Франция срути 40 ромски лагера и върна 700 души
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Re: Франция срути 40 ромски лагера и върна 700 души
BMWPetar написа:Евала на френското правителство, проблемите обаче са за нас...
викаш, сега като ни ги върнат, ние да му мислим...
щом ще ги интегрираме, трябва да се ревизира ЗКВВООБ и няма да има никакъв проблем...
eekset написа:BMWPetar написа:Евала на френското правителство, проблемите обаче са за нас...
викаш, сега като ни ги върнат, ние да му мислим...
щом ще ги интегрираме, трябва да се ревизира ЗКВВООБ и няма да има никакъв проблем...
Ma така нали се сещаш, че и те ще се напълнат с железа и ще стане война

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Ако това стане реалност, след 50 години тогавашният Клинт Истуд ще снима "балкан-търни" за легендарните български стрелци от "дивите балкани"dimithur написа:...примерно, който има криминални прояви, забравя за оръжие, който е с чисто съдебно минало, отива с личната карта в оръжейния магазин и си купува и базука ако иска

martoto написа:Ако това стане реалност, след 50 години тогавашният Клинт Истуд ще снима "балкан-търни" за легендарните български стрелци от "дивите балкани"dimithur написа:...примерно, който има криминални прояви, забравя за оръжие, който е с чисто съдебно минало, отива с личната карта в оръжейния магазин и си купува и базука ако иска
Че то и са си има достатъчно матриал за такива филми

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
че аз не съм против да има война - иди в кипър да ги видиш по селата. щом не си от техните гледаш цветята откъм корените. не случайно имат села дет туризма не вирее...
Ехххххххххххххххххххххххххххххххххх, що не сме Франция бе м....ка му

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
според мен рано или късно всички ще се усетят, че с тая толерантност и либерална политика ще се самозатрият. важи не само за европа, а и за щатите.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
bmw20009 написа:А ония виц, знаете ли го![]()
Един полицай попитал едно циганче, ти като пораснеш какъв мислиш да станеш, циганчето отговорило пожарникар-лекар![]()
Не бе, питам сапун или шампоан !

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Мечтиии мечтиииии, сега ще си ги интегрираме в системата на здравеопазваето като клиенти, както и в системата на социалното подпомагане, щото няма да имат бензин за с-класите. Що пък от данъците ми да не отива по нещо за тях, ей тъй - щот съм човек, да им помогна с чаветата и разходите, комуналните. Те нали ток плащат, вода плащат, ГСМ-и плащат дето да звънят на бабките по селата да искат пари, данъци плащат. Абе ........ Си 3бе м@м@та и държава.
Трябва частна полиция. На доброволни начела да е, само да са освободени от наказание, докато са с униформа. И аз съм съгласен да участвам. Училището, в което ще бъда следващите пет години, е точно до мангал-маала.
П.П.: А бе, французойките, задръжте ги малко бе, да ви покажат к'во е честота на секса.
П.П.: А бе, французойките, задръжте ги малко бе, да ви покажат к'во е честота на секса.
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Е па ще ги изгонят като почнаха да им ебат магаретата. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
А, на нас за какво ни е тази сган
.
. Еи няма кой да вземе мерки и в нашата страна да се случи нещо такова. еиииии наашия Изгрев тукааа , неможеш да влезеш на повече от 500 м, веднага почват да ти се качват върху колата, докато се усетиш ще ти направят возилото кабрио.

аз пък не мисля, че проблема е в циганите. циганите са цигани защото им се позволява (ненаказва) да са такива каквито са.
което всъщност е и проблема на цялата ни държава- имаме си хубави закони- няма кой да ги прилага.
ако манго знае че като като си изпрати детето да проси и системата ще му го вземе и ще му наложи глоби и като не ги плати ще му вземат каквото има- няма да го прати.
ако манго знае че като крадне и ще седи 3 години в затвора- няма да крадне.
и тн.
те нещата са свързани.
което всъщност е и проблема на цялата ни държава- имаме си хубави закони- няма кой да ги прилага.
ако манго знае че като като си изпрати детето да проси и системата ще му го вземе и ще му наложи глоби и като не ги плати ще му вземат каквото има- няма да го прати.
и тн.
те нещата са свързани.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
alx написа:аз пък не мисля, че проблема е в циганите. циганите са цигани защото им се позволява (ненаказва) да са такива каквито са.
и тн.
те нещата са свързани.
манго е наясно със всичко, ама нали знаеш "глада е по-силен от тока"...
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3