Избор на семеен автомобил - съвети...
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Избор на семеен автомобил - съвети...
90 коня го няма, 110 го има и се оправя с 700 лева с модифициран маховик, който вече не прави такива проблеми като демпферния ...
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Ибериец, бегай далече от тия мачки (пежо) това е такъв боклук, че нема до къде!!!
От пет години карам такива четири на брой (служебни) боклуци и ми е писнало от проблеми, а са купени чисто нови!
Ако искаш ме питай на лС, че ме е срам да обяснавам пред аудиторията за това недоразумение на минетите?

От пет години карам такива четири на брой (служебни) боклуци и ми е писнало от проблеми, а са купени чисто нови!

Ако искаш ме питай на лС, че ме е срам да обяснавам пред аудиторията за това недоразумение на минетите?

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Аз пък ще ти препоръчам форд, щот Мондео Мк.3 са много добри коли с много хубави двигатели с верига.
Алекси кара една такава красавица. Имат здрави турбини и ГНП-та. Единствено инжекторите могат да правят проблеми (но то на всички комън-рейл двигатели правят такива мизерии от скапана нафта).
http://www.cars.bg/u172379
http://www.cars.bg/u90047
Алекси кара една такава красавица. Имат здрави турбини и ГНП-та. Единствено инжекторите могат да правят проблеми (но то на всички комън-рейл двигатели правят такива мизерии от скапана нафта).
snipermkd написа:Аз пък ще ти препоръчам форд, щот Мондео Мк.3 са много добри коли с много хубави двигатели с верига.
Само Форд не

Идвам към София след малко, пък каквото стане...

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Колега нищо лично но за тия парички и тая година са ти доста големи претенцийте..
MK3 не са лоши фордчета в фирмата на приятел има 2-служебни и една фиеста 05-година и да ти кажа само карат хората но си ги гледат.
Успех все пак.
MK3 не са лоши фордчета в фирмата на приятел има 2-служебни и една фиеста 05-година и да ти кажа само карат хората но си ги гледат.

Успех все пак.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
дядо ти да посъбере парички за бмв след 2000 и да мирясва
само че трябва да заделя по 500-600 лв от пенсията на месец за поддръжка 

И така... Автомобила е намерен... А на тези, които ми казваха, че са големи претенциите, ще им кажа, че който търси - намира... Вчера, след цял ден обикаляне в София, бе закупено Пежо 307 Спортен Вагон (
) 2.0 HDI 110к.с. 2002г.

(Снимките са от телефон, но нямах друго под ръка вчера)
Разбира се, бе добавен някой лев отгоре, но колата определено си заслужаваше. Също така, много ми хареса поведението й, разхода й, динамиката й и определено комфорта й... Просто ми беше кеф после да пътувам София-Русе... Перфектната семейна кола, бих казал... Гледахме и Аудита и VW-и , но не... Това бе колата... И най-голямата екстра, лично за мен - панорамния таван - просто нямам думи... След магистралата, решихме да се сменим, за да я покара шефа и да пробва и той извънградско, тъй като това си е вече неговата кола, а аз реших да дремна, тъй като предната вечер не бях мигвал, а после цял ден в София се мотахме и чудехме и просто като си опънах седалката назад и като гледах звездите, без коментар
И е дооооста широко вътре и приятно... Едър и висок съм, и като си опънах седалката, така че да си опъна краката и просто бях доста приятно изненадан, че отзад после седнах без проблем
Също така и на тези, които ме опрекваха за разхода на моята 20ска...
Няма да коментирам, само ще покажа няколко снимки...
Ето това е при 100км. градско в около 21ч-23ч. , на следващия ден в около 17ч.-20ч. Това включва освен икономичното каране, също така няколко цедки на 2-ра, 3та + старт от място с цедка 1,2,3...

Сега някой ще каже, че е прекалено нисък разхода... Хайде да видим тогава няколко км. по-късно какво се случва...

(Снимките са от телефон, но нямах друго под ръка вчера)
Разбира се, бе добавен някой лев отгоре, но колата определено си заслужаваше. Също така, много ми хареса поведението й, разхода й, динамиката й и определено комфорта й... Просто ми беше кеф после да пътувам София-Русе... Перфектната семейна кола, бих казал... Гледахме и Аудита и VW-и , но не... Това бе колата... И най-голямата екстра, лично за мен - панорамния таван - просто нямам думи... След магистралата, решихме да се сменим, за да я покара шефа и да пробва и той извънградско, тъй като това си е вече неговата кола, а аз реших да дремна, тъй като предната вечер не бях мигвал, а после цял ден в София се мотахме и чудехме и просто като си опънах седалката назад и като гледах звездите, без коментар

Ето това е при 100км. градско в около 21ч-23ч. , на следващия ден в около 17ч.-20ч. Това включва освен икономичното каране, също така няколко цедки на 2-ра, 3та + старт от място с цедка 1,2,3...

Сега някой ще каже, че е прекалено нисък разхода... Хайде да видим тогава няколко км. по-късно какво се случва...

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Честито, дано да има много безавариини километри с него. И с алуминиеви джанти сте го уцелили екстра. Поздравявам ви за добрия избор!
jordanov написа:Честито, дано да има много безавариини километри с него. И с алуминиеви джанти сте го уцелили екстра. Поздравявам ви за добрия избор!
Благодарим

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Питай, ако има нещо. Може и на ЛС. Имам в нас книжка за колата на пдф формат, ако нямате българска мога да ти я изпратя.
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Честито!Ще останете доволни
П.С. с климатроник ли е или климатик?

darko1 написа:Честито!Ще останете доволни![]()
Благодарим

Искам и да благодаря на всички колеги, помогнали със съвети, къде полезни, къде не, в избора на автомобила

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
е нали не искахте френска чекия
не е лоша колата даже ми се струва че е по добра от Е46 преди фейса

Alexi написа:е нали не искахте френска чекияне е лоша колата даже ми се струва че е по добра от Е46 преди фейса
Бе не искахме, не искахме, 'ма ето на, че преискахме

Това бе най-стойностната кола из цяло Горубляне