Ако изборите бяха днес?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ако изборите бяха днес?
Е.Димитров написа:Ааа,аз повече не искам да участвам в тая фирма,поне да знам че аз нямам нищо общо с забогатяването на някаква върхушка
Искаш, не искаш, системата така е направена, че винаги определена върхушка ще забогатява

Е.Димитров написа:Ааа,аз повече не искам да участвам в тая фирма,поне да знам че аз нямам нищо общо с забогатяването на някаква върхушка
Затова избери някой богат, че да не забогатява на твой гръб..

krystal написа:Е.Димитров написа:Ааа,аз повече не искам да участвам в тая фирма,поне да знам че аз нямам нищо общо с забогатяването на някаква върхушка
Затова избери някой богат, че да не забогатява на твой гръб..
Грешка, богатите искат да станат по-богати и крадат в пъти повече

- trance4life
- Потребител
-
Нека дадем шанс и на Бат Бойко 
Или много бързо забравихте за всичките злини на тройната коалиция!!!
Все пак за 1 година управление на ГЕРБ са построени повече магистрали от колкото за 20 години киорав преход...

Или много бързо забравихте за всичките злини на тройната коалиция!!!
Все пак за 1 година управление на ГЕРБ са построени повече магистрали от колкото за 20 години киорав преход...

:)
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Нормално, апетитът идва с краденето....пардон - яденето 

Никой не мое ма връне на селу!
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Глупости, колега. Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-евтини са циганските гласове и толкова повече пари остават в касите на ДПС и/ли БСП. Факт.
И моя отговор го няма в анкетата

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Benedetto написа:Е.Димитров написа:Ааа,аз повече не искам да участвам в тая фирма,поне да знам че аз нямам нищо общо с забогатяването на някаква върхушка
Глупости, колега. Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-евтини са циганските гласове и толкова повече пари остават в касите на ДПС и/ли БСП. Факт.
И моя отговор го няма в анкетата
Е какво следва от твоят отговор въз основа на цитат на моят отговор-всички да се юрнем да гласуваме и да забогатеят мангалите???
Ако никой българин не гласува-изборите се касират,може пък некой да си извади поука,моето решение да не гласувам повече е продиктувано от други съображения,аз повече (или по-малко) вече не се асоциарирам с българският народ от сегашно време,90% от българите сме (сте) пълни идиоти,всякакви измамници,дребни тарикати,комплексари и олигофрени,както и национален спорт в тая държава/местност е измамата и лъжата,също така е и тоталното безхаберие за ближни и околни хора,за природата и животните в нея и не на последно място-за чистотата,живеем в толкова мръсна държава,толкова тъпи парчета има зад воланите на автомобилите,такива лицемери,че имам чуство че Господ е пуснал цялата талаж на европа само тук...
Останала е някаква фалшива гордост от минали години и минали автори...но само до там-нищо в сърцата...
Страната се е превърнала в някаква местност обитавана от турци,цигани и измамници,има само някакви 10% които са свестни...но и те ще се претопът...Е,кажи ми за какво да гласувам-тази държава потъна,нима се избира капитан на потънал кораб с отворен ядрен реактор и без двигатели...
Хубаво-гласувайте си,изберете пак някой капитан за потъналият кораб,щото има още за продаване от него..
Е.Димитров написа:...
Ето това е и моята гледна точка, едно към едно. Това е и причината да не оставам в България, колкото и да вярвам в идеите на Борисов. Просто за мен няма да успее да се оправи държавата в близките 20 години.
Последна промяна driver69 на 31 Мар 2011, 14:42, променена общо 1 път
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Е.Димитров написа:..
Ако всички се "юрнат да гласуват", циганските гласове няма да имат никаква роля, дори и 1000 лева да струва цигански глас. И никой няма да има сметка от купуването им.
Е.Димитров написа:Ако никой българин не гласува-изборите се касират,може пък некой да си извади поука..
От друга страна, какво точно целиш с искане за касиране на избори? Каква поука очакваш да си извадят тези, които купуват гласове?
Според мен, ако хвърлят два-три пъти пари на циганските барони без реална полза (например Ковачки на предните избори), по-добра ще е поуката

Е.Димитров написа:...

