Избор на семеен автомобил - съвети...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Избор на семеен автомобил - съвети...

Мнение от vicho » 17 Авг 2010, 17:53

Изображение

абе, отзад кой ще седи ??? или пътниците ще стоят прави :mhihi: :mhihi: :mhihi: (и аз си мисля, че е36 е тясно отзад) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

вземете си голф 4 :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2010, 17:57

vicho написа:Изображение

абе, отзад кой ще седи ??? или пътниците ще стоят прави :mhihi: :mhihi: :mhihi: (и аз си мисля, че е36 е тясно отзад) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

вземете си голф 4 :yes:

Точно на т'ва и аз се пулих сума ти и време :shock: :mhihi:
Доста хора вече казвате за 4ката... Аз съм пристрастен към 1.9тди 131к.с. , ама в този ценови диапазон е мнооого зор да се открие читав такъв, та някой друг да препоръчате :confused: 110ката добър ли е ? Или 116ката ? :paranoid: :dunno: Или 1.6, 1.8 :dunno:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 17 Авг 2010, 18:04

Най-добре е 101, ама те мисля че започват от 2003г. и не знам дали се вместват в бюджета. Жената на братовчет ми си взе такъв миналата година за 11 хилки.

Потребител
Аватар

Мнение от Subazu » 17 Авг 2010, 18:15

Колегата,който предложи Пежото според мен ти е дал много добър съвет,въпреки,че не искаш френска кола.
406-цата е най-читавия модел на Пежо.Двигателя му е много добър,ходовата част не е слаба както твърдят всички.Ако се разчетеш малко по другите форуми ще се убедиш,че не е лоша колата.За 6-7 хил. ще си вземеш много добър екземпляр.
Другия удачен вариант е Зафирата.Аз съм карал 1.8 16в и върви доста добре,харчи 11-12 градско,а 7-8 извънградско( 140 средна скорост).За дизелите незнам,но все пак ДВГ са си Генерал Моторс.Вози удобно и за 5 места + багаж е екстра.Последния ред седалки са много тесни,но ако не ги ползваш не трябва да те притеснява.
Родили сме се без да искаме,
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 17 Авг 2010, 18:21

Взимай един пасат комби B5 1.9 TDI, с мотор AFN 110 коня и ше се види дядо ти у кола. Здрав и непретенциозен мотор. Хем и нафта ако му изпадне от тубичка и да налее нищо няма да му стане. Помпа-дюзата (101,115,131 коня)е по-капризна и от към гориво, и от към поддръжка, от личен опит го знам. Казвам ти го като бивш БМВист, понастоящем голфаджия и човек интересуващ се от ВАГ групата като цяло.
---

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2010, 18:33

theraven_nz написа:Взимай един пасат комби B5 1.9 TDI, с мотор AFN 110 коня и ше се види дядо ти у кола. Здрав и непретенциозен мотор. Хем и нафта ако му изпадне от тубичка и да налее нищо няма да му стане. Помпа-дюзата (101,115,131 коня)е по-капризна и от към гориво, и от към поддръжка, от личен опит го знам. Казвам ти го като бивш БМВист, понастоящем голфаджия и човек интересуващ се от ВАГ групата като цяло.

Е те такова мнение ми трябваше за ДВГ :yes:
А да попитам... Тъй като купувах моята кола от автокъща, ме метнаха за годината (пишеше 2000та, а в последствие разбрах, че е 06.99) , как преди регистрацията, още при оглед на автомобила, да разбера коя година е колата :roll: Че имаше и едно Ауди със стария фейс, пишеше 2001ва и искаха безбожно висока цена :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 17 Авг 2010, 18:58

Ами гледаш на стъклата кво пише, на коланите долу има едни пришити листчета с датата им на производство, на повечето пластмасови елементи има едно кръгче щамповано с една стрелка, което показва месец и година на производство на елемента. И те така... слагаш някой и друг месец докато от купчината елементи се сглоби каруцата и това ти е датата.
---

Потребител
Аватар
Кара: Е36 328I coupe,Octavia 1.9 TDI

Мнение от ppp58 » 17 Авг 2010, 20:03

///Ivan написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11271183470122094&f1=details това е добър избор,казвам го от опит. :yes:

Прав е колегата!
Карам такава /само че хечбек/ 430К километра . 110 hp AHF мотор.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2010, 20:17

theraven_nz написа:Ами гледаш на стъклата кво пише, на коланите долу има едни пришити листчета с датата им на производство, на повечето пластмасови елементи има едно кръгче щамповано с една стрелка, което показва месец и година на производство на елемента. И те така... слагаш някой и друг месец докато от купчината елементи се сглоби каруцата и това ти е датата.

Имаме резултат... Без да искам докато си ровех в мобилето, търсейки поредния автомобил :conf: , попаднах на е този :arrow: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details :paranoid: На мен лично много ми хареса и утре ще ходим да го гледаме... Дано извадим късмет... Ако може и някое коментарче за него :yes: Въпреки, че е 98ма :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 17 Авг 2010, 20:29

испанец що не му хързулнеш твоето Е46 на стария ,то отговаря на изискванията за малко, спокойно моторче ,пък и има фаца :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2010, 20:36

Alexi написа:испанец що не му хързулнеш твоето Е46 на стария ,то отговаря на изискванията за малко, спокойно моторче ,пък и има фаца :mhihi:

Да, щеше да се включи, само трябва да взема флекса и да направя още 2 порти и парите да са в Евро :mhihi: :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 17 Авг 2010, 20:53

гледай да е нещо от познат или от твой човек
ако не , огледайте го обстойно преди да се решите.

п.п между другото и седана не е лош вариант
багажника му е много голям.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 17 Авг 2010, 20:56

От сега ти казвам че на пасата дето утре ще ходиш да го гледаш салона е адски захабен.Попринцип аз имам един пасат 98-ма 1,8 турбо комби(с много екстри) ,автомат.Цената му е около 7000лв.Вече е регистрирран.Ако имаш интерес пиши ЛС
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Авг 2010, 21:05

бах тея пасати,по-скъпи от 39-ки :shock:
бляксапфир дава 28-ца на 6 хил,къде е тя,къде са тея пасатори :bowdown:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 17 Авг 2010, 21:15

Само че, разхода май няма да му хареса. Иначе колата е много добра.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата