Ямбол-Елхово път
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Ямбол-Елхово път
Здравейте колеги иска да попитам някой пътувал ли е по пътя Ямбол-Елхово,този път свързва три ГКПП-та а е направо меко казано отврат.Ако имаш камани в бъбреците можеш да минеш там и ще ти тръгнат каманите веднага
а какви дупчици са зейнали малее може да си оставите дингилите на колата.
дано да не ми се налага да минавам ама минали ще кача и някой снимчица да видите

а какви дупчици са зейнали малее може да си оставите дингилите на колата.
дано да не ми се налага да минавам ама минали ще кача и някой снимчица да видите

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Ямбол-Елхово път
Току-що си идваме точно от Елхово.
Кратерите пак са зейнали (беше кърпен преди няколко месеца), в участъка на "пистата" един колега вчера беше закъсал, вероятно заради дупка. Има доста камиони, по пътя пъпли по малко и селскостопанска техника, изобщо трябва осторожно да се кара, особено от Окоп към Елхово - там е най- зле.

Никой не мое ма връне на селу!
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
този път не е правен за такъв поток от ТИР-ове. А и бива ремонтиран рядко. Защо пътя от бензиностанцията след Елхово до границата не е мръднал вече толкова години?! Защото е направен с цел да издържи всичкото това натоварване, т.е. един път направен както трябва в Ямболска област. Този път има много дебела и здрава основа. А мостчетата са правени на наново и то много здраво.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Ммм.. дааа аз съм от Елхово и знам за какво става въпрос ТРАГЕДИЯ!!!
Сега правят пътищата между селата паралелно на пътя Ямбол- Елхово но както обикновенно наща българска работа парите са свършили и до там дядовците с каруците ще си карат на нов асвалт а ние ще си трошим колите. Този път го пътувам 40 минути а е точно 37 км. Правете си сметката.
Сега правят пътищата между селата паралелно на пътя Ямбол- Елхово но както обикновенно наща българска работа парите са свършили и до там дядовците с каруците ще си карат на нов асвалт а ние ще си трошим колите. Този път го пътувам 40 минути а е точно 37 км. Правете си сметката.
- Next
- старши ентусиаст
-
Don_Emilio написа:Защо пътя от бензиностанцията след Елхово до границата не е мръднал вече толкова години?
Защото е сравнително нов. Едва на 5 години е. Има време и той ще си отиде.
А пътя м/у Ямбол - Елхово е още с белия асвалт на Тодор Живков е какво да очакваме още от него ?!
Хаха, баси... 93-та бех кашик в Елхово и пътя още тогава беше трагедия... Сигурно не е ремонтиран от тогава 
Ти ебем и пътя не ща и да минавам от там...

Ти ебем и пътя не ща и да минавам от там...
© написа:Елхово - само псувам, псувам ...
да,и аз ги псувам поне да хващаха щеше да има положителен прираст страната

cherepa83 написа:© написа:Елхово - само псувам, псувам ...
да,и аз ги псувам поне да хващаха щеше да има положителен прираст страната
Дето са минали соц. военните братче, нищо не фаща. Тия 90% са импотентни алкохолици...
- Next
- старши ентусиаст
-
Моля моля това че не ни оправят пътищата и хвърлят всички пари към столицата ние нямаме вина. А това за алкохолиците пък нямаше нужда. 

Next написа:...А това за алкохолиците пък нямаше нужда.
Батка, не се засягай де. Тва на майтап

А иначе викаш у столицата опраили проблема с дупките

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
почти всеки ден има коли да сменят гуми,ай плащай акто си немаш работа винетки,данаци и т.н.
ееее колеги не сме алкохолици тука бе само петък и събота всичко е на ония свят

ееее колеги не сме алкохолици тука бе само петък и събота всичко е на ония свят

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
Next написа:Моля моля това че не ни оправят пътищата и хвърлят всички пари към столицата ние нямаме вина. А това за алкохолиците пък нямаше нужда.
Все ще има някой човек който да отговаря за пътя, може дори да не е от Елхово
аз за него говорех
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2