Да изоставиш Бристол, заради с.Котленци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Да изоставиш Бристол, заради с.Котленци

Мнение от Демирев » 04 Авг 2010, 16:29

Тъкмо изгледах следобедните новини на Нова тв. и репортажа за село Котленци и ул.12-та прекръстена от селяните на 12-то авеню, заради британците на нея.
В интервюто радостната 47 г. Каръл от Бристол обяснава, колко по-хубаво е в с. Котленци от финансовия мегаполис Бристол :shock:
Как няма нищо против да чака дълга опашка под слънцето пред селската поща, за да плати ток и вода, нещо което е правила само онлайн в Бристол.
Как предпочита воят на магарето Марко пред воят на полицейски...пожарникарски и какви ли не ежеминутни сирени.

Та така. Не се оплаквайте от мизерията. Заможни англичани от големи градове дават мило и драго да се заселят в затънтено българско селце.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Да изоставиш Бристол, заради с.Котленци

Мнение от dimithur » 04 Авг 2010, 16:35

И мангустите като ги изпокрадат, бегат с 200 от тука и ни псуват после по цел свет :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 04 Авг 2010, 16:36

Демирев,ти сериозно ли?Ми как нема да са доволни,с пенсия 800-1000 паунда нали знаеш,че си цар,особено по такива забутани села.Ако живеят в Бристо с тия кинти си е най обикновен пенсионер който си прави сметка как да изкара месеца.
пп Все си мисля ние като се пенсионираме в коя държава ще отидем да ни е по евтино? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Авг 2010, 16:38

цял живот задоволени и идват на разнообразие.ама нека да са се убивали с работа и да им плащат едно нищо,дали щеше да им харесва опашката за ток и вода :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар

Мнение от dimithur » 04 Авг 2010, 16:40

GVT написа:Демирев,ти сериозно ли?Ми как нема да са доволни,с пенсия 800-1000 паунда нали знаеш,че си цар,особено по такива забутани села.Ако живеят в Бристо с тия кинти си е най обикновен пенсионер който си прави сметка как да изкара месеца.
пп Все си мисля ние като се пенсионираме в коя държава ще отидем да ни е по евтино? :mhihi:

Ми то нашите пенсии стигат само за Куба, там с 200$ на месец си цар :mhihi: Проблема единствено е, да събереш достатъчно пари за билет до там :mhihi:

Средната месечна заплата към 2005 е 334 песо ($ 16,7), а средната пенсия — $9 долара.[20] Трябва обаче да се отбележи, че определянето на цените се извършва от държавата и за повечето стоки те са символично ниски.

Как досега верно никой пенсионер не се е сетил да се изнесе там :dunno:
Н.Хайтов

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 04 Авг 2010, 16:50

GVT написа:Демирев,ти сериозно ли?Ми как нема да са доволни,с пенсия 800-1000 паунда нали знаеш,че си цар,особено по такива забутани села.Ако живеят в Бристо с тия кинти си е най обикновен пенсионер който си прави сметка как да изкара месеца.

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 04 Авг 2010, 17:04

Хи хи... Англичаните отдавна са открили топлата вода в България. От скоро имаме съседи англичани, в едно селце в искърското дефиле, където природата е уникална :yes: Тяхната история е много дълга, но и интересна. Жената от Лондон, мъжа родом от Манчестър. Живели над 20г. някъде към централна америка по островите обикаляли с един катамаран, там всички бермуди, бахами и т.н. Минали два пъти Атлантика с тоя катамаран. После в Испания живели. Където и да ходили, все било супер. След това се преселват в България, някъде в селце около Бургас, където живеят още 6-7 семейства англичани. Там имало много мангусти, имали някакви проблеми и решили да дойдат към Балкана. Значи от 2 месеца се преместиха до нас, и просто бях шокиран като казаха че тук е най уникалното място за живеене, и повече никога не искат да се местят, взеха си всички неща от бургаско и са супер доволни тук. Карат си едно атв и джипка и обикалят навсякъде, стягат си евтината къща и видимо изглеждат супер. :lol:
И най интересното идва - питам ги, няма ли да кажете на вашите съседи англичани къде сте се преместили - те казват че изобщо не искат да идват с тях, така им било супер. Смятайте :smoke:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 04 Авг 2010, 18:18

незнам колко им са пенсиите но при курс 2,4 лира към лев ако бях един от многото прости и обикновенни англииски пенсионери бих живял и аз в БГ.А тез другите глупусти за природа и тн :mhihi:
bedrock city racing

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 05 Авг 2010, 2:42

абе верно дали не може един БГ пенсионер да живее в куба с пенсията си :dunno: ;)
Сериозно взех да се замислям макар,че до пенсионирането ми има няма 50-60 години :kuku: :lol:
:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 05 Авг 2010, 15:25

trance4life написа:абе верно дали не може един БГ пенсионер да живее в куба с пенсията си :dunno: ;)
Сериозно взех да се замислям макар,че до пенсионирането ми има няма 50-60 години :kuku: :lol:

Колега да не си на 5? :kuku:
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 05 Авг 2010, 15:40

може би мисли да се пенсионира без трудов стаж събирайки точки само от години - някъде на 95-96г си пенсионер без 1 ден трудов стаж :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 05 Авг 2010, 15:42

blqsu4ko написа:
trance4life написа:абе верно дали не може един БГ пенсионер да живее в куба с пенсията си :dunno: ;)

Той със сигурност е на доста повече от 5, за разлика от теб, който cи мисли, че възраста е най-важна за пенсиониране.
Може и на 30г. да е и да има още 50г. до пенсиониране , след като няма 1 ден трудов стаж в трудовата книжка.
В днешно време, не знам колко мъже ще доживеят да имат вписани 40г. стаж... :confused:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 05 Авг 2010, 16:25

...Боже, колко луди хора ходят по тази земя, Боже.... :kuku:
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Аватар

Мнение от dimithur » 05 Авг 2010, 16:33

Демирев написа:
blqsu4ko написа:

Той със сигурност е на доста повече от 5, за разлика от теб, който cи мисли, че възраста е най-важна за пенсиониране.
Може и на 30г. да е и да има още 50г. до пенсиониране , след като няма 1 ден трудов стаж в трудовата книжка.
В днешно време, не знам колко мъже ще доживеят да имат вписани 40г. стаж... :confused:

Ми моя трудов стаж е от 19 годишен, без прекъсване до сега , така че ако нема повече промени, живот и здраве на 60 требва да и аз да съм пенсионер :mhihi:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 05 Авг 2010, 19:44

В моето село има англичанин снайперист,взима 3500 лева,и ми казва че тия пари там са нищо, с тия пари в англия едвам преживяваш,казва ми "човеко,тук е рай как може да мърсите така природата си,тука имате 4 сезона,в англия е постоянно влажно,мъгливо и не приятно,тук е рай за нищо на света няма да се махна от тук" и как да се махне,пафка само хубави цигари,пие хубаво марково уиски,секи ден закусва/обядва/вечеря на кръчма,и пак му остават пари...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.