Треньорът на Северна Корея в концлагер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Треньорът на Северна Корея в концлагер

Мнение от 6per40 » 05 Авг 2010, 15:14

Не вярвах, че ще стане това, но колегата СКИСА се оказа прав в темата за мондиала

http://www.vbox7.com/play:5df9d39d

младши ентусиаст
Аватар

Re: Треньорът на Северна Корея в концлагер

Мнение от KUM4o » 05 Авг 2010, 15:19

Това за мен са болни хора.....
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Авг 2010, 15:24

Е извинявай :mrgreen: - нали гледа клипчето по тяхната телевизия дето даваха, че са победили Бразилия на финала и са станали шампиони... ма явно някой се е раздрънкал и тренера е цунал пинко по главичката :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 05 Авг 2010, 16:00

дреме ми! колко българи са бли затворени за много по-малки неща!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 05 Авг 2010, 16:40

Zagy написа:Е извинявай :mrgreen: - нали гледа клипчето по тяхната телевизия дето даваха, че са победили Бразилия на финала и са станали шампиони... ма явно някой се е раздрънкал и тренера е цунал пинко по главичката :mhihi:

"Нали" разбра, че клипчето е изфабрикувано, и то некачествено!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 05 Авг 2010, 17:02

нищо очудващо...то още след загубата от Бразилия се появиха тези съмнения,да не говорим за мача с Португалия.и все пак според мен корейците се представиха добре.предпочитам Бългагия да участваше и да падаше с подбни резултати като тях,отколкото да коментираме само чуждата игра и събития...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Мнение от Bojidar » 05 Авг 2010, 17:46

По новините казаха, че сегашният треньор е изпратен в трудов лагер. Също съобщиха, че се е случвало да изпратят целия отбор в такъв лагер, което ми се видя прекалено. Ако това се случи в България, ще останем сигурно без футболисти.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 05 Авг 2010, 18:26

Bojidar написа:По новините казаха, че сегашният треньор е изпратен в трудов лагер. Също съобщиха, че се е случвало да изпратят целия отбор в такъв лагер, което ми се видя прекалено. Ако това се случи в България, ще останем сигурно без футболисти.

Или без манекени, дефилиращи по чалготеките :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Авг 2010, 18:46

бе аз като приказвам не говорим.....!!! казАх ви кво ще стане. и тоя път не е изфабрикувано ,а си е чиста истина.
най-тъпото в целата работа е ,че не ми е жал за човека ,щото те са си виновни като са се оставили да ги управляват такива чудовища....! още по-жалкото в целата история е ,че точно толкова са ни съжалявали и нас преди 89та западняците....! щото е същото да идеш в концлагер за един виц или за тва ,че си паднал от португалия със 7 гола......
къде е са оня с 59та в набора да го питаме кво му е мнението!?!?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Мнение от Bojidar » 05 Авг 2010, 20:35

dimithur написа:
Bojidar написа:По новините казаха, че сегашният треньор е изпратен в трудов лагер. Също съобщиха, че се е случвало да изпратят целия отбор в такъв лагер, което ми се видя прекалено. Ако това се случи в България, ще останем сигурно без футболисти.

Или без манекени, дефилиращи по чалготеките :mhihi:

:yes:

Това исках да си го спестя от мнението, но колегата dimithur се изрази най-точно за по-голямата част от българските футболисти.

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 05 Авг 2010, 21:21

Ми толкова му е акъла,като знае кво го чака защо не си остана в ЮАР при Таки и Маргина :kuku:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Авг 2010, 11:28

ЮАР е точно Мека-та на бегълците. нямат сключено споразумение за екстрадация почти с никоя страна в света ,а и да имат екстрадират трудно. така че просто требваше да скочи през оградата на стадиона ,както направиха 4ма-явно по-умни централни защитници още преди мача с Португалия и са немаше да вади уран ,а щеше да е жив. ма нали се сещаш ,за да живееш в оня свят ,че не се иска да си с акъла си ,така че нема кво да го съдиме човека....той просто не знае по кой свет оди...!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Авг 2010, 11:48

СКИСА действа като нормален капиталистически дезинформатор! Първо пусна лъжливия клип, за който беше доказано, че е лъжа, но не коментира нищо след това, сега пуска отново лъжливи информации за избягали футболисти, което пак е документирана лъжа, съмнявам се, че ще изкоментира и това...

"Четиримата играчи се намират в лагера на отбора, съобщи обаче по-късно агенция "Ренхап", която се позовава на официален представител на ФИФА.
"Началото на слуховете за тяхното изчезване е сложено от техническа грешка по време на мача с Бразилия. Снощи бях в лагера на отбора и се уверих, че всичките 23 футболисти са налице", каза представителят на ФИФА Гордън Уотсън.
Според него няма никаква драма и става дума за човешка грешка".

Срамота, СКИСА, срамота!
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 06 Авг 2010, 12:08

той ще избяга, а семейството му ?

въобще няма право на избор ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Авг 2010, 12:12

А и новината за концлагера е поредната капиталистическа партенка, която вие дъвчете с удоволствие, само и само да покажете колко е зъл комунизма! Направете си труда да видите кой е пуснал въпросната партенка и ще ви стане ясно колко е правдива! Не бива да сме радикални шовинисти! :lol:
Без страх, без спирачка!

Следваща

Назад към Извън Темата