Почивка в Gran Canaria
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Почивка в Gran Canaria
За трети път посещавам тези острови и за първи Големия. Най-важното за мен там е климата. Няма топло, няма студено, винаги е ти е идеално като температура. Задължително е да се вземе кола, освен ако някой не иска да седи само на плажа и в басейна. Всичко като цяло е много добре, лоши страни не мога да назова. Освен всичките хубости, цените са много приемливи, като хотели, храна и т.н., а цигарите, бензина и всякакви акцизни стоки са без пари, сравнено с Европа. Не съм много по писането, а ако трябва да опиша всичко няма да ми стигнат няколко часа. Има забавления за всички, като се почне от обиколки по острова, всякакви екстремни спортове, до подводници, сафарита с джипове или камили и т.н. Ето няколко снимки за начало. Препоръчвам го на всеки, идеално място за почивка в истинския смисъл на думата
Това е от хотела.

Това надолу са различни места по острова.

Тази катедрала е построена от вулканични камъни.

Малко картинг, на 1650 метрова писта!

Това е от хотела.
Това надолу са различни места по острова.
Тази катедрала е построена от вулканични камъни.
Малко картинг, на 1650 метрова писта!
- Alpinab3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330d черна излитаща
- Мечтае да кара: е90 М3 limousine
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Re: Почивка в Gran Canaria
Един приятел беше там наскоро. Това, което си написал е вярно. Мястото е супер.
Просто искам да добавя, че е пълно с черни, емигранти и всякакви вид други престъпници. Не си и помисляйте да оставите багаж, апарати, чанти без надзор.
Внимавайте ако ви предлагат нещо много отблизо - вероятно ви проверяват джобовете - някои са изгорели така.
Иначе това е едно от най-добрите места за сърф и уиндсърф в света. Цените обаче са височки.
Просто искам да добавя, че е пълно с черни, емигранти и всякакви вид други престъпници. Не си и помисляйте да оставите багаж, апарати, чанти без надзор.
Внимавайте ако ви предлагат нещо много отблизо - вероятно ви проверяват джобовете - някои са изгорели така.
Иначе това е едно от най-добрите места за сърф и уиндсърф в света. Цените обаче са височки.
Touring & windsurf club
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Де пута мадре,ти си решил да ни дразниш ,колега ...
Да постна ли сега едни снимчици от езерото в Дружба и рибките в него,а
Произвеждат и банани,няма ли снимки от плантацииките
Шегата настрана,много готин плаж,вода и пясък

Да постна ли сега едни снимчици от езерото в Дружба и рибките в него,а

Произвеждат и банани,няма ли снимки от плантацииките

Шегата настрана,много готин плаж,вода и пясък

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
доста години вече живеем тук на Тенерифе де 80 цента бензин 17 евро стек боро 2,50 кило пържолки всичко е хубаво ама ни липсват само роднини прятели студа и снега в България си ходим на почивка за по месец и така и които е решил да почива тук няма да згреши 20 дни тук ще му излезе по евтино от колкото 20 дни на съни/то
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Нещо ми намирисва на безплатна реклама? 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Никой не спомена цени на билети и цени на хотели. Май най-големият разход ще е пътуването до там.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Всеки може да види цените и на хотели и на билети. Лично аз не използвам агенции и всичко си го организирам сам. Примерно от Бг до тук, най-изгодно е с easyjet и wizzair. След това от тук до Канарите има няколко варианта, kato Iberia, Ryanair, Spanair, AirEuropa, Easyjet. Например, аз дадох 290€ за път, за 3-ма човека този път с Iberia. Използвам Booking.com за хотели, не само в Испания. В случая моя хотел беше 5 звезден и цената беше 110€ на ден за стая с огромно 2х2м легло и още едно спомагателно за дъщеря ми, която е на 5 год. Включваше се закуска и вечеря, но го намерих 2 месеца по-рано. Винаги си взимам и кола под наем, за 6 дена този път ми излезе 120€, последната ибиза. Та според мен е трудно да се каже, колко ще излезе, зависи от човека и финансовото му състояние. Груба сметка мога да дам за пътя от Бг до Канарите, с доста късмет, може да се отиде и да се върне човек за под 200€. Вече хотели има всякакви, от апартаменти и къщи до 5 звезди. Най-красиво за мен, като природа и неща, които няма къде да се видят е Тенерифе, но от към плажове куца.
Това за черните и имигрантите ми хареса. Такива има навсякъде в Европа, но там със сигурност не са повече, не съм видял, нито чул за кражбите, за които говори колегата или някакъв вид нахалстване. Единствено видях черни, които продават фалшиви ролекси и други глупости по улиците, но са единици.
Това за черните и имигрантите ми хареса. Такива има навсякъде в Европа, но там със сигурност не са повече, не съм видял, нито чул за кражбите, за които говори колегата или някакъв вид нахалстване. Единствено видях черни, които продават фалшиви ролекси и други глупости по улиците, но са единици.
Последна промяна alekangg на 14 Авг 2010, 23:16, променена общо 1 път
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1