Обира ли се луфта на рейката?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Обира ли се луфта на рейката?
LUCIFER'S написа:
Пресли всяка част в колата може да бъде рециклираназависи обаче как и кой... Сигурен съм, че ти преди време, ако не беше купил на ICE рейката и ако беше рецилкирал твоята в сервиза в Сф на техническия сега щеше да вдигаш и двете ръце за рециклиране....

Koй, как, защо съм се нагледал много. Последния пример е с @Lacho и можеш да питаш Илко за допълнителна информация. Аз на маймуна не смятам да ставам и всеки месец да кибича в сервиз и да чакам някой да ми рециклира за 20-ти път рейката.
Доволните (ако си забелязал) са тези, които въртят по 10 хил км на година. Като въртиш по толкова на месец, ще разбереш че и най-качественото рециклиране в БГ е пълен....да не казвам какво.
И 1000лв да ти вземат за рециклиране, пак ще ти остържат 2 втулки на струг от незнаен метал (незнаен, защото ако някой знаеше какъв точно е, можеше и да се получи). Та в този ред на мисли, отиди и питай най-великия рециклатор (или както му се вика там), как аджеба ще ти оправи луфта в рейката. Аз ще ти кажа, точно никак. Може да ти оправят досадното тракане, ама луфта (без да ти натяга в края) ще го оправят някой друг живот.
А на "всяка част в колата се рециклира", аз пък баш с тази, дето разчитам най-много на нея, за да остана жив не смятам да се бъзикам.
Имам точно 3-ма приятеля, които си рециклираха рейките в сервиза, който казваш и на тримата им се разтекоха точно за 3 месеца. А преди да им ги рециклират, само тропаха в завой с неравности.
И много хора се пънат, че рециклирали перфектно, ама айде посочи ми един, който ще ти каже какво точно в рейката рециклира.
Вместо да се занимавате с "разкази с неочакван край", по-добре да се възползвате от офертата на @sadex5

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Пресли не се базикай, че да не те пратя на митница Варна да освободиш контейнера с рейките
Момчета не знам колко тези рейки са рейки, но ако си уредите транспорт може напълно да съдействам за това. Бомар трейдинг имат офис точно до Колхозния пазар, там дето беше кръчмата Хам Хам ли каква беше...
Междудругото влизам в един форум за американски коли в БГ. Е като гледам там как сами си отливат предни стъкла, и правят бутала в гаражи, хонинговат блокове, не рейка, ами Х6 може да произведат
Там редовно си поръчват от Ам. лагери и други неща, има сумати фирми които предлагат тази услуга до България.
Мисля един ден да ида във Враца, имам чувството, че това е Детройт-а на България
Е в София правят опити да наваряват гребена и да го пилят после, ама никой не иска да каже какво става ако някое парченце от навареното се отчупи по време на път, и заклини, и недай боже да караш бързо.....

Междудругото влизам в един форум за американски коли в БГ. Е като гледам там как сами си отливат предни стъкла, и правят бутала в гаражи, хонинговат блокове, не рейка, ами Х6 може да произведат

Мисля един ден да ида във Враца, имам чувството, че това е Детройт-а на България
Е в София правят опити да наваряват гребена и да го пилят после, ама никой не иска да каже какво става ако някое парченце от навареното се отчупи по време на път, и заклини, и недай боже да караш бързо.....
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
А някой знае ли дали има пробка за източване на хидравличното масло на рейката?
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
НЕ ! Четох тук един американец със спринцовка всеки ден след работа е точил от мръсната, и доливал чиста след това и така си я опреснил на 95 % за една седмица. http://bmw540ifun.com/GeneralMaterial/Fluid%20Guide.htm
Ако имаш канал, тогава е друго,ама така е играчка. Смени си и казанчето, или маркучите ако са омаслени-оригинални само и са скъпи . Скоби, моби- питайте Пресли може ли така
Ако имаш канал, тогава е друго,ама така е играчка. Смени си и казанчето, или маркучите ако са омаслени-оригинални само и са скъпи . Скоби, моби- питайте Пресли може ли така

64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5