Марка преносими компютри номер 1 в света
Модератор: Общи модератори
Re: Марка преносими компютри номер 1 в света
Както при БМВ-то е, веднъж вземеш ли си Apple не се връщаш на друго...
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
а къде са IBM в анкетата???
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
между HP и Fujitsu 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
2008г., си купих Сони, сега пиша пак от него, не се гаси изобщо... в същност се гаси само когато пътувам за Италия и там пак се пуска и се гаси като тръгна обратно за тук... нямам никви проблеми. Цената си отговаря на качеството...
Като се прави такава анкета мисля че в нея трябва да има Сони, Епъл, ХП, ДЕЛ и Тошиба.... тия Фуджитсу мужицу и други тип "СангЙонг" марки изобщо нямат място в игрите...
Като се прави такава анкета мисля че в нея трябва да има Сони, Епъл, ХП, ДЕЛ и Тошиба.... тия Фуджитсу мужицу и други тип "СангЙонг" марки изобщо нямат място в игрите...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Nasti написа:2008г., си купих Сони, сега пиша пак от него, не се гаси изобщо... в същност се гаси само когато пътувам за Италия и там пак се пуска и се гаси като тръгна обратно за тук... нямам никви проблеми. Цената си отговаря на качеството...
с нетърпение очаквам когато си отворите лаптопите да прочетете марката на дъното

Coulthard написа:Nasti написа:2008г., си купих Сони, сега пиша пак от него, не се гаси изобщо... в същност се гаси само когато пътувам за Италия и там пак се пуска и се гаси като тръгна обратно за тук... нямам никви проблеми. Цената си отговаря на качеството...
с нетърпение очаквам когато си отворите лаптопите да прочетете марката на дъното
Te ги брандират вече и дъната

Инак , както каза някой колега, всички над 1800 лв са убави

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Чета мненията и ми прави впечатление, че хората които са минали през повечето марки, казват, че Dell е истината. Гласуващите за други брендове (изключвам Apple) са имали/имат един лаптоп досега и нямат база за сравнение.
Ако цял живот не съм се качвал на различна кола от Rover и не съм имал сериозни премеждия с нея, в едно гласуване, винаги щях да гласувам, че Rover са най-добрите коли.
Та така... След малко лутане - Dell. Но не от най-евтините, че те освен емблемата, нямат общо с марката.
Ако цял живот не съм се качвал на различна кола от Rover и не съм имал сериозни премеждия с нея, в едно гласуване, винаги щях да гласувам, че Rover са най-добрите коли.
Та така... След малко лутане - Dell. Но не от най-евтините, че те освен емблемата, нямат общо с марката.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
Аз си купих DELL преди почти година и съм доволен. Ако трябва да избирам сега, пак бих взел DELL! 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
IBM/Леново, и по конкретно Т-серията рулира. другите серии е естествено че според цената си са боклуци 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Няма значение марката,колкото е по-мощен-толкова по-добре,единствено HP правят изключение,ако ще да са с 10 ядрен процесор,толкова са бъгави и капризни,първото което цъфти е захранващият блок,който е в самият компютър,значи правил съм поне 20 HP-та и всичките имаха подобни грижи...а не съм сервиз,представям си какво е в сервизите,най-дуракоустоичивите са асус,тошиба,сони,дел и ейсър
Hack0 написа:Само аз ли съм с MSI ?
И аз ,но съм си доволен