Търси / предлага работа.
Модератор: Общи модератори
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Re: Търси / предлага работа.
Търси се работа за млада и перспективна архитектка, завършила в Германия, занимава се също и с интериорен дизайн. Работи от около 2 години при арх. Пламен Братков. Ако някой иска профионални съвети за интериора си да се обръща към мен ще го свърша. Момичето има много добри идеи.
Тука, в тая тема, надали някой да ми помогне, ама айде...
Здравейте, колеги. Малко съм позакъснял, но по-добре късно, отколкото никога... Та... с приятелката ми обмисляме идната седмица да направим обиколка по Черноморието, но не на почивка, а за да търсим работа... Сефте ми е да правя такива неща, но хората по чужбина ходят и започват от нулата, а защо и ние да не можем
Целта на пътуването не е почивка, а пари... Или поне за мен (евентуално в края на сезона ще разберете защо
)... За приятелката ми всеки лев в повече, е добре дошъл, а и най-важното - да сме заедно... Та така... Пътуването е на 90% сигурно , решили сме...Бих желал някой да ни насочи към някой курорт, също така да сподели впечатления, да даде мнения за подходяща работа за хора без опит (студент съм редовно и затова няма как да стане опита...) , но пък сме горе-долу добре с английския... Как вървят заплатите, как са работодателите, къде е по-добре или по-точно "по-малкото зло" ... Горе-долу сме се насочили към Слънчев Бряг, Созопол, Несебър, Албена... Незнам...
П.С. Тая седмица трябва да се е решило и да сме заминали, та бих казал, че е малко... СПЕШНО
П.С.2 Благодаря предварително на отзовалите се

Здравейте, колеги. Малко съм позакъснял, но по-добре късно, отколкото никога... Та... с приятелката ми обмисляме идната седмица да направим обиколка по Черноморието, но не на почивка, а за да търсим работа... Сефте ми е да правя такива неща, но хората по чужбина ходят и започват от нулата, а защо и ние да не можем

П.С. Тая седмица трябва да се е решило и да сме заминали, та бих казал, че е малко... СПЕШНО

П.С.2 Благодаря предварително на отзовалите се

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
тя може да изкара добри пари но за теб трудна работа!аз така ходих и се върнах миналата година!за нея сервитйорка може да работи и се изкарваат пари!
Добре, търся работа в София до 23.07 и след 2.08 без значение каква е
Нямам 18

Нямам 18

Live it like you Love it
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Здравейте
Търся си работа като шофьор имам стаж около 11 год. Карал съм КАМАЗ и МЕРЦЕДЕС АКТРОС също съм карал и микробуси.
Аз съм от Бургас на 29 год
за контакти 0887 579 777
Търся си работа като шофьор имам стаж около 11 год. Карал съм КАМАЗ и МЕРЦЕДЕС АКТРОС също съм карал и микробуси.
за контакти 0887 579 777
Последна промяна ivo_cool на 29 Авг 2010, 20:56, променена общо 1 път
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
Оглеждам се за работа като помощник-печатар.
Стаж по специалността - 2 години.
Образование - средно в НПГПФ (полиграфическата).
Ще ми се да е на пълен работен ден, но не е изключен и друг вариант. Ако някой търси / има предложения - ЛС или 0883 310685.
Стаж по специалността - 2 години.
Образование - средно в НПГПФ (полиграфическата).
Ще ми се да е на пълен работен ден, но не е изключен и друг вариант. Ако някой търси / има предложения - ЛС или 0883 310685.
Привет на всички!
Търся си работа в сферата на автомобилните услуги- шофьор,автомонтьор и др.
Завършил съм ДВГ.
Стаж по специалността имам,но последните 5 години тясно се специализирах в сферата на автостъклата.
От Пловдив съм,приемам предложения от сериозни работодатели.
Телефон за връзка-0890294279,може да ми пишете и на ЛС.,oreon1@abv.bg
Търся си работа в сферата на автомобилните услуги- шофьор,автомонтьор и др.
Завършил съм ДВГ.

Стаж по специалността имам,но последните 5 години тясно се специализирах в сферата на автостъклата.
От Пловдив съм,приемам предложения от сериозни работодатели.
Телефон за връзка-0890294279,може да ми пишете и на ЛС.,oreon1@abv.bg
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Търсят се фризьор/ка и маникюрист/ка с опит и желания за работа за много добре разработен фризьорски салон в гр.София.
Ако някой е недоволен от условията на работа в момента винаги е добре дошъл
Предимство е ако човека води свои клиенти.Заплащането е въпрос на договорка с управителя
Вашите СиВи-та може да изпращате на lilistil@yahoo.com за всеки случай с копие до penchev1@abv.bg
Георги Пенчев
Ако някой е недоволен от условията на работа в момента винаги е добре дошъл

Вашите СиВи-та може да изпращате на lilistil@yahoo.com за всеки случай с копие до penchev1@abv.bg
Георги Пенчев
- xtremal
- Потребител
-
- Кара: BMW 330ci, Citroen Xsara 1.9TDI
- Мечтае да кара: с безплатно гориво
Здравейте, търся работа за допълнителен или основен доход в района на град Пловдив.
Много богат опит в сверата на компютърен софтуер и хардуер, LAN; Стаж над 3 години.
Добри познания по оптични и безжични мрежи.
Шофьорска книжка - кат. Б, М;
Възраст: 20+ години.
Телефон за връзка: 0885/ 225066
Много богат опит в сверата на компютърен софтуер и хардуер, LAN; Стаж над 3 години.
Добри познания по оптични и безжични мрежи.
Шофьорска книжка - кат. Б, М;
Възраст: 20+ години.
Телефон за връзка: 0885/ 225066
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Търся си работя в София.
От септември се местим с моята приятелка да живеем там.
Работил съм: Офис администратор, Управител на магазин за дребна бяла техника, Управител на ресторант, Администратор в хотел, Автомобилно застраховане.
Сега имам два он-лайн магазина.
Търся каквато и да е работа за над 700 лв.
Шоф. книжка - "Б" чиста.
Компютри - софт/хард - перфектно + уеб дизайн, е-комерс, СЕО и мн други.
Английски - перфектно.
manager@urbanstore1.com
0894 488670
От септември се местим с моята приятелка да живеем там.
Работил съм: Офис администратор, Управител на магазин за дребна бяла техника, Управител на ресторант, Администратор в хотел, Автомобилно застраховане.
Сега имам два он-лайн магазина.
Търся каквато и да е работа за над 700 лв.
Шоф. книжка - "Б" чиста.
Компютри - софт/хард - перфектно + уеб дизайн, е-комерс, СЕО и мн други.
Английски - перфектно.
manager@urbanstore1.com
0894 488670
4 8 15 16 23 42
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
Търся си работа. От София съм и съм на 21години,завършил съм средно образование. Имам стаж 2 години като барман(но не коктейлиен).
Имам компютърни умения, шофьорска книжка B категория от 3 години. Търся работа в сверата на барман,крупие,охрана,продавач консултант или зависимост дали мога да го работя. Безработен съм и не съм студент. Работил съм от време на време по концерти като охрана,на кетеринг като барман. Имам желанеи да се развивам в сверата на афтомобилите като монтиор искам да съм чирак и да се уча. Ако някой има нещо да предложи като работа да ми пише на Л.С.
Имам компютърни умения, шофьорска книжка B категория от 3 години. Търся работа в сверата на барман,крупие,охрана,продавач консултант или зависимост дали мога да го работя. Безработен съм и не съм студент. Работил съм от време на време по концерти като охрана,на кетеринг като барман. Имам желанеи да се развивам в сверата на афтомобилите като монтиор искам да съм чирак и да се уча. Ако някой има нещо да предложи като работа да ми пише на Л.С.
Търся си работа, от Пловдив съм на 18 г. скоро завърших средното си образование.Ако някои може да предложи някаква работа да пише на ЛС или в темата.Поздрави. 

- Dragostinov
- Потребител
-
Търся си работя в София, сферата на автомобилните услуги- шофьор,автомонтьор и др.
Завършил съм ДВГ.
Шоф. книжка - "Б" "A" .
vdragostinov@abv.bg
0878853852
Завършил съм ДВГ.
Шоф. книжка - "Б" "A" .
vdragostinov@abv.bg
0878853852
Vasil Dragostinov 19g
- Mapuo
- Потребител
-
- Кара: '96 BMW E39 520i
На 20 години съм, от София. Имам добри познания по структурно програмиране на PHP, sql, слаби по ООП като цяло, html, xml, java-script, css, и начални по microsoft VB и C#. Уеб програмирането ми е хоби от 14 годишен, но вече бих искал да науча С++ и да работя главно на него, но и РНР-то още ме радва 
Ако някой търси стажанти, с радост бих се включил, а на по-късен етап може да се договориме и за заплата... не съм алчен

Ако някой търси стажанти, с радост бих се включил, а на по-късен етап може да се договориме и за заплата... не съм алчен

- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Здравейте
Търся си работа като шофьор кат. "С" имам стаж около 11 год. Карал съм КАМАЗ и МЕРЦЕДЕС АКТРОС също и бусове. Изкарах курс за авто кранист преди около 5-6 месеца но мисля да се запиша за кат."C+E". Имам стаж на камион около 3 год.
Последната ми месторабота беще като дистрибутор на Български цигари може и нещо свързано с дистрибуиция.
за контакти 0887 579 777
Търся си работа като шофьор кат. "С" имам стаж около 11 год. Карал съм КАМАЗ и МЕРЦЕДЕС АКТРОС също и бусове. Изкарах курс за авто кранист преди около 5-6 месеца но мисля да се запиша за кат."C+E". Имам стаж на камион около 3 год.
Последната ми месторабота беще като дистрибутор на Български цигари може и нещо свързано с дистрибуиция.
за контакти 0887 579 777
-Тате, татеее, от къде идват облаците?