Операта ли да закрием или чалгата?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Операта ли да закрием или чалгата?
Ogi написа:[Я по-добре си лъскай бастунчето... щом ще ти е по-приятно![]()

Моля те,само не ми прави некакви наклони на бастуна ми,освен това обичам да пое*бвам
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Е.Димитров написа:Само да добавя-много мразим и тея негри и оная изгъзица дето я пеят,с онея смъкнати гащи-тея са по зле и от чалгата,особенно като позне днешната младеж да ги имитира,а песните,песните им са "ъ-ъ-ъ-мада фака-йо-йо-ъ-ъ-ъ"
Само Еминем признавам,ма той бел
тоя пък е най гадния

п.с. много обичам, като се отвори тема за чалгата вс. другите, всички изведнъж спират да слушат чалга и стават високо интелЕгентни

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Ogi написа:Е господин НЕЧАЛГАР кой според теб в този форум става и си ляга с чалга?!?!
аз като казах че слушам чалга имах предвид че слушам всичко и 2% чалга... или по скоро трябваше да се изразя че музиката която слушам предимно не е чалга но не ми пречи да слушам и чалга... и кво става сега... ти слушаш също толкова чалга колкото и аз само че аз нямам мозачни клетки пък ти имаш защото освен чалга слушаш и опера така ли и аз съм чалгар ама ти не си?!? също да те запитам... след като слушаш чалга отвреме навреме смяташ ли се за един от хората на снимката която си пуснал?!? защото точно това твърдеше в мнението си... че всичко слушащо чалга е мангал ходещо по концерти на пайнер...
Батка, само да уточним некои моменти, по ред на номерата:
1 - Не знам кой във форума става и си ляга с чалга. Имам предположения, но докато не познавам човека не мога да твърдя нещо за него.

2 - Поради горната причина (не те познавам) не помня да съм твърдял, че нямаш мозъчни клетки - но щом казваш...

3 - Ако мога да съдя по писанията ти - опасявам се, че май не слушам толкова чалга колкото теб

4 - Не съм твърдял, че всичко слушащо чалга е мангал ходещо по концерти на пайнер

Твърдя, че мнозинството зрители на концертите на Пайнер са диви селяци или мангали

Но нещо, което може да се види не може да се опише и с 1000 думи, така че айде хвърли пак един поглед долу

Ако кажеш, че не гъмжи от селяндури и мангали на тоя концерт - единствено бих могъл да цитирам
flame написа:Да обясняваш на прост селски бек някои неща за чалгата има същия ефект като да обясняваш на мангал, че не е хубаво да се краде![]()

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
точно йеминема си е псевдо рапър,ама за друго беше примера-интелекта на чалгарите.
бесни чалгаджии,болни хаусъри и заклети метали-всички са на едно ниво
бесни чалгаджии,болни хаусъри и заклети метали-всички са на едно ниво
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:Само да добавя-много мразим и тея негри и оная изгъзица дето я пеят,с онея смъкнати гащи-тея са по зле и от чалгата,особенно като позне днешната младеж да ги имитира,а песните,песните им са "ъ-ъ-ъ-мада фака-йо-йо-ъ-ъ-ъ"
Само такова слушаме...и още няколко подобни стила

