Коректни ли сте спрямо другите шофьори на пътното платно
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- borislav
- младши ентусиаст
-
Коректни ли сте спрямо другите шофьори на пътното платно
Искам с тази тема всеки преди да напише какъвто и да е бил коментар първо да се замисли какъв шофьор е....

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Коректни ли сте спрямо другите шофьори на пътното платно
принципно да. даже когато ме изнервят се въздържам да изпреварвам отдясно.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Винаги пускам и гледам да съм коректен, но ми се случва често да правя и глупости...Но най-обичм да бия мигач и нарочно да дават газ, за да не ме пуснат...сладури... 

- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Зависи от ситуацията,но в повечето пъти гледам дасъм коректен... но най-вече зависи в какво настоение съм 

Deliriumz написа:Зависи от ситуацията,но в повечето пъти гледам дасъм коректен... но най-вече зависи в какво настоение съм
+1 и също така, зависи от това, на какъв ми прилича шофьора от другия автомобил... Ако е добронамерен и колегиален, то и аз съм такъв... Но ако не е, шоуто за него те първа започва

П.С. И с хората съм така - Както се държат с мен... и аз се държа така с тях

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
Ако не бързам за някаде гледам да съм горе долу коректен и към шофиори,и към пешеходци.

От както карам из Европа,определено ми се промени стила на каране към положително.Пък и предпочитам да се поздравявам с другите участници вместо да се псуваме.
П.С.На пешеходна пътека пресичам без да се оглеждам-чекам некой селтак да ме удари да си взема застраховката
П.С.На пешеходна пътека пресичам без да се оглеждам-чекам некой селтак да ме удари да си взема застраховката

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Коректен съм не само към шофьорите, а и към шофьорките, даже към тях съм по-коректен, че повече ме плашат 
И аз от 3 дена имам застраховка и аз ще процедирам като теб

BMDrago написа:П.С.На пешеходна пътека пресичам без да се оглеждам-чекам некой селтак да ме удари да си взема застраховката
И аз от 3 дена имам застраховка и аз ще процедирам като теб

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колкото по леко карам и се паза,толкова повече ще ме згазат...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Старая се да съм коректен винаги! Получава ми се на 90%, няма как винаги ще има някой, който да те изнерви с простотията си, пък ако аз не съм в настроение не правя 2 fast 2 furious изпълнения, а си карам с 30 и приятна музика. 

Тези дни от прекалена колегиалност щяхме да се изтрепем с едно Е36 седан на магистралата. Чакам го да изпревари 10-15 сек., той не тръгва... светнах му, дадох мигач и тръгнах... нашето момче тръгна точно като бях на 3 метра зад него. Направо спрях до 40 в лявата лента... 
Иначе карахме с едно черно пловдивско Е36 купе, с джанти от Е39 цялата магистрала, момчето караше много добре, без никакви простотии

Иначе карахме с едно черно пловдивско Е36 купе, с джанти от Е39 цялата магистрала, момчето караше много добре, без никакви простотии

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми пускам им мигачи, премигвам, давам предимство и тн.
Ама най-ми е любимо да креща след тежък натоварен ден, по някой калъф дето ме засича щот има електромер на мигачите... Те тия са ми фаворити, не ми е зор за предимството, просто ме отпуска и си го изкарвам на него.
Иначе забелязвам че най-големите селянии ги правят чичковци от типа 40+ годишни, което ми е доста странно, все си мисля че това са олегнали хора, ами то... рацери

Ама най-ми е любимо да креща след тежък натоварен ден, по някой калъф дето ме засича щот има електромер на мигачите... Те тия са ми фаворити, не ми е зор за предимството, просто ме отпуска и си го изкарвам на него.
Иначе забелязвам че най-големите селянии ги правят чичковци от типа 40+ годишни, което ми е доста странно, все си мисля че това са олегнали хора, ами то... рацери

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тая тема ще излезне много интересна
Ти какво очакваш някой да каже "не съм колегиален карам голям черен джиБ и съм с предимство"

Ти какво очакваш някой да каже "не съм колегиален карам голям черен джиБ и съм с предимство"

Bavarcho написа:Тая тема ще излезне много интересна![]()
тъкмо бях решил да напиша "не съм"

което си е вярно

За последно като се връщах по Тракия, особено след отбивката за Свиленград, бях далеч от колегиалността. Преселението на народите ми скъса нервите и се наложи да правя простотии и да гоня десетки коли грубо от лявата лента. Няма ли самолети за тия, бе деа?
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4