Поредната нинджа рацер с BMW на пътя...
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Поредната нинджа рацер с BMW на пътя...
Едно момче от моя блок ми направи забележка преди година и половина докато излизах с едно Рено от паркинга пред блока. От тогава минавам на полу-съединител оттам, защото знам, че е прав - осъзнавам го и знам какви биха били последствията, ако нещо се случи с някое от хлапетата.
Жалко, че на някой хора не им достига акъл и възпитание.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Runnaway написа:...
Възпитание и мангал? Хора! Осъзнайте се ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
jordanov написа:...Мирише ми на циганска работа. Кв. Левски един бяга и се връщат 7-8 ...
Ама ти много ги знаеш кварталите

Само се колебая ти от коя част на Люлин, Надежда или Обеля си

Колкото по темата:
В тоя квартал ще стане нещо баш когато не съм си в нас

Сега сериозно, има вариант найстина да е някой цветен от съседния квартал че нещо се навъдиха много отворени от тях

Май пак трябва да застрелят някой за да се кротнат

Пък и тия от квартала с БМВ-тата горе долу ги поназнайвам и се съмнявам да е някой от тях, освен ако нещо не премълчават в статията

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Колега, извинявай ако съм те убидил на квартал. Това не го съобразих. Иначе пробвай да изредиш още 10-тина квартала и ако си уцелил ще ти кажа в кой съм. 

според мен работата лекоо вони, дори тея от малцинствата трудно биха се "надъхали" чак толкова, само от една забележка. Според мен е имало много псувни, може би и шамари.... просто за да се върнат така "леко въоражени" и да изядат такъв бой родителите, явно не е било само забележка... ама знам ли като не съм бил там.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
kiro_320 написа:според мен работата лекоо вони, дори тея от малцинствата трудно биха се "надъхали" чак толкова, само от една забележка. Според мен е имало много псувни, може би и шамари.... просто за да се върнат така "леко въоражени" и да изядат такъв бой родителите, явно не е било само забележка... ама знам ли като не съм бил там.
Сега гледам някакъв репортаж> http://vbox7.com/play:53ec6349
Чувам нещо жената обяснява че приятелката на момчето викала "не го бийте" пък те изобщо не го биели

Пък сега подразбрах че не е от цветните, та работата сериозно почна да ми вуни

Бре, тоя па се е случил бая нинджа. Що не са били хората като в моя блок, сите нинджа батка - единия слезе с пищов, щот военен, друг с бухалката... Мислех си, че вече няма мутренски изпълнения. Бахти миндила. Тоз още се изживява като мутричка. Ми ако има слабо сърце човека и пукне?!? Бахти нещастниците, български дуел са напрайли. Очаквам на тоя заведението да се самозапали по някаква случайност...
.
Колкото до това, че не е мангал, мангал е, обаче по душа. Не може да си реши сам проблемите и се прави на "мъжкар" като събере компанията. Обаче ше се наиграе, някой хора познават други, по-влиятелни, ако ще по-едри. Друга бира щеше да е, ако беше попаднал на някой като варненския полицай. Щеше да има четирима простреляни. Лошо, че човекът не е могъл да избяга с колата си.
И аз мисля, че не са го били, все пак пред децатаVesoPesa написа:
Чувам нещо жената обяснява че приятелката на момчето викала "не го бийте" пък те изобщо не го биели![]()
Пък сега подразбрах че не е от цветните, та работата сериозно почна да ми вуни

Колкото до това, че не е мангал, мангал е, обаче по душа. Не може да си реши сам проблемите и се прави на "мъжкар" като събере компанията. Обаче ше се наиграе, някой хора познават други, по-влиятелни, ако ще по-едри. Друга бира щеше да е, ако беше попаднал на някой като варненския полицай. Щеше да има четирима простреляни. Лошо, че човекът не е могъл да избяга с колата си.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Ryapoff написа:...И аз мисля, че не са го били, все пак пред децата.
Виж ся, не си живял в тоя квартал 22 години така че позволи ми да мога да преценя по-добре от теб

Тук малко хората се мислят за много велики, осебенно ако са прибошли в последните години като е разпусната работата

Та според мен, някой е решил да се прави на мъж пред малките деца и да се ежи на по-малките и ето ти я картинката

"а как го спряхте"(тоя с БМВ-то) - някой се развика аъаъ бира хвърли тя мина отзад другите седяха понататъка
бири щом са хвърчали...
бе ще излезе накрая че коня е мъжки, но да не вземам страна защото и двете страни не са много в правото си..
Пък и до момента няма официална версия на другата страна
Всички коментари и версии са на пострадалите..

