Цивилни патрулки
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Цивилни патрулки
Бе не казвам, че е лошо да ги има. Нека. Мисля, че на всеки може да се случи. Те го то, снимаха ме, обаче се чудя с каква скорост, щото едно е със 70, съвсем друго 95. Разрешеното на тази улица да е 50/60. Някой може ли да ми даде линк към глобите по километри, че с толкова промени вече не знам кое колко е.
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
относно тези патрулки ще уведомя за две кой ги срещам редовно и са си на едно и също място:
1.позиция - колелото на руски паметник,стой точно като излизаш от македония в посока пирогов,колата е зелен пасат 99г.със притамнени стъкла но се вижда оборудването на предното стъкло.
2.позиция - кръстовището на овча купел и борис но тази патрулка се мести и в посока княжево,най често е до магазин 345,сив опел зафира е,при нарушение от моя страна вече имам акт от тях идвайки от славия направих 3 колона в посока борис 3 (явмо много ги бях ядосал)
1.позиция - колелото на руски паметник,стой точно като излизаш от македония в посока пирогов,колата е зелен пасат 99г.със притамнени стъкла но се вижда оборудването на предното стъкло.
2.позиция - кръстовището на овча купел и борис но тази патрулка се мести и в посока княжево,най често е до магазин 345,сив опел зафира е,при нарушение от моя страна вече имам акт от тях идвайки от славия направих 3 колона в посока борис 3 (явмо много ги бях ядосал)
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Май ушевите ще ни вкарат леко полеко у пътя, а? У Разград също има една червена Астра, колеги казаха.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
В Стара Загора също има няколко цивилни снимачки: Опел Астра Н. Едната беше червена със сигурност, за другата ми се върти нещо като тъмно синя.
Стоят често след надлеза на Бисер Олива - към Колю Ганчево, също така и посока Мол-а след надлеза на ДЗУ
и спират коли
Стоят често след надлеза на Бисер Олива - към Колю Ганчево, също така и посока Мол-а след надлеза на ДЗУ

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Аз веднъж се пребирам от Созопол към Бургас и си хвърча,по едно време гледам бялата астра без означения и викам тука ще има някои капан.Намалих и го изпреварвам с някаде 95,като се изравних с него почвам да зяпам и гледам,че има камера,но си продалжавам със същата скорост и точно когато предната му броня беше някаде до предната ми врата оня и шибна газта изхвърча напред и повече не го видях 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Тук в Разград те прихващат и въобще не снимат, направо те "спират"

А с това гледаме 1, 2 и 3 програма на новозеландската телевизия:

А с това гледаме 1, 2 и 3 програма на новозеландската телевизия:

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Асеновград - Пловдив. Почти всеки път като мина през деня и чакат някаде. Та настройват си там хапаратурата и си лежат айляшката. 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
В Разград тая червената астра снима яко , имам вече 1-2 познати които "изгоряха"

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Хмм, аз миналата седмица беснях из Разград, дано не са ме ошамарили 

Si non confectus, non reficiat.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Zagy написа:Хмм, аз миналата седмица беснях из Разград, дано не са ме ошамарили
Е що не се обади да беснеем заедно

- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
Mbass написа:Асеновград - Пловдив. Почти всеки път като мина през деня и чакат някаде. Та настройват си там хапаратурата и си лежат айляшката.
На КЦМ-то има едни сянки и са винаги там, и ограничението както е 50 там смятай

Авторе, да не са те спряли на Лаута, там много често са почнали тия с с камерите. Мен ме спряха на 1 януари за превишена скорост, ама намериха едно неща в документите и ми пожелаха приятен път. Искаха да ми вземат книжката за 6 месеца

hoolie написа:Mbass написа:Асеновград - Пловдив. Почти всеки път като мина през деня и чакат някаде. Та настройват си там хапаратурата и си лежат айляшката.
На КЦМ-то има едни сянки и са винаги там, и ограничението както е 50 там смятай![]()
Авторе, да не са те спряли на Лаута, там много често са почнали тия с с камерите. Мен ме спряха на 1 януари за превишена скорост, ама намериха едно неща в документите и ми пожелаха приятен път. Искаха да ми вземат книжката за 6 месеца![]()
Ако го тагна през Гугльо, ще ти покажа къде ме спряха. На път за Карфур, ще направя снимка през Гугъл. А те новите радари май не могат да им се отменят засечени скорости, имат няколко секунди, така че май май изобщо не са те засичали?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
hoolie написа:Mbass написа:.................
.................. ама намериха едно неща в документите и ми пожелаха приятен път. Искаха да ми вземат книжката за 6 месеца![]()
Яко. Ба къв си играч.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
spacepl написа:hoolie написа:Mbass написа:.................
.................. ама намериха едно неща в документите и ми пожелаха приятен път. Искаха да ми вземат книжката за 6 месеца![]()
Яко. Ба къв си играч.
Ми играч е.Ти като не си ходи 6 месеца пеш.

Последна промяна DanielzZz на 11 Авг 2010, 10:33, променена общо 1 път
- spacepl
- старши ентусиаст
-
кво кво ???
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3