Радар детектор,прихващаш и камерите?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Радар детектор,прихващаш и камерите?
dimithur написа:Aре по 30км/ч отгоре над ограниченията ви дават, мисля че е предостатъчно
дам и пуснах тема наскоро пак от 24 часа на автомагистрала тракия пращат честитки само на шофьори летящи с над 165 км/ч...така беше споделил дежурния инспектор....да се движиш със 160 км в час на магистрала е перфектно. Кому е нужно повече от 160 км/ч?

Един път да настъпиш до 200 за 5 сек. да начешеш крастата и стига толкова.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Cinder написа:Въпросния радар детектор работи. Взехме на 1 колега за рожденния ден точно такъв и миналия месец ходихме до морето. Предупреди за всички камери по пътя, дори за тези които бяха сложили през 6те месеца които не бях ходил до моретотака че бих казал че е доста точна базата им данни. Също така можеш да си отбелязваш сам точки.
Другата готина част е че можеш да си сваляш карти за доста държави. С покупката на радара получаваш 1 година безплатно актуализиране на картите и точките с камерите, след това цакаш. За работата като радар детектор не мога да кажа колко добре се справя, тествахме го в моята кола (аз съм с една архаична 6 бандова Кобра) и пищеше за щяло и нещяло, докато Кобрата си мълчеше.
Единствено цената не ми харесва (mhihi)
важното е че работи и пищи и на камерите.това ме интересуваше.ако от ушевия с радара има измъкване,то от камерата няма.
бтв радара успяваше ли да прихване някакви "сигнали" от изключените полицейски радари.които почти винаги са изключени и се включват в последния момент,когато вече и радара не те спясява...
а след тази една година какво се случва? как ще се обновява?
колкото до изключените радари които се включват в последният момент - мисията невъзможна
колкото до изключените радари които се включват в последният момент - мисията невъзможна

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Абе май това е спасението

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:Абе май това е спасението![]()
И с това отиваш право тук

и няма да се терзаеш повече с проблеми свързани с камерите и с каквото и да било

- азззз
- младши ентусиаст
-
© написа:а след тази една година какво се случва? как ще се обновява?
чел съм из темите мнения на колеги,които казват че с техните радари са хващали "сигнали" и на изключени пол.радари...аз с моя лично нищо не съм прихващал та знам ли.този може и това да прави,за тея пари

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз за това си продадох радара,на милицията мълчеше като "гъз" обаче се разцепваше да писука на секакви глупости и си казах "какво само ще разчитам на некаква глупост,я го метай некъде,най-много колата да ми разбият като го забравя" и си спазвам правилата,само като има по-бърз на магистралата от мен се лепвам за "сапьора" и карам след него
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:само като има по-бърз на магистралата от мен се лепвам за "сапьора" и карам след него
И аз използвам тая техника

BMW_RIDER написа:Е.Димитров написа:само като има по-бърз на магистралата от мен се лепвам за "сапьора" и карам след него
И аз използвам тая техника![]()
По мои наблюдения пък, винаги спират втория "сапьор"

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:BMW_RIDER написа:Е.Димитров написа:само като има по-бърз на магистралата от мен се лепвам за "сапьора" и карам след него
Не и ако караш на правилната дистанция и реагираш навреме да намалиш. Досега не съм имал проблеми с тази техника

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
dimithur написа:BMW_RIDER написа:Е.Димитров написа:само като има по-бърз на магистралата от мен се лепвам за "сапьора" и карам след него
Не е като да не се е случвало,карам си аз след 3 ма дето се движиха бързо и изкача милиционера ,маха палката-никой и вече на мене най се размаха,викам "да бе,ше го ям за другите" и пропуснах да спра,това миналата година-нямам никакви честитки
азззз написа:камерата на ихтиман.не че нещо ама там спокойно може да се кара с повече от 130,а камерата сигурно те снима още след 141км/ч
Мен ме снима още на 136,обаче не са ми пратили честитка.И съм сигорен,че ме снима защото беше рано сутринта,нямаше други коли и светна светкавицата.

- азззз
- младши ентусиаст
-
BalBosA написа:азззз написа:камерата на ихтиман.не че нещо ама там спокойно може да се кара с повече от 130,а камерата сигурно те снима още след 141км/ч
Мен ме снима още на 136,обаче не са ми пратили честитка.И съм сигорен,че ме снима защото беше рано сутринта,нямаше други коли и светна светкавицата.
еми ако получиш честитка пиши поне да знаем.тъкмо ще убориш колега,който твърдеше че снимала след 165км/ч
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
dimithur написа:BMW_RIDER написа:Абе май това е спасението![]()
И с това отиваш право тук
и няма да се терзаеш повече с проблеми свързани с камерите и с каквото и да било
хаахх ...

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4