бе ще излезе накрая че коня е мъжки, но да не вземам страна защото и двете страни не са много в правото си..
Пък и до момента няма официална версия на другата страна

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
VesoPesa написа:Ryapoff написа:...И аз мисля, че не са го били, все пак пред децата.
Виж ся, не си живял в тоя квартал 22 години така че позволи ми да мога да преценя по-добре от теб![]()
Тук малко хората се мислят за много велики, осебенно ако са прибошли в последните години като е разпусната работата![]()
Та според мен, някой е решил да се прави на мъж пред малките деца и да се ежи на по-малките и ето ти я картинката
и викаш проблема не е в квартала и населението му, всички културни образовани...

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
sappa написа:...
и викаш проблема не е в квартала и населението му, всички културни образовани...
Честно казано кв. Левски е един от най-цивилизованите квартали в София, само за сравнение в Надежда са ни гонили с брадви, щото разбираш ли сме закачали на някой си момичето, само дето момичето не знае че е нечие

Проблема е в отделни индивиди който са се нанесни в последните 2-3-4 години и грам не са наясно с положението в квартала и се правят на големите тарикати и мятата бутилки от бира и т.н.

Аз от както се помня живея в тоя квартал и съседки свади не помня да е имало

Проблеми единствено е имало с цветните братя като това беше моментен проблем преди 5-6 години и след като съседа ми остави един сакат се кротнаха нещата, въпреки че в последно време нещо пак са се наежили и как киснат в на съседката незаконното кафе и вдигат врява и ми спират пред гаража и се ежат може и мене да ме четете в новините скоро време

Ама дай да прекратим спора за кварталите че разбоднихме темата

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
я земете са се скарайте на квартали...!!! аз като съм се разчекнал у неколко нема да знам у кой отбор да се бия...! ако не стане на квартали мое се биеме на черни срещу сиви БМВ-та..... що се занимавате с глупости у всека марка и у всеки квартал може да има и туруци и читави...
http://novinitepro.bg/novinite/kriminal ... edite.html
кой сега е нинждата бер!!малко им е било помиари смотани бмв-то е нагънато бе !! Това ли ви е "забележката" бе медиите алооо !?!?! Всичките там е трябвало да им начупят главите майка им селска... ядосах се
ама те само забележка направи бе

Не един а три джипа е трябвало да отидат, да им начупят тиквите!!! ама то дечурлигата там това онова.. ама те не са го били, ама те бмв-то не са огънали
горките!! 
Само на 10вс 1 пешлеме ли са много отворени тея селски бутури бе а ?? Като додат 5 по 120 кила и стават по ниски от тревата ли бе.
и пак са отрязали другата версия!! Момичето таман казва всички се вкупчиха и айде "според хората от квартала" какъв квартал бе, недейте да орязвате момичето!!
кой сега е нинждата бер!!малко им е било помиари смотани бмв-то е нагънато бе !! Това ли ви е "забележката" бе медиите алооо !?!?! Всичките там е трябвало да им начупят главите майка им селска... ядосах се

Не един а три джипа е трябвало да отидат, да им начупят тиквите!!! ама то дечурлигата там това онова.. ама те не са го били, ама те бмв-то не са огънали

Само на 10вс 1 пешлеме ли са много отворени тея селски бутури бе а ?? Като додат 5 по 120 кила и стават по ниски от тревата ли бе.
и пак са отрязали другата версия!! Момичето таман казва всички се вкупчиха и айде "според хората от квартала" какъв квартал бе, недейте да орязвате момичето!!
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
kiro_320 написа:http://novinitepro.bg/novinite/kriminalno/noshchna-sofiya-mrsna-gaz-prez-kvartala-i-boi-po-ssedite.html
кой сега е нинждата бер!!малко им е било помиари смотани бмв-то е нагънато бе !! Това ли ви е "забележката" бе медиите алооо !?!?! Всичките там е трябвало да им начупят главите майка им селска... ядосах се![]()
ама те само забележка направи бе
![]()
![]()
Не един а три джипа е трябвало да отидат, да им начупят тиквите!!! ама то дечурлигата там това онова.. ама те не са го били, ама те бмв-то не са огънали![]()
горките!!

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не колата, ами кухата чутурна кост е трябвало да му нагънат на тоя пишман джигит.
Никой не мое ма връне на селу!
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4