Ямбол-Елхово път
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ямбол-Елхово път
такаааа,за два дни минах 3 пъти по пътя,първия път изкривих две от джантите толкова много че опираха в щангите и нито напред нито назад,добре че ми донесоха голям чук,гумите са здрави.....нямам думи и това е със 40-50 км/ч.........довечера пак ще минавам дано няма дертове,майната му на кривия път поне да запълнят "шахтите"
а умниците от каското трябвало да им звънна на място като съм бил те щели да дойдат да снимат,така не признавали

а умниците от каското трябвало да им звънна на място като съм бил те щели да дойдат да снимат,така не признавали
Интересно какви са гумите ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
cherepa83 написа:такаааа,за два дни минах 3 пъти по пътя,първия път изкривих две от джантите толкова много че опираха в щангите и нито напред нито назад,добре че ми донесоха голям чук,гумите са здрави.....нямам думи и това е със 40-50 км/ч.........довечера пак ще минавам дано няма дертове,майната му на кривия път поне да запълнят "шахтите"![]()
![]()
![]()
ако се наложи да минеш пак провери после и дингилите на колата дали са там

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Колко пък да хвърлят пари към столицата...
Иначе да...пътят е противен, и нищо не се прави по въпроса...
Иначе да...пътят е противен, и нищо не се прави по въпроса...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
От Ямбол не знам, обаче Хасково-Елхово и Елхово-Бургас са пълна трагедия. Особено като се излезе от Хасковска и Бургаска област, просто е очевадна разликата.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2