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
flame написа:1 - Не знам кой във форума става и си ляга с чалга. Имам предположения, но докато не познавам човека не мога да твърдя нещо за него.![]()
2 - Поради горната причина (не те познавам) не помня да съм твърдял, че нямаш мозъчни клетки - но щом казваш...![]()
я да видим сега дали ще си спомниш...
flame написа:Не знам колко мозъчни клетки имаш, но дали си ги впрягал да се замислиш по въпроса
flame написа:Ииииих, ма как ме е яд, че вместо "Не знам колко мозъчни клетки имаш" не казах "Напъни единствената си мозъчна клетка" или нещо от сорта![]()
![]()
flame написа:3 - Ако мога да съдя по писанията ти - опасявам се, че май не слушам толкова чалга колкото теб![]()
Не уверявам те че слушаме приблизително еднакво чалга... както казах слушам 3-4 пъти в годината за по няколко часа...
flame написа:4 - Не съм твърдял, че всичко слушащо чалга е мангал ходещо по концерти на пайнер![]()
Твърдя, че мнозинството зрители на концертите на Пайнер са диви селяци или мангали![]()
Не не... ето виж какво твърдиш...
flame написа:Това долу е БЪЛГАРСКОТО културно наследство:
http://www.youtube.com/watch?v=Eubf1UkwZfg
А това долу е АНАДОЛСКОТО културно наследство:
http://www.youtube.com/watch?v=-0UX87VNiBA
И като си представя, че има сънародници, които, слушайки първото парче, биха казали "А уа ко'й туй притурям са уа?! А уа кви са тия народни пьесни уа! Я зьеми пусни Василис Карас ньещо или на Амет новия хит, че не моа ги трая тея бе!"![]()
За тях мога да кажа само 2 неща:
1 - С ръка на сърцето си ги наричам ултра диви и прости селски бекове
2 - Те са типичните посетители на чалга концертите като горния
Е драги ми колега... лично аз не бих сменил "притури се планината" с Амет но друга народна песен не се бих и замислил да я сменя с Амет... това прави ли ме посетител на чалга концерт въпреки че не съм ходил никога на чалга концерт?!?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ogi написа:Feanor написа:vicho написа:flame написа:...
а ти представяш ли си как (х)абитуриентките танцуват и се радват на "притурила се планина"
сравнявате ябълки с круши
Какво се опитваш да кажеш в момента - че една музика непременно трябва да е с просташки/циничен/блудкав до безобразие текст и цигански ритми за да можеш да се забавляваш на нея ли?
ДА![]()
другите вариянти са да се надрусаш кат идиот и да се биеш с въздуха на някъв хаус... или да си пуснеш дълга косица да си обуеш кубинките да си облечеш АС/DC тениската и да си въртиш главата кат пумпал и оная ми ти хубава мазна косица да охвърля сите ора с пърхот
Оги,що не си трайкаш най добре а ???
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
павката написа:бесни чалгаджии,болни хаусъри и заклети метали-всички са на едно ниво
Мммм... зависи от дефиницията на "заклет метъл". Има една категория "заклети метъли" (известни по концертите като "орки"), за която вероятно си прав. Има обаче и други, не по-малко заклети, които са на съвсем различно ниво. Повечето ми познати са такива.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Ogi написа:flame написа:1 - Не знам кой във форума става и си ляга с чалга. Имам предположения, но докато не познавам човека не мога да твърдя нещо за него.![]()
2 - Поради горната причина (не те познавам) не помня да съм твърдял, че нямаш мозъчни клетки - но щом казваш...![]()
я да видим сега дали ще си спомниш...flame написа:Не знам колко мозъчни клетки имаш, но дали си ги впрягал да се замислиш по въпросаflame написа:Ииииих, ма как ме е яд, че вместо "Не знам колко мозъчни клетки имаш" не казах "Напъни единствената си мозъчна клетка" или нещо от сорта![]()
flame написа:3 - Ако мога да съдя по писанията ти - опасявам се, че май не слушам толкова чалга колкото теб![]()
Не уверявам те че слушаме приблизително еднакво чалга... както казах слушам 3-4 пъти в годината за по няколко часа...flame написа:4 - Не съм твърдял, че всичко слушащо чалга е мангал ходещо по концерти на пайнер![]()
Твърдя, че мнозинството зрители на концертите на Пайнер са диви селяци или мангали![]()
Не не... ето виж какво твърдиш...flame написа:Това долу е БЪЛГАРСКОТО културно наследство:
http://www.youtube.com/watch?v=Eubf1UkwZfg
А това долу е АНАДОЛСКОТО културно наследство:
http://www.youtube.com/watch?v=-0UX87VNiBA
И като си представя, че има сънародници, които, слушайки първото парче, биха казали "А уа ко'й туй притурям са уа?! А уа кви са тия народни пьесни уа! Я зьеми пусни Василис Карас ньещо или на Амет новия хит, че не моа ги трая тея бе!"![]()
За тях мога да кажа само 2 неща:
1 - С ръка на сърцето си ги наричам ултра диви и прости селски бекове
2 - Те са типичните посетители на чалга концертите като горния
Е драги ми колега... лично аз не бих сменил "притури се планината" с Амет но друга народна песен не се бих и замислил да я сменя с Амет... това прави ли ме посетител на чалга концерт въпреки че не съм ходил никога на чалга концерт?!?
Специално за теб съм оцветил в зеленичко горе...

А онова в червенкото го твърдя на N-та степен

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
xpl0d написа:Е.Димитров написа:Само да добавя-много мразим и тея негри и оная изгъзица дето я пеят,с онея смъкнати гащи-тея са по зле и от чалгата,особенно като позне днешната младеж да ги имитира,а песните,песните им са "ъ-ъ-ъ-мада фака-йо-йо-ъ-ъ-ъ"
Само такова слушаме...и още няколко подобни стилаАма грам не ми се обяснява на колко светлинни години си от истината за рап музиката.
Oooo,ма то негърският рап имал и истина...Дали знае някой друг за тая "истина" освен теб...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
N.Mihaylovski написа:Оги,що не си трайкаш най добре а ???
Не съм искал да обидя никой конкретно... предполагам съм те засегнал с описанието за металите но мнението ми за металите се формира от това че имам някво наблюдение над тях... най-фрапиращото е че тия момчета не обичат да се къпят... сигурен съм че има и много които се къпят... но съм още по сигурен че тези които не се къпят са повече... и не само мъжете метали!!! жените са още по-голяма смрад
Е.Димитров написа:xpl0d написа:Е.Димитров написа:Само да добавя-много мразим и тея негри и оная изгъзица дето я пеят,с онея смъкнати гащи-тея са по зле и от чалгата,особенно като позне днешната младеж да ги имитира,а песните,песните им са "ъ-ъ-ъ-мада фака-йо-йо-ъ-ъ-ъ"
Само такова слушаме...и още няколко подобни стилаАма грам не ми се обяснява на колко светлинни години си от истината за рап музиката.
Oooo,ма то негърският рап имал и истина...Дали знае някой друг за тая "истина" освен теб...
Yo! Wazzup, nigga!

Или поне аз така си мисля де - като "непрофесионален" рапър

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:...Дали знае някой друг за тая "истина" освен теб...
Знаят я много хора по света...ма в България, са на изчезване, почти ги няма.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а що не приемете ,че нещата се случват просто с времето си. мога да кажа ,че като човек, който явно е живял повече от пишещите в момента по темата ,не че най-дъртият е най-умен, но просто имам виждане най-дълго върху нещата.... та нещата просто си идват с времето и това,което се слуша на 20 не се слуша на 30 ,което пък не се слуша на 40....! поне при повечето хора е така.
а в един момент може -като мене просто да слушаш от време на време всичко което е минало като стилове или го има в момента.
мразя глория....! тъпа ми е ,префърцунена ми е ,адски силиконова ми е ,надута пуйка ми е и каквото се сетите ,дето да ме дразни ми е....! но има две песни -нейни ,които ме кефят,слушам си ги ,гледам да не ги гледам да не ме дразни ,а най-вече на диск....! е ми всеки си има вкусове. един ден ми се слуша вивалди,друг ден павароти с убийственото несун дорма,трети пък глория,друг път ду хас или уайт снейк..... не разбирам смисъла на спора и дефинирането на това : слушаш еди ква си музика ,начи си еди къв си ...и от двете страни.
а в един момент може -като мене просто да слушаш от време на време всичко което е минало като стилове или го има в момента.
мразя глория....! тъпа ми е ,префърцунена ми е ,адски силиконова ми е ,надута пуйка ми е и каквото се сетите ,дето да ме дразни ми е....! но има две песни -нейни ,които ме кефят,слушам си ги ,гледам да не ги гледам да не ме дразни ,а най-вече на диск....! е ми всеки си има вкусове. един ден ми се слуша вивалди,друг ден павароти с убийственото несун дорма,трети пък глория,друг път ду хас или уайт снейк..... не разбирам смисъла на спора и дефинирането на това : слушаш еди ква си музика ,начи си еди къв си ...и от двете страни.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ogi написа:N.Mihaylovski написа:Оги,що не си трайкаш най добре а ???
Не съм искал да обидя никой конкретно... предполагам съм те засегнал с описанието за металите но мнението ми за металите се формира от това че имам някво наблюдение над тях... най-фрапиращото е че тия момчета не обичат да се къпят... сигурен съм че има и много които се къпят... но съм още по сигурен че тези които не се къпят са повече... и не само мъжете метали!!! жените са още по-голяма смрад
Слушам метъл ито много,не носа кубинки,нямам дълга коса,изибщо не би казал някой че слушам метъл
Имам доста метали приятели с коси,кубинки и т,н един не е мазен и смръдлив,по доста концерти хода и там не ми мирише да ти кажа,тази заблуда за емтълите незнам от къде се е появила.
Но скапаните цигани да ти кажа доста понасмърдяват,та незнам кои смърди и е мазен....
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3