Да изоставиш Бристол, заради с.Котленци
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Да изоставиш Бристол, заради с.Котленци
Тъкмо изгледах следобедните новини на Нова тв. и репортажа за село Котленци и ул.12-та прекръстена от селяните на 12-то авеню, заради британците на нея.
В интервюто радостната 47 г. Каръл от Бристол обяснава, колко по-хубаво е в с. Котленци от финансовия мегаполис Бристол
Как няма нищо против да чака дълга опашка под слънцето пред селската поща, за да плати ток и вода, нещо което е правила само онлайн в Бристол.
Как предпочита воят на магарето Марко пред воят на полицейски...пожарникарски и какви ли не ежеминутни сирени.
Та така. Не се оплаквайте от мизерията. Заможни англичани от големи градове дават мило и драго да се заселят в затънтено българско селце.
В интервюто радостната 47 г. Каръл от Бристол обяснава, колко по-хубаво е в с. Котленци от финансовия мегаполис Бристол

Как няма нищо против да чака дълга опашка под слънцето пред селската поща, за да плати ток и вода, нещо което е правила само онлайн в Бристол.
Как предпочита воят на магарето Марко пред воят на полицейски...пожарникарски и какви ли не ежеминутни сирени.
Та така. Не се оплаквайте от мизерията. Заможни англичани от големи градове дават мило и драго да се заселят в затънтено българско селце.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Re: Да изоставиш Бристол, заради с.Котленци
И мангустите като ги изпокрадат, бегат с 200 от тука и ни псуват после по цел свет 

Демирев,ти сериозно ли?Ми как нема да са доволни,с пенсия 800-1000 паунда нали знаеш,че си цар,особено по такива забутани села.Ако живеят в Бристо с тия кинти си е най обикновен пенсионер който си прави сметка как да изкара месеца.
пп Все си мисля ние като се пенсионираме в коя държава ще отидем да ни е по евтино?
пп Все си мисля ние като се пенсионираме в коя държава ще отидем да ни е по евтино?

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
цял живот задоволени и идват на разнообразие.ама нека да са се убивали с работа и да им плащат едно нищо,дали щеше да им харесва опашката за ток и вода 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
GVT написа:Демирев,ти сериозно ли?Ми как нема да са доволни,с пенсия 800-1000 паунда нали знаеш,че си цар,особено по такива забутани села.Ако живеят в Бристо с тия кинти си е най обикновен пенсионер който си прави сметка как да изкара месеца.
Ми то нашите пенсии стигат само за Куба, там с 200$ на месец си цар

Средната месечна заплата към 2005 е 334 песо ($ 16,7), а средната пенсия — $9 долара.[20] Трябва обаче да се отбележи, че определянето на цените се извършва от държавата и за повечето стоки те са символично ниски.
Как досега верно никой пенсионер не се е сетил да се изнесе там

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
GVT написа:Демирев,ти сериозно ли?Ми как нема да са доволни,с пенсия 800-1000 паунда нали знаеш,че си цар,особено по такива забутани села.Ако живеят в Бристо с тия кинти си е най обикновен пенсионер който си прави сметка как да изкара месеца.

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Хи хи... Англичаните отдавна са открили топлата вода в България. От скоро имаме съседи англичани, в едно селце в искърското дефиле, където природата е уникална
Тяхната история е много дълга, но и интересна. Жената от Лондон, мъжа родом от Манчестър. Живели над 20г. някъде към централна америка по островите обикаляли с един катамаран, там всички бермуди, бахами и т.н. Минали два пъти Атлантика с тоя катамаран. После в Испания живели. Където и да ходили, все било супер. След това се преселват в България, някъде в селце около Бургас, където живеят още 6-7 семейства англичани. Там имало много мангусти, имали някакви проблеми и решили да дойдат към Балкана. Значи от 2 месеца се преместиха до нас, и просто бях шокиран като казаха че тук е най уникалното място за живеене, и повече никога не искат да се местят, взеха си всички неща от бургаско и са супер доволни тук. Карат си едно атв и джипка и обикалят навсякъде, стягат си евтината къща и видимо изглеждат супер.
И най интересното идва - питам ги, няма ли да кажете на вашите съседи англичани къде сте се преместили - те казват че изобщо не искат да идват с тях, така им било супер. Смятайте

И най интересното идва - питам ги, няма ли да кажете на вашите съседи англичани къде сте се преместили - те казват че изобщо не искат да идват с тях, така им било супер. Смятайте

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
незнам колко им са пенсиите но при курс 2,4 лира към лев ако бях един от многото прости и обикновенни англииски пенсионери бих живял и аз в БГ.А тез другите глупусти за природа и тн 

bedrock city racing
- trance4life
- Потребител
-
абе верно дали не може един БГ пенсионер да живее в куба с пенсията си
Сериозно взех да се замислям макар,че до пенсионирането ми има няма 50-60 години

Сериозно взех да се замислям макар,че до пенсионирането ми има няма 50-60 години

:)
trance4life написа:абе верно дали не може един БГ пенсионер да живее в куба с пенсията си![]()
![]()
Сериозно взех да се замислям макар,че до пенсионирането ми има няма 50-60 години![]()
Колега да не си на 5?

Live it like you Love it
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
може би мисли да се пенсионира без трудов стаж събирайки точки само от години - някъде на 95-96г си пенсионер без 1 ден трудов стаж 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
blqsu4ko написа:trance4life написа:абе верно дали не може един БГ пенсионер да живее в куба с пенсията си![]()
![]()
Сериозно взех да се замислям макар,че до пенсионирането ми има няма 50-60 години![]()
Колега да не си на 5?
Той със сигурност е на доста повече от 5, за разлика от теб, който cи мисли, че възраста е най-важна за пенсиониране.
Може и на 30г. да е и да има още 50г. до пенсиониране , след като няма 1 ден трудов стаж в трудовата книжка.
В днешно време, не знам колко мъже ще доживеят да имат вписани 40г. стаж...

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...Боже, колко луди хора ходят по тази земя, Боже.... 

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Демирев написа:blqsu4ko написа:trance4life написа:абе верно дали не може един БГ пенсионер да живее в куба с пенсията си![]()
![]()
Колега да не си на 5?
Той със сигурност е на доста повече от 5, за разлика от теб, който cи мисли, че възраста е най-важна за пенсиониране.
Може и на 30г. да е и да има още 50г. до пенсиониране , след като няма 1 ден трудов стаж в трудовата книжка.
В днешно време, не знам колко мъже ще доживеят да имат вписани 40г. стаж...
Ми моя трудов стаж е от 19 годишен, без прекъсване до сега , така че ако нема повече промени, живот и здраве на 60 требва да и аз да съм пенсионер

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
В моето село има англичанин снайперист,взима 3500 лева,и ми казва че тия пари там са нищо, с тия пари в англия едвам преживяваш,казва ми "човеко,тук е рай как може да мърсите така природата си,тука имате 4 сезона,в англия е постоянно влажно,мъгливо и не приятно,тук е рай за нищо на света няма да се махна от тук" и как да се махне,пафка само хубави цигари,пие хубаво марково уиски,секи ден закусва/обядва/вечеря на кръчма,и пак му остават пари...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.