Насока за зелена карта САЩ
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PeYo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше М50Б20 Ванус
- Мечтае да кара: Офчи Кон
- Детайли за колата: M50B20 Vanos coupe
Re: Насока за зелена карта САЩ
много хора кандидатсват от много години чрез разни сайтове фалшиви искащи пари....сайта е един и сам си пускаш документите безплатно....ако спечелиш прашат ти писмо после пращаш обратно ако не си женен след първото писмо може да се ожениш даже имаше последно оферта за 20к долара от жена която искаше да отиде в Сащ но както и да е превеждат се сериа от документи медицински...... после се минава интервю с консула жена на около 32-35 години и не бъркайте да говорите на английски ако не го знаете перфектно всичко абсолютно всичко е за ваша сметна зелените карти са около 900 долара на човек отделно билетите най евтините са около 800 долара трябва да имате намерен гарант в Америка който да ви прати писмо и тнт минават се медицински всичко за ваша сметка след като пристигнете има срок от 4 седмици да ви издадът SSN зада може да почнете работа до 30 дни се мината изпит с 60 въпроса за книжка... и едно допълнение всяка година избират все по малко българи 2001 имаше около 5000 човека миналата година бяха 1300 ,а тази 1100 догодина може да ста под 1к и така ако нямате сигурен човек так като гарант трудно стават нещата и трябва да не сте съдени да нямате големи кредити и какво ли още не но много хора пускат даже мисля тази година да си пробвам късмета успех на всички желая и .... Калифорния истинското място за всеки Бмв фен 

Langata написа:
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
PeYo написа::
Колега,тури една запетая бърем за красота бре,не ми стига дъха да прочета всичко от един път...
Иначе сайта, както каза колегата по-горе е един,изискванията са там за снимка и за начин на пускане,старта е от 1 септември,местата са около 8000 мисля че бяха за България
- PeYo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше М50Б20 Ванус
- Мечтае да кара: Офчи Кон
- Детайли за колата: M50B20 Vanos coupe
В лотарията за 2009 година зелени карти са получили 1 154 българи, а за 2010 година - 842.
Крайният срок за регистрация в лотарията е 30 ноември, така че окончателният брой на кандидатите ще бъде известен едва след тази дата.
колега много малко хора печелят може да са примерно 2000 има срок значи колкото по рано си направиш документите имаш по голям шанс.Понеже има 2000 опуснати обаче аз печеля ... женя се и и ставаме 2ма ако имам 3 деца ? ставаме 5 и така просто трябва да се правят бързо нещата дори има много хора недоволни от бг пощите и хора в америка им пускат документите.Зада става бързо и с спедиторски компани се пращат по бързо за бг и по сигурно.И пак казвам каквото реши консулката може да откаже зелена карта каквото прецени тя.Но това е голям шанс в живота имам много спечелили познати роднини който не се връщат.Определено е за амбициозни хора началото винаги е трудно макар,че някой щатове федералния минумум е 10 долара на час но каквото има
Крайният срок за регистрация в лотарията е 30 ноември, така че окончателният брой на кандидатите ще бъде известен едва след тази дата.
колега много малко хора печелят може да са примерно 2000 има срок значи колкото по рано си направиш документите имаш по голям шанс.Понеже има 2000 опуснати обаче аз печеля ... женя се и и ставаме 2ма ако имам 3 деца ? ставаме 5 и така просто трябва да се правят бързо нещата дори има много хора недоволни от бг пощите и хора в америка им пускат документите.Зада става бързо и с спедиторски компани се пращат по бързо за бг и по сигурно.И пак казвам каквото реши консулката може да откаже зелена карта каквото прецени тя.Но това е голям шанс в живота имам много спечелили познати роднини който не се връщат.Определено е за амбициозни хора началото винаги е трудно макар,че някой щатове федералния минумум е 10 долара на час но каквото има

Langata написа:
stiven100 написа:
stiven100 написа:
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Колега ти направи ли си труда да разгледаш сайта на посолството в БГ
Има указания като за малоумни.Кандидатства се онлайн като е нужно да имаш своя актуална снимка качена на компютъра от,който кандидатстваш и личната ти карта да е под ръка.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2