Easy Credit - някой ползвал ли е услугите им ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Easy Credit - някой ползвал ли е услугите им ?

Мнение от Kambe » 08 Авг 2010, 19:16

интересно ми е каква е лихвата им за една година на 6-700 лв. Някой ако се е възползвал, нека сподели :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: Easy Credit - някой ползвал ли е услугите им ?

Мнение от Binev_OuT » 08 Авг 2010, 19:31

Щом е за една година ползвай банка.Аз съм бил техен клиент 2-пъти.Пърият път взех 200 лева и върнах 290 за 3 месеца,а вторият взех 300 и върнах близо 400 за 4 месеца.Вноските в Изи са всяка седмица,месечни могат да ползват само пенсионери.
И не се намаля лихвата ако ги върнеш по рано.Аз и двата кредита към тях ги върнах по рано защото вяка седмица да знам че трябва да давам е някъф ужас.Моят съвет е да не се захващаш.
За такъв голям период 1 година ако вземеш от тях сигурно лихвата ще ти е 200%
Най-фобре банка.Месечни вноски сносна лихва(в сравнение с бърните кредити)
Ако в банка не стане,пробвай Профи кредит.Там пак е месечна вноска имаш право на 3 отлагания на вноските ако си загубиш работата или стане нещо с теб и лихвите са като в банките.Самоче там ако си под 23годни ти трябва гарант и минмалната сума е 500лв
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 08 Авг 2010, 23:03

Не се захващай с тях,нито с Изи,нито с Гоу хоум и други такива,колегата е написал отогре закакво иде реч.Аз ще допълния, че татко имаше кредит към едните, имаше и застраховка, човека почина а застраховката бе отказана и наследниците дължим сумата. Така, че с тия пирамиди по-добре не. А и естно казано,не знам какво ти е дереджето, ама 700лв за една година, няма кой да даде май, всмисъл, на хората им звучи смешно. По-добре вземи от Джет кредит или Транскард. Лихвите не са малки, но са коректни с договорите си. Лихвите са им около 18%. Джет на кеш мисля за първи клиент даваха 2-300лв, а транс 500лв, като в транскард на всеки 3 месеца имаш право да пускаш молба за увеличаване на кредита и 45 дневен гратисен период за погасяване на заема, без лихва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Авг 2010, 12:47

Сичко що завършва на ...... кредит, бегай далече.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 09 Авг 2010, 13:15

тея са бързи и лесни амаа лихвите са не питай... По-добре земи пари от приател познат и му дай на него тези пари за лихви...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Авг 2010, 17:53

в други държави процентите на лихвите на тези "лихварни акули" за които говорите са наказуеми по закон...

мисля, че в българия е огромна грешка да се вземе какъвто и да е кредит- особено пък за по-малко пари...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 18:12

alx написа:в други държави процентите на лихвите на тези "лихварни акули" за които говорите са наказуеми по закон...

мисля, че в българия е огромна грешка да се вземе какъвто и да е кредит- особено пък за по-малко пари...

В България има закон, според който, максимума лихва е 3% на месец. Друг е въпроса, че такива разни дружества, тип "мижи да те лажем" си измислят врътки и го заобикалят тоя закон :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Авг 2010, 18:28

обирджии

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 09 Авг 2010, 18:35

набутване
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 09 Авг 2010, 18:38

мерси колеги, наистина се разсъних като им прочетох лихвите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :conf: :paranoid: :conf: :paranoid: и според мен най-добре за такава сумичка (5-600лв.) да търся приятел
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Авг 2010, 19:09

dimithur написа:
alx написа:в други държави процентите на лихвите на тези "лихварни акули" за които говорите са наказуеми по закон...

В България има закон, според който, максимума лихва е 3% на месец. Друг е въпроса, че такива разни дружества, тип "мижи да те лажем" си измислят врътки и го заобикалят тоя закон :dunno:

3% месечно е 36% на година. 36% на година е подсъдно в развитите държави защото се смята за "хищническа практика"... за такива лихви се влиза в затвора. общо взето лихви над 19% на година се смятат за лош бизнес.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Авг 2010, 21:12

а тук подобни компании "просперират"
пред офиса им тук непрестанно чакаха мургави съграждани

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 21:20

© написа:а тук подобни компании "просперират"
пред офиса им тук непрестанно чакаха мургави съграждани

Ми с тея лихви, нали се сещаш, че двама мангала да ги завлекат, един редовно плащащ си балък, пак ще ги изкара на плюс :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Назад към Извън Темата