да се задържа; при по- мощните дизеляка гори всичко, дори и с "ниско цетаново число" :mhihi: :mhihi: :mhihi: включително и прехвалените силиконови смазки, , пушката почва да трещи като че стреля с патрони и дори излиза малко пушек а дупката от куршума е с една такава одимена периферия.
Има смисъл само ако на момента ти трябва "пауър" или искаш да я продаваш и да покажеш колко е "мощна" :mrgreen:
Моята го прави тоя номер като и впръскам смазка отдолу на пружината и явно по малко влиза в цилиндъра...имало е случаи, когато прави яко откакт, едвам се удържа :paranoid:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 04 Авг 2010, 16:13

saleen написа:Мда - под полата на чашката, някои смесват нафтата с твърда смазказа да може по- добре да се задържа; при по- мощните дизеляка гори всичко, дори и с "ниско цетаново число" :mhihi: :mhihi: :mhihi: включително и прехвалените силиконови смазки, , пушката почва да трещи като че стреля с патрони и дори излиза малко пушек а дупката от куршума е с една такава одимена периферия.
Има смисъл само ако на момента ти трябва "пауър" или искаш да я продаваш и да покажеш колко е "мощна" :mrgreen:
Моята го прави тоя номер като и впръскам смазка отдолу на пружината и явно по малко влиза в цилиндъра...имало е случаи, когато прави яко откакт, едвам се удържа :paranoid:

Ми точно "трещенето" идва от развитата свръхзвукова скорост на чашката :mhihi: Пушек инак не съм забелязвал :D
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Авг 2010, 16:16

При моята има - като погледнеш цевта от вътре след изстрел не се вижда нищо и при продухване си излиза синкав дим, може би дими повече, защото е от смазка, пък твоята бензинка да е по- екологично чиста :mhihi:
Последна промяна saleen на 04 Авг 2010, 16:17, променена общо 1 път

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 04 Авг 2010, 16:17

Аз мойта като я смазвам, първите няколко изстрела верно яко изпушва като дизеляк :mhihi: но сега вече ще пробвам с нафта... отивам да смучем от резервоара :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Авг 2010, 16:20

Ако го направят тоя номер с регистрацията на въздушното оръжие, направо си предтставям как КОС-аджията проверява всичките пушкалаци на газ-анализатор :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 04 Авг 2010, 17:47

Дизелирането направо еб@ва мамата на маншета, иначе няма спор, че думка по-яко.

Предишна

Назад към Извън Темата