Хайде малко да пофилософстваме

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Хайде малко да пофилософстваме

Мнение от jordanov » 17 Авг 2010, 17:28

Apassionata написа:
jordanov написа:.....
Имам един сън, в който зъбите ми се чупят просто като ги стискам. Това го сънувам от доста време насам и адски често. Също не мога да си го обясня.

И аз по едно време сънувах многократно всякакви варианти със зъби... Че ми падат, че се чупят, че са черни и меки, че си ги лепя с дъвка пред огледалото :mhihi: ... Много, много неприятни сънища... В повечето съновници пише, че ако здрав зъб ти падне е на смърт, ако се клатят - на болест, ако са ти изгнили и вонящи - успех... Бях се изпопритеснила честно казано...
Слава богу нито умря някой, нито се разболя /х/, за успех... не мога да кажа :roll: ...Просто имам доста металокерамика и явно това ми е подсъзнателен страх, да не падне и да не се счупи...да не взема да погрознея :mhihi: Виж дали нямаш някакви проблеми със зъбите всъщност...

А за случката с пикаенето... Имам подобен случай, сънувах че много ми се пишка и свалям гащи на някаква полянка, клякам и... се събудих секунди преди да се изпишкам.. страшно ми се пишкаше... Така че предполагам и при теб е било така, просто си го свършил насън, но не помниш съня / а пък мъжете навън пикаят на стени, нали така/...А лягането до баба ти - това е било най-близкото легло след като си се облекчил ;)

Интересно е, че 2 зъба са ми счупени от катастрофа преди 14 години някъде, двата долни предни. Обаче, който не знае дори не забелязва така и не съм ги оправял, засега нямам особени проблеми със зъбите освен 3-4 кариеса и това за 6 години, като съм ходил 2 пъти на зъболекар през това време. А нямам такъв комплекс относно зъбите, какъвто ти си имала :)

Опа, а сега се сетих колко пъти съм сънувал, че имам някакви дримкар-ове ... и като се събудя ми е адски гадно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Авг 2010, 18:44

DanielzZz написа:Винаги сънуваш ! Просто не си спомняш съня.Но абсолютно винаги сънуваш.Причината да си спомняш съня си е това,че са те събудили по средата на дълбок сън (фазата,когато очите ти се местят като оборотомера на М3 CSL образно казано :mhihi: ).

http://www.youtube.com/watch?v=DfJa3IC1txI - Това ли ти звучи като самолет ? На мен ми звучи като саундтрака на кошмара ми.

i started jerking off when i heard the sound. :mhihi: :bowdown: :smoke:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 17 Авг 2010, 19:11

Сега и аз ще сваля филмчето да го изгледам тая вечер..
Значи аз сънувам почтви всяка нощ и то някакви много гадни сънища.. Оня ден сънувах как с един приятел се разхождаме в някакъв парк но парка го делеше канал и след канала имаше една голяма къща и както си ходихме почнахме да убиваме някакви змий който бяха близко до въпросния канал и най-интересното което помня е че ги убивах поне аз (за другия не помня) с едно чукче което от едната страна е чук а от другото секира и от змийте излизаше нещо черно но не като кръв а по-гъсто.. А най-интересното е че с въпросното чукче-секира оня ден си капсоловах помпата на 30ката.. После убих още една голяма змия която се беше увила на едно дърво,обаче по едно време тоя почва да вика и гледам много змий към нас и най-гадното беше че летяха и аз тичам без да се обръщам а само погледнах нагоре и всичко беше почерняло от змийте и падаха пред мен.. После се събудих и разказах съня на жената като я карах на работа и вика това не е добре да го сънуваш,после отварям от google някакъв online съновник и пишеше че много хора ти мислят лошото и че ще се случи нещастие.. Но после отворих и някакъв друг съновник и пишеше че ако убиваш змия е на успех,е да де ама аз убивах но после може и мен да са ме убили знам ли.. :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 17 Авг 2010, 19:29

Започвам да изпробвам тая техника:
http://www.wikihow.com/Lucid-Dream (за англоговорящите).
Определено fun-а ще е голям ако се получи.

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 18 Авг 2010, 2:37

"Китайският философ Чуан Дзе, на чиито поучения Лао Дзе е основал таоизма, един път сънувал, че е пеперуда. След като се събудил, дълго се чудил дали е човек, който е сънувал, че е пеперуда или пеперуда сънувала, че е човек. "

:D
virtue and tranquillity

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 18 Авг 2010, 10:15

DanielzZz написа:Започвам да изпробвам тая техника:
http://www.wikihow.com/Lucid-Dream (за англоговорящите).
Определено fun-а ще е голям ако се получи.

Получава се. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 18 Авг 2010, 10:26

Е,при мен за сега нищо,въпреки,че поне си запомних съня...
При теб от първия път ли стана ?
Долетя ми се... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 18 Авг 2010, 10:32

A, не... както казах - въпрос на тренинг. Между другото, ако забележиш нещо, което често ти се случва насън (например летене), можеш да го използваш него като reality check.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 18 Авг 2010, 22:55

Вчера сънувах че си купувам Е30ка.. :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Авг 2010, 1:07

мале мале, тук нямам равен :mhihi: като заспа ставам смеска между стивън спилбърн и куентио тарантини!!!!
Управлявал съм кораба на уилл смит от деня на независимостта, спасявал съм света от роботи-чалгарки, трепал съм тонове зомбита със стик за голф, бил съм и джеймс бонд пътуващ в бак то де фучър с чубака до мен! Положението е шокиращо - не искам да сънувам!! Едва ли някой е спасявал мерлин монро ... от динозавър :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 19 Авг 2010, 3:59

jordanov написа:Имам един сън, в който зъбите ми се чупят просто като ги стискам. Това го сънувам от доста време насам и адски често. Също не мога да си го обясня.

:shock: И при мен имаше един период, в който сънувах, че си напъвам горните и долните зъби едни в други и имах чувството, че ще ги счупя :shock: И все си мисля, че и по време на съня пак ги напъвах, само че в реалния свят, и се плашех от мисълта, че ще трябва да слагам изкуствени :kuku:

Иначе са ми казвали, че да сънуваш и като се събудиш, да не си помниш съня, е здравословно, в смисъл такъв, че дължината на съня е била достатъчна на организма, за да си отпочине :roll:
Аз примерно сънувам всеки път, когато заспя :roll: Онзи ден 3 пъти "задремах" в един магазин в Бургас, но и 3-те пъти започвах сънища - всичките различни :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 19 Авг 2010, 9:36

Feanor написа:A, не... както казах - въпрос на тренинг. Между другото, ако забележиш нещо, което често ти се случва насън (например летене), можеш да го използваш него като reality check.

Имам прогрес. :lalala: Но се събуждам веднага.Предполагам,че скоро ще започна да го контролирам. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 19 Авг 2010, 9:40

Бихте ли го превели колеги, да го изпробваме повече хора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Авг 2010, 23:08

филма е доста добър :yes: ... дългичък, а и в шибания мол щях да настина... таз температура и климатика заради филма ли са :mhihi:
общо взето се експлоатират познатите факти за съня, усилени през призмата на холивуд... фактите не са много, затова достиженията на филма трябва да се оценят по достойнство... силно препоръчвам :yes:
иначе остава само лиъм нийсън, ма той стана екшън герой напоследък :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата