Подготовка за кандидатстване - Тойфел,Йелтс,Кембридж и др..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: Подготовка за кандидатстване - Тойфел,Йелтс,Кембридж и др..

Мнение от Pitbull_Germany » 26 Авг 2010, 16:24

SKISA написа:па белкем като дръпне после да ни върне жеста и не ни остави в старчески дом.... :mhihi:

Чул те Бог :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Авг 2010, 19:36

гласувам за лекарската професия... мениджмънта е я камилата я....

за старческия дом- къв старчески дом... аз смятам да си карам моторите поне до 70...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 26 Авг 2010, 23:10

Още един глас за медицината :yes: Гладни и болни винаги ще има, така че.. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Авг 2010, 23:20

то това не е като да отидеш на кино и да се чудиш какъв филм да избереш.за медицината особено пък трябва поне малко да те влече,да ти идва отвътре....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от KIK0 » 27 Авг 2010, 10:33

Аз химията и биологията ги харесвам, но има проблем, много дълго се учи ( 7години,после още 3)- 10 години си е много.
BMW the best

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 27 Авг 2010, 16:13

Затова много добре трябва да прецениш дали да се захващаш с медицина. Попринцип на малко хора им вървят химия и биология, това е само в твой +. Обаче 10 години си е бая учене, като добавиш и предишните 18, през които само си учил и става наистина много. Да не земе да ти омръзне посредата някъде ... и да стигнеш до под кривата круша. Да мислиш нещо друго да започваш да учиш. Задължително ли искате да е някъде в Чужденеция? Някои от колегите каза, че икономисти бол ... не знам дали е така, но понеже в момента уча счетоводство и контрол и е адски трудно да се намери работа по специалността. Навсякъде поне при мен искат 2-3-5 години стаж, които просто на този етап не знам как ще ги направя, след като никой не се ангажира да подготви младите висшисти за работа.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Авг 2010, 17:06

абсолютно съм убеден ,че трябва да е навън! за класно образование нагоре тук не виждам перспектива. отделно има един много интересн момент с ученето в добър колеж- запознаваш се с хора....! и тия хора утре движат доста различни и големи бизнеси.....! не е за подценяване. отделно от това при кандидатстване за работа нали се сещаш как звучи в автобиографията : завършил сорбоната или завършил тва в овча купел....

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Авг 2010, 22:01

навремето стария (бащата) ми каза истинските професии са тези дето стоят пред фамилията...
Не го послушах естествено :mhihi: и естествено съжалявам сега :)
Нямам какво да добавя .. :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Авг 2010, 22:29

мене като ми седи професията пред името ,та много я работя.....!!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Авг 2010, 23:12

Да конкретизирам тогава..
Арх.,Адв.,Док...
;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 28 Авг 2010, 0:00

SKISA написа:абсолютно съм убеден ,че трябва да е навън! за класно образование нагоре тук не виждам перспектива. отделно има един много интересн момент с ученето в добър колеж- запознаваш се с хора....! и тия хора утре движат доста различни и големи бизнеси.....! не е за подценяване. отделно от това при кандидатстване за работа нали се сещаш как звучи в автобиографията : завършил сорбоната или завършил тва в овча купел....

А също така и голяма част от университети имат договори с фирми, които повреме на следването или след завършването на студента го наемат на работа :)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Авг 2010, 9:40

M3 E92 написа:
SKISA написа:абсолютно съм убеден ,че трябва да е навън! за класно образование нагоре тук не виждам перспектива. отделно има един много интересн момент с ученето в добър колеж- запознаваш се с хора....! и тия хора утре движат доста различни и големи бизнеси.....! не е за подценяване. отделно от това при кандидатстване за работа нали се сещаш как звучи в автобиографията : завършил сорбоната или завършил тва в овча купел....

А също така и голяма част от университети имат договори с фирми, които повреме на следването или след завършването на студента го наемат на работа :)

Това не е много сигурно, честно казано. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 28 Авг 2010, 10:59

((:BuKcu:)) написа:
M3 E92 написа:

Това не е много сигурно, честно казано. ;)

сигурно е така, ама ако си говорим за университети, в които се влиза освен с изпит и по потекло...и понеже не вярвам да си говорите точно за такива университети, момента със запознаването, големите бизнеси и т.н. малко ми се вижда...мъгляв. Пък и другото...кой, къде е завършил....е малко въпрос на гледна точка и е много относително - за каква длъжност става въпрос, за кой бранш и т.н.

което не означава, че "навън" не е по - добре, ама повечето пъти всичко се върти около късмета и как ще те завърти живота.

личен съвет - първо се опитай да отсееш сеното от плявата - демек има толкова много форми на обучение, че накрая не е ясно, коя, какво точно ти дава. Ако после ще върви нагоре (ще слага нещо пред името) задължително университет, защото иначе шансовете не са добри.

Пък и специалностите ми се виждат много...едно е зъболекар, съвсем друго международни отношения. По - добре първо изчистете концепцията.

Пък и след като учи в френската, не виждам проблем във взимането на един изпит (ако говорим за езиков изпит).

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Авг 2010, 18:05

Е, ако баща ти е шейха на ОАЕ - веднага ще те вземат на Лондската борса ;)

Става въпрос, че тука в Б-я малко е изчанчена тази тема. Идват някакви си и ти казват, че ако отидеш навън и учиш в даден университет, веднага ще те наемат на работа след това. Идвали, гледали и взимали......че има и такава ситуация, има.....но не всеки ще го огрее. За това ще е много грешно, ако отиваш с амбицията да учиш и че веднага ще те вземат на работа и то по специалността.

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Авг 2010, 20:01

а ако останеш с амбицията ,че ще учиш тук и ще успееш....?!?!? аз не казвам, че нещата ще станат с магическа пръчка ,но поне трябва да се фване пътя.
концепцията не е изчистена ,щото има още 3г до тогава и има време да се изчисти.
и мога да гарантирам на който поиска ,че ако се явиш на интервю за работа ,завършил долно уйново ,или някакъв умрял университет навън ,или па тукашен или от друга страна извадиш диплома от станфорд , йеил ,кембридж или масачузетс ,или сорбоната ......познайте от три пъти кой ще вземат.......

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата