Треньорът на Северна Корея в концлагер
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Треньорът на Северна Корея в концлагер
Въпреки, че бежанците напускат страната с огромно усилие, голяма част от тях продължават да изразяват подкрепа за политическото ръководство там, и след като спечелят достатъчно пари се връщат обратно в родината си.[

Без страх, без спирачка!
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ся изпадаме в подробности ако не знаеш целите фамилии на бежанците биват пращани в концлагери, а на някои по отворени бежанци които се осмеляват да критикуват публично системата в КНДР дори отиват и на разстрел. Всъщност решението според мен за такъв тип страни е много прост - спираме да се занимаваме с тях пълна изолация нищо към тях и нищо от тях коментирам лекарства храни всичко до 10години ще е пусто и девствено място. Да си градят комунистическата утопия самички както могат!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
О, всемогъщи и всезнаещи българино!

Без страх, без спирачка!
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
май Дискавъри и Хистори каналите се прескачат и общата култура е стигнала до учебниците по История на комунизма ....
иначе и аз така на хора за които ТКЗС ДКМС и тем подобни абриавитури са им близки и свидни на сърцето

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
MatriX_Fucked написа:О, всемогъщи и всезнаещи българино!![]()
![]()
Колега ,чета ти постовете внимателно и не мога да схвана ти на покойния Огнян Дойнов ли си син/внук или просто си рожба на смесен Северно Корейски/Български брак и родителите ти а вкл. и ти сте "благоденствали" там благодарение на този болния дето затрива поданниците си бързо и упорито ?
Мой близък роднина бе там за кратко в един момент преди не много време и трябва да ти кажа ,че ако малко си направиш труда поне да попрочетеш и да вникнеш в нещата ще ти се промени качествено позицията относно тази държава и комунистическия им строй

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
жорка ,то бивш комунист и бивш тъпак нема. тва не се променя. тва е като да се родиш с пъпка на гъза-винаги си те боли....!
имам първи братовчед,който живее от 25г в китай и казва ,че дори самите китайци,които знаеме колко надъхано-червени са и те не подкрепят безрезервно севернокорейската диктатура. и те разбират, че тва е прекалено дори за комунисти.
и пак искам да повторя -аз от едно предаване или от едно радио или от веднъж не съм си изградил представата за тая страна. и статистически нема как целият свят да знае ,че са тъпаци и нередовни и само те да са прави.
скоро ,като потопиха южнокорейският кораб се размина на косъм сблъсъка ,но те са инат и говеда и със сигурност пак ще опитат и бъдете сигурни ,че ще стане голям ,ма голям проблем. и ако до тогава не сме успели да им изпратиме веселин маринов ,като ОМП или Оръжие за Масово Поразяване ще направят беля на целият свет.
а иначе тъпата им пропаганда със сигурност е видяла да се връщат разочаровани от гадният капиталистически свят бегълци.... даже не ги разстрелват ,а ги посрещат с цветя и карамфили...особено карамфили...! четен брой. както тука се връщаха бегълците през граница преди 89та така и там се връщат. стават опашки на границата и се записват месеци напред с номерца да се върнат. мдаа....!! най-умният човек-комунистическият човек!! ако не беше трагично щеше да е смешно...
имам първи братовчед,който живее от 25г в китай и казва ,че дори самите китайци,които знаеме колко надъхано-червени са и те не подкрепят безрезервно севернокорейската диктатура. и те разбират, че тва е прекалено дори за комунисти.
и пак искам да повторя -аз от едно предаване или от едно радио или от веднъж не съм си изградил представата за тая страна. и статистически нема как целият свят да знае ,че са тъпаци и нередовни и само те да са прави.
скоро ,като потопиха южнокорейският кораб се размина на косъм сблъсъка ,но те са инат и говеда и със сигурност пак ще опитат и бъдете сигурни ,че ще стане голям ,ма голям проблем. и ако до тогава не сме успели да им изпратиме веселин маринов ,като ОМП или Оръжие за Масово Поразяване ще направят беля на целият свет.
а иначе тъпата им пропаганда със сигурност е видяла да се връщат разочаровани от гадният капиталистически свят бегълци.... даже не ги разстрелват ,а ги посрещат с цветя и карамфили...особено карамфили...! четен брой. както тука се връщаха бегълците през граница преди 89та така и там се връщат. стават опашки на границата и се записват месеци напред с номерца да се върнат. мдаа....!! най-умният човек-комунистическият човек!! ако не беше трагично щеше да е смешно...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
А, лайте си, не ми пречите!
Фактите, са, че не разчитате на факти, ами просто на омраза...Един чул, друг си помислил...Ама СК стигна до Световното първенство по футбол (за разлика от демократична България)...Вие се напъвате да ми доказвате колко е гадно в СК...Е, аз въобще не го коментирам това!
И не мога да ви разбера, защо се настроихте като лоши кучета! Ще се наложи да се повторя!
Клипа, за който спомена СКИСА - доказана лъжа!
Бягството на четримата състезатели - доказана грешка, от самата организация на Световното го потвърдиха.
Новината за присъдата на треньора на СК - непотвърдена информация от изключително пристрастена медия.
Аз коментирам само това! Само и единствено! Вие ако искате да покажете, колко са лоши в СК - не ви преча, и не го оспорвам, но не с подобни ДОЛНИ методи! Вие действате точно като Рейгън ( ще цитирам по памет и сигурно неправилно) - "Няма значение какви методи ще ползваме и колко милиарда долара ще изхарчим в борбата си срещу СССР"...Та и за вас истината или методите нямат значение, само и само да покажете колко са нечовеци в Северна Корея...
Вече казах "добре" на СКИСА...Като започне кампания "Световна купа по футбол 2014" ще видим състава на Северна Корея, дали треньора е същия, дали е екзекутиран от злите комуняги, дали отново ще се класират за Световното...Само неща свързани с футбол...
А дали Пенчо е бил в Северна Корея и не му е харесало, дали Генчо има лоши спомени от 82-ра, въобще не ме интересува, драги!
Така, че - лайте си, не ми пречите!

ПП. Бил съм в САЩ, не ми хареса, един негър ми открадна 20 долара на монети... И к'во?

Фактите, са, че не разчитате на факти, ами просто на омраза...Един чул, друг си помислил...Ама СК стигна до Световното първенство по футбол (за разлика от демократична България)...Вие се напъвате да ми доказвате колко е гадно в СК...Е, аз въобще не го коментирам това!
И не мога да ви разбера, защо се настроихте като лоши кучета! Ще се наложи да се повторя!
Клипа, за който спомена СКИСА - доказана лъжа!
Бягството на четримата състезатели - доказана грешка, от самата организация на Световното го потвърдиха.
Новината за присъдата на треньора на СК - непотвърдена информация от изключително пристрастена медия.
Аз коментирам само това! Само и единствено! Вие ако искате да покажете, колко са лоши в СК - не ви преча, и не го оспорвам, но не с подобни ДОЛНИ методи! Вие действате точно като Рейгън ( ще цитирам по памет и сигурно неправилно) - "Няма значение какви методи ще ползваме и колко милиарда долара ще изхарчим в борбата си срещу СССР"...Та и за вас истината или методите нямат значение, само и само да покажете колко са нечовеци в Северна Корея...
Вече казах "добре" на СКИСА...Като започне кампания "Световна купа по футбол 2014" ще видим състава на Северна Корея, дали треньора е същия, дали е екзекутиран от злите комуняги, дали отново ще се класират за Световното...Само неща свързани с футбол...
А дали Пенчо е бил в Северна Корея и не му е харесало, дали Генчо има лоши спомени от 82-ра, въобще не ме интересува, драги!
Така, че - лайте си, не ми пречите!

ПП. Бил съм в САЩ, не ми хареса, един негър ми открадна 20 долара на монети... И к'во?

Без страх, без спирачка!
^^^ Шъ мъ извиняваш ама ти на това ли му викаш традиции и едва ли не успехи във футбола???
http://en.wikipedia.org/wiki/Korea_DPR_ ... tball_team
От 1930 до 1962 пълен мрак! 1966 някакъво участие все пак, и някакъв проблясък....от 1970 до 2006 пълен, тотален мрак ! 2010 ги видяхме всички....За 80 години (!!!) две участия, едно 8-мо и едно 32 място ....евала традиция ! Ми то ние с нашите участия на финали и 4-тото място сме си направо световна супер сила, по твоята логика за отчитане на успехите и традициите !
И втори въпрос :
Мислил ли си да отидеш да живееш в някоя от страните, като Куба или Северна Кореа? Струват ми тъкмо уредени като за теб !
http://en.wikipedia.org/wiki/Korea_DPR_ ... tball_team
От 1930 до 1962 пълен мрак! 1966 някакъво участие все пак, и някакъв проблясък....от 1970 до 2006 пълен, тотален мрак ! 2010 ги видяхме всички....За 80 години (!!!) две участия, едно 8-мо и едно 32 място ....евала традиция ! Ми то ние с нашите участия на финали и 4-тото място сме си направо световна супер сила, по твоята логика за отчитане на успехите и традициите !
И втори въпрос :
Мислил ли си да отидеш да живееш в някоя от страните, като Куба или Северна Кореа? Струват ми тъкмо уредени като за теб !
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Какъв пълен мрак, бе, крът?
AFC Asian Cup, е еквавилента на Европейското ни първенство... Ако си беше направил труд да провериш материала, с който искаше да ме "закопаеш", въобще нямаше да го пускаш? Или AFC е смешно комунистическо турнирче? С 46 Азиатски страни? Между които Япония, Южна Корея и др.?
Въобще -

ПП. Абе симпатяги, ако не сте виждали къртица през живота си - ето:

AFC Asian Cup, е еквавилента на Европейското ни първенство... Ако си беше направил труд да провериш материала, с който искаше да ме "закопаеш", въобще нямаше да го пускаш? Или AFC е смешно комунистическо турнирче? С 46 Азиатски страни? Между които Япония, Южна Корея и др.?
Въобще -

ПП. Абе симпатяги, ако не сте виждали къртица през живота си - ето:

Последна промяна MatriX_Fucked на 09 Авг 2010, 0:39, променена общо 1 път
Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Какъв пълен мрак, бе, крът?![]()
![]()
![]()
Въобще -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въобще викаш само супер сили се подвизават там по това време ! Евала и за футболните ти познания ! Две участия !!! В тоя "якия" турнир ! Евалата сила !
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Това, че ТИ не ги следиш, не означава, че не са добри, бе кръте! Те и африканските и южно-американските първенства не дават по Диема, ама те...Сигурно и там не се играе футбол!
Вече се излагате, бе!
ПП. В Куба съм бил, страхотно е, препоръчвам ви горещо!
Вече се излагате, бе!

ПП. В Куба съм бил, страхотно е, препоръчвам ви горещо!

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Това, че ТИ не ги следиш, не означава, че не са добри, бе кръте! Те и африканските и южно-американските първенства не дават по Диема, ама те...Сигурно и там не се играе футбол!
Вече се излагате, бе!
Абе тези твоите юнаци са играли два пъти в тоя якия турнир ! През 1980 година 4-то място, да ти кажа тогава са само супер сили в тоя турнир, чак страх да ги хване отборите от другите континенти ! И още веднъж, през 1990 имат участие на олимпийския принцип, колкото да участваме ! Евала пак, сила са !
Последна промяна GRIPEN на 09 Авг 2010, 0:45, променена общо 1 път
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
FIFA World Cup
* 1966 - Quarter-finals
* 2010 - Round 1
AFC Challenge Cup
* 1980 - 4th place
* 1992 - Round 1
* 2008 – 3rd place
* 2010 – Winners
East Asian Cup
* 2003 – Withdrew
* 2005 – Third place in Final Tournament
* 2008 – Fourth Place in Final Tournament
* 2010 – Did not qualify
Nehru Cup
* 1993 – Winners

* 1966 - Quarter-finals
* 2010 - Round 1
AFC Challenge Cup
* 1980 - 4th place
* 1992 - Round 1
* 2008 – 3rd place
* 2010 – Winners
East Asian Cup
* 2003 – Withdrew
* 2005 – Third place in Final Tournament
* 2008 – Fourth Place in Final Tournament
* 2010 – Did not qualify
Nehru Cup
* 1993 – Winners

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:AFC Challenge Cup
* 2008 – 3rd place
* 2010 – Winners
Ми и така да е, още по-зле за "великия" турнир, видя се що за качество има.....отвяха ги като бърмбър сламка тези твоите "winner" -си, другарю..

Абе човек, ако ще и реигоналните им купи да извадиш на тези твоите симпатяги, те на световно ниво си остават едни малки, жълти, тичащи и вадещи топката от мрежата човечета ....

Проверявал ли си как са кваритирите и кога има полети за натам....много се застояваш в гнилата капиталистическа обстановка .

А, че "оня якия" турнир е еквивалент на Европейското първенство спор няма, по това, че участват национални отбори от даден континент.....други прилики не мисля че могат да се намерят ...
Последна промяна GRIPEN на 09 Авг 2010, 0:58, променена общо 6 пъти
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Правиш ми вятър, бе, приятелю! 
Ако ще да са смешни в твоите очи, въпроса беше дали имат футболни традиции! Имат! Точка!
Вие сте най-голямите комунисти, които съм виждал през живота си...Няма падане по гръб...Ще се извъртите всякак си!

Ако ще да са смешни в твоите очи, въпроса беше дали имат футболни традиции! Имат! Точка!

Вие сте най-голямите комунисти, които съм виждал през живота си...Няма падане по гръб...Ще се извъртите всякак си!

Без страх, без спирачка!
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5