Проблем със съседа и колата ми..
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ricky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Гаражна е36-ца..!
- Мечтае да кара: Е36 без забележка..
- Детайли за колата: Италиянска мадама родена през '93
Re: Проблем със съседа и колата ми..
Този проблем със комшиите не е от вчера или от онзи ден.. Просто злобата и завистта нямат край за съжаление.. 

Големите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат случки, а малките умове обсъждат хора..!
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
Намери си свидетели и заведи дело. Иначе е приказка без край. Ти го биеш, той те бие, ти му драскаш колата, той твоята. Или дай на някоя мутра на охраните 50 лева да дойдат да го респектират, да си мисли, че си от онея.
stefanta написа:Намери си свидетели и заведи дело. Иначе е приказка без край. Ти го биеш, той те бие, ти му драскаш колата, той твоята. Или дай на някоя мутра на охраните 50 лева да дойдат да го респектират, да си мисли, че си от онея.
Много си прав.
Мани, преди няколко дни ми звънят на вратата, аз още спях(пет и нещо следобед, следобедна дрямка), изобщо не погледнах кой е, отварям и двама двуметрови седят пред вратата. Грешен адрес, но после ги гледах как се разправят, верно респектират

- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
То стига само спокойно да му обяснят за кво става въпрос
Щом е толкова тъп да хвърля нокти и манджи върху на някой друг собствеността 100% ще има ефект.

- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
Боя не оправя , но понякога помага . 

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Не ми е проблем и сам да си го набия или пък да му пратя друг да го бие, съветва, оножда и т.н. по-скоро се интересувах дали законно имам право на някакво действие от което може да се очаква сигурен или почти сигурен резултат и както се оказа явно не. Иначе аз вчера отидох до комшията и звъннах на вратата с идеята да си говорим и ако не подейства да го понабия малко, за съжаление или за добро само жена му беше там и доста се притесни, защото тя отнесе доста от помията която бях подготвил да му изсипя, помолих я да му предаде какво съм казал за да не се налага да го търся пак, а тя обеща, че ще поговори с него и като знам кой командва у тях се надявам да има резултат поне до другия път... Всъщност основния проблем е, че човека си е селянин и по произход и по манталитет, а такива не разбират нито от приказки, нито от бой. Ако има някакво продължение скоро ще споделя, но се надявам да не ми се налага. Поздрави!
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
Следвай следната презумция -> законово винаги, когато си прав си преебан!
Неска пък слизам, гледам нещо на Корсата. Капнато боя и една храчка. Боята е от доста време(синя на сив фон, много си ходи), обаче кой тъпанар храчи на кола бе?!? Тва е някой от блока, горните етажи, ама изобщо не мисля да се занимавам както автора. Ако го видя, видя.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Набий му кирките в неговата! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Нищо не му казвай, а му дай малко от неговата помия, бялата немита кочина я поразкраси с лютеница, ще стане като калинка и като престои така вечерта.. няма измиване !!
Та може да му дойде на ум, че тука не е като на село, и да се съобразява следващия път, простака може да го засегнеш само като го "удариш" по джоба !
Та може да му дойде на ум, че тука не е като на село, и да се съобразява следващия път, простака може да го засегнеш само като го "удариш" по джоба !
Като почнахме с офтопика - кисело мляко на предното стъкло. Ако си оставя отворени няколко пръста стъклата - сипвай смело оцет. Дисковете на спирачките можеш да ги намажеш с тънко масло. Резервоарът не обича като го пълнят с цимент, а направо мрази ситния пясък. Много странно изглеждат рано сутрин всички джанти с изпокъсани болтове, а за целта се използва ключ с удъжлител 3 метрова ВиК тръба. Можеш да му "маркираш" автомобила. Също да му затъмниш фаровете с черен матов спрей, като преди това ги подготвиш за операцията с една шкурка.
П.П.: Писах идеите за разтоварване, надявам се да не помислите, че препоръчвам някоя.
П.П.: Писах идеите за разтоварване, надявам се да не помислите, че препоръчвам някоя.
С изключение на дисковете на спирачките (може да удари невинен човек или кола ката тръгне), всички други са ОК. 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Не съм привърженик на тези методи,предпочитам да поговора с човека,преценявам дали ще се разберем и дали разбира това което му говора,ако прецена,че ме прави на идиот му обяснявам как ще му счупа главата,ако продължи да се прави на дръж ми шапката,му удрям един пердах и готово,съветвам те да пробваш 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:Не съм привърженик на тези методи,предпочитам да поговора с човека,преценявам дали ще се разберем и дали разбира това което му говора,ако прецена,че ме прави на идиот му обяснявам как ще му счупа главата,ако продължи да се прави на дръж ми шапката,му удрям един пердах и готово,съветвам те да пробваш
Методите работят безотказно, по-добре е от благата приказка, защото овчарина от нея не разбира, а си мисли " тоз мухал щом ми са омилква.. ше му И*а мамата.. кат има пари си я направи..".
А ти, интелигентния толерантен миролюбив съсед, почваш да не спиш нощно време, а мислиш за собствеността си пред блока, докъто селтака, след поредната ракия и солидно количество чалга се мисли за шерифа на блока и ти гледа сеира ???
Не , мерси, никви преговори с такива индивиди, сипваш им от тяхното и ще забележиш промяната !
Преговаряш ли .. или въобще кажеш ли му нещо отностно твойта кола, смятай за напред си вързваш сам ръцете, и ако някй друг му има зъб и му направи някоя мизерия, ти ще го отнесеш !
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Чета и се чудя - Само аз ли не мога да пребия съседа си ? 

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3