Andreev1959 написа:Ще гласувам за партията, за която съм гласувал винаги досега, вече 30 години. Ще гласувам за тази партия, защото ми е невъзможно да гласувам за друга партия... защото аз се казвам Павел Андреев, не се казвам Бойко Слънчогледов Ветропоказателов-Борисов и не мога да бъда фурнаджийска лопата и предател, не може да съм от ЦСКА, а утре да мина от Левски, или обратното.
Партията-майка-закрилница? Оная партия, която ни извиси на икономическите върхове? Аааа, 'ма тогава не беше Станишев. То, че не можеш да си фурнаджииска лопата, не можеш. 'Ма ония от твойта партия го могат тоя номер.
Andreev1959 написа:Дотук, 51% от участвалите в анкетата, са гласували в полза на ГЕРБ. Изумително е, че голяма част от народа продължава да проявява лековерие и да свързва своите надежди за добър живот с хора,които всъщност нямат никакви убеждения, хора лишени от всякакъв морал като Бойко Борисов. Кога най-накрая ще се се разбере, че тази личност не би могла да ни бъде пример за гражданско поведение!
Аз точно за такива като тебе пуснах тая тема. Да видите, че хората са по-доволни от управлението в бахти кризата, че то е по-добро, от управлението на тройката през най-якия период. Къде му липсва на Борисов моралът? К'во му е на поведението?
Andreev1959 написа:Предполагам, че по-голямата част от гласувалите за ГЕРБ, ако бъдат попитани какви убеждения имат, ще отговорят:десни, антикомунистически. А както е известно, преди години, Бойко Борисов и много от неговите сътрудници в ГЕРБ-Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Божидар Димитров са били активни членове на Българската комунистическа партия!
'Ма преди години. Сам го каза. Тогава. Не сега. Аз за сега питам.
Andreev1959 написа:За кого дават гласа си, антикомунистите, които казват, че ще гласуват за ГЕРБ? За кадрите на Комунистическата партия като Бойко Борисов....?
Какво каза след изборите новият премиер? "Ние бехме единствените против доган, открито...", не е ли вярно? Т'ва, че сокола е хитър, е друга бира.
Абе сергей не беше ли от бсп? не бкп? Обаче яката пропаганда прайш - ако си от бсп, браво - те са охулвани, щото само хубави работи праят и на другите не им се нрави. Ако пък вярваш на Бойко, че бсп е гадна партия, Бойко автоматично става от БСП. Ми да си толко отворен, кажи ми, ако искам бсп с ново лице, не е ли по-добре да гласувам за Борисов? Щото така излиза, той защитава истинските комунистически идеи.Andreev1959 написа:Нали неудържимо се хули БКП, като и се приписват всички грехове на една престъпна природа. Но ако БКП трябва да отговаря за някакви прояви на престъпната си природа, тогава към отговорност за тях трябва да бъдат привлечени и ония като Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, които, членувайки в тази ужасна партия, са поддържали и подхранвали тази нейна престъпна природа!
Andreev1959 написа:Да не се забравя и друго. Няма ден, в който Б. Борисов да не оплаква дядо си, убит, както ни уверява, от комунистите, като не казва обаче защо едва сега, когато комунистите не са вече на власт, започна да пролива толкова горчиви сълзи по дядо си. Всичко това е толкова по-низко, защото, когато след Десети ноември е решено държавните служби да се деполитизират , Б. Борисов, който днес се изявява като десен политик, категорично отказва да напусне БКП. Той е предпочел да напусне МВР, но не и любимата си комунистическа партия, надявайки се, че тя ще успее да запази управленските си позиции.
Да, а мармотът загъваше шоколада в белите коси на бесепарите.
Andreev1959 написа:Ето такъв човек е Бойко Борисов! Вчера с едни “убеждения”, днес - с други, съвършено противоположни “убеждения”, вчера член на БКП, днес иска да забранява същата партия... Това е човек, който не притежава убеждения. Той е фалшификатор на идеи, а такива са по-опасни от фалшификаторите на пари. Б.Борисов, същото важи и за останалите ръководители на ГЕРБ, членували в БКП, имитира убеждения, за да може после да ги осребри, измамно, на политическия пазар, да ги продаде.
Прост въпрос ще ти задам. 'Що сега се чувствам доста по-добре, мутрите ги няма? Тия смешници, дето минаваха на червено и трябваше аз да им спирам на зелен за мен сфетофар, ги няма вече. Поне колите им ги няма. И не, не е отпреди Бойко. Точно девет месеца след неговото начало на мандата, спряха да се вясват. Що?
Andreev1959 написа:Интересно е дали Борисов има угризения на съвестта си във връзка със своето политическо минало като активен член на БКП? Да му направим комплимента и да предположа, че такива угризения той има. Защото на него например никак не му е приятно да му се припомня за времето, когато е бил бодигард на Живков. Това трябва да бъде забравено, не е удобно!
Ми добре бе, той е имал охранителна фирма. Начи с квото се зафане - тва върши добре. Стана пожарникар - вършеше си работата. Ченге - акции. Бодигард беше, утепаха ли Тато?!? Не. Сега е премиер. Прави си извода.
Andreev1959 написа:ГЕРБ е партия без бъдеще! Това е сборище от хора, които нямат идеи и ценности, а тях ги обединява желанието да се радват на всички облаги, които власта предоставя. За една година тяхното управление нанеси огромни вреди на българския народ.
Българите ще се покрием с голям срам, ако допуснем ГЕРБ и Бойко Борисов да спечелят отново на избори!
Да, а ще цъфнем и вържем, когато изберем бсп, които ни увериха, че кризата ще ни подмине, а докладите от съюза(европейския), казваха друго. Ма кво ли разбират те?!?
Последна промяна driver69 на 31 Мар 2011, 14:44, променена общо 1 път
Аз само не разбрах, господина Андреева за кой ще гласува, като хем плюе бсп, че били предатели на идеята, хем плюе и по Боко. Онея оригиналните от бкп нещо ги нема или и да ги има по избори, то сигурно печелят по 100-200 гласа от гласоподаватели, които са изпуснати от лудницата по една или друга причина 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Прост въпрос като за прост човек ще ти задам. 'Що сега се чувствам доста по-добре, мутрите ги няма? Тия смешници, дето минаваха на червено и трябваше аз да им спирам на зелен за мен сфетофар, ги няма вече. Поне колите им ги няма. И не, не е отпреди Бойко. Точно девет месеца след неговото начало на мандата, спряха да се вясват. Тук имаше един, който продължаваше, но явно с някаква цел го бяха оставили. Сега го няма и него. Що?
Бе колега, че тоя Андреев ги говори едни наизуст смешни работи, ама и ти какво си се заблудил.
Аз лично тия дето ги описваш продължавам да си ги виждам, само дето едни са се сменили с други. И тебе щом това ти се вижда наглост какво да кажем за следната случка:
Седиме с приятел в задръстване на Университета, минава конвоя на ББ. Естествено полицай и регулировчици бяха спряли движението. Задава се линейка на сирени и бърза. Полицая ЗАСТАНА ПРЕД НЕЯ С ПАЛКАТА И КАЗА ДА СПРЕ, случайно да не се забави конвоя на вожда. Спряха линейка на сирени. Голямо важно ,че някоя псевдо мутра се предредил на светофар - това ли е най-големия проблем?
Неразбирам много от комунизъм и т.н. ама поведението на ББ е точно такова. Тотално изритване на неудобните и поставяне на свой хора навсякъде които на всичкото отгоре са и НЕКАДЪРНИ. Аз лично за 1 год видяш повече куриози отколкто за 4 на предишното правителство.
А много харесвах ББ, гласувах за него. И още протия самия него нямам нищо лошо. Но екипът му е тотално ЗЛЕ. Като почнеш с Дянков и свършиш с онази външната министърка която ни изложи пред ЦЯЛ СВЯТ.
Аз точно за такива като тебе пуснах тая тема. Да видите, че хората са по-доволни от управлението в бахти кризата, че то е по-добро, от управлението на тройката през най-якия период. Къде му липсва на Борисов моралът? К'во му е на поведението?
Този форум не олицентворява цяла БГ. Аз пък виждам масово недоволни хора. Като почнеш от бабички та стигнеш до хора от бизнеса на високо ниво. Даже на моменти се чудя дали ще изкара до края на мандата това правителство. Защото масово са страшно некомпетентни. Мога с ръка на сърцето, като човек който учи право и като човек който има малко повече инфо за законите които се гласуват да кажа ,че масово от ГЕРБ не познават закона, ама не някоя специален закон, някой от тези хора(Дянков например) не са чели дори Конституцията на държавата която управляват.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:..........
Така е, некомпетентни са, все пак досега не са били в управлението, но пък за сметка на това взимат много ноу-хау от чужбина

Са е кофти икономическото положение, щото ни беха направили на бананова република, перачница за пари - имаме най-ниските данъци в Европа, не го забравайте това, точно като една офшорна зона в Европа сме

А това, че минал кордона пред линейката, ми за тея неща си има установени процедури кое как минава. Я си представи, че в тая линейка е некой с гранатомет ?